Saturday, June 4, 2011

SS ripostează

Chiar credeați că patriarhia va rămâne în defensivă? Nici vorbă!
După cum spuneam și în posturile de mai jos, personal nu cred că PF Daniel este străin de cele întâmplate sau împotriva deciziei SS (principalul meu argument este faptul că în calitate de președinte al SS putea bloca o intrare bruscă pe ordinea de zi a unui astfel de document înainte de a se documenta despre el; se vede însă treaba că dânsul știa despre ce e vorba), deși prin redacție părerile sunt împărțite.
Dar cele ce vor fi prezentate mai departe îmi confirmă ipoteza.
Din nou sper să mă înșel eu și PF Daniel să fi fost doar victima unei intoxicări!
Și atunci va lua măsuri?

http://www.evz.ro/detalii/stiri/932614.html

5 comments:

  1. TE ASIGUR CA IPS NICOLAE NU A PIERDUT NICIUN RAZBOI...doar o lupta

    ReplyDelete
  2. ARTICOL DIN EVENIMENTUL ZILEI!CURVA DE SERVICIU!

    ReplyDelete
  3. Oamenii sunt extrem de naivi si creduli. La nivel inalt se trag niste sfori de nu ne poate duce pe noi mintea de asemenea lucruri. Mitropolitul Nicolae e bine, dar trebuia sa fie acuzat de ceva ca sa fie inlaturat. Nu a fost la sedinte, normal, pentru ca episcopul, delicat, l-a dat la o parte, i-a sugerat diplomat sa nu se oboseasca si sa il lase pe el sa faca multe in numele lui. Episcopul nici nu are drept sa slujeasca la Catedrala, asta e atributia mitropolitului. Concluzia - Paisie se crede mitropolit. Biserica episcopului e cea de la Sinaia, dar probabil acolo nu are loc de Popescu.Si in ceea ce priveste actele semnate si deciziile nepuse in aplicare, e clar, semnatura mitropolitului e probabil falsificata, probabil i s-au dat si medicamente ca sa fie derutat si sa nu stie ce semneaza. Si chiar daca semna ceva, avea grija Paisie si Posescu sa nu fie pus in aplicare sau sa se revina. Cunosc persoane care au in decurs de 3 luni 3 decizii nepuse in aplicare sau anulate. Erau cu semnatura mitropolitului, dar nu erau puse in aplicare de Popescu, hartiile nu plecau din mitropolie la protopopiat sa fie puse in aplicare. E doar un mic aspect.

    ReplyDelete
  4. Nu putem spune cine suntem si de unde avem informatii, cert e ca multi care scriu pe acest blog detin informatii din surse sigure si asta e bine. E o lupta grea, escrocii astia nu vor putea fi dati jos asa usor. Sunt puternici si au atatia acoliti care nu vor nici ei sa piarda puterea si banul mai ales din mana. Cum sa se lase, cand le intra un miliard pentru un post de preot in oras? Si plocoanele si cotizatiile lunare? Cum sa renunti la asemenea bucurii? Afacerea merge ca pe roate, nu se poate sa revii la viata dinainte. Singura greseala a mitropolitului e ca nu si-a format o echipa pe langa el, oamenii sa il apere si s ail sustina, niste ucenici care acum sa stie cum sa il protejeze. Nu vad cum se va rezolva situatia. Pacat ca patriarhul nu il apara pe mitropolitul Nicolae, mai ales ca i-a fost episcop, ii datoreaza putina consideratie. Nu ne ramane decat speranta, asta e.

    ReplyDelete
  5. SS=SCUTZSTAFFEL?sau nu? sau SS=SFANTUL SINOD? sau?care e diferenta?de uniforma?

    ReplyDelete