Saturday, June 18, 2011

Scrisori pentru orbi?

http://www.ziuadevest.ro/editorial/20838-scrisoare-deschis-prea-fericitului-patriarh-daniel.html

comment la articol:
Recunoasterea acestei greseli ar fi benefica pentru imaginea BOR
Scrisoarea magistrala a Doamnei Lia Lucia Epure este alarma din ceasul al unsprezecelea. Nadajduim ca Prea Fericitul Parinte Patriarh va veni la Timisoara pana nu este prea tarziu si va face dreptate! Discriminarea fara precedent a Mitropolitului nostru pentru o suferinta locomotorie si pentru ca a indraznit sa ajunga la o varsta impresionanta trebuie revizuita si reparata de mana Patriarhului nostru insusi. Asa cum SS al BOR a luat decizii radicale in 20 mai, asa se cere acum sa se ia o decizie fara intarziere, INAINTE de urmatoarea sedinta a SS si nu a se astepta "minuni"...!! Daca se mai asteapta mult, s-ar putea ca situatia sa scape neplacut de sub orice control, glasurile care cer lumina asupra continutului dosarului ajuns la Bucuresti devenind imperative .
Subscriem cu toata convingerea scrisorii acesteia si nu incetam a ne ruga pentru dreptate, demnitate crestina si pace in Biserica noastra.
Dres. Dorina si Karl-Ernst Nowak

1 comment:

  1. Subscriem cu toata convingerea scrisorii acesteia si nu incetam a ne ruga pentru dreptate, demnitate crestina si pace in Biserica noastra.
    Dres. Dorina si Karl-Ernst Nowak

    ReplyDelete