Friday, June 17, 2011

paiSIE își scoate colții!

domnul paiSIE se repliază, după ce s-a consultat cu tovarășii în afaceri bisericești (Ardeleanu, Vântu, Savu, etc.) și și-a pus prietenele să scrie scrisori IPS Nicolae cum că mitropolitul nu poate să dispună de Catedrala Mare, că aceasta nu este proprietatea personală a episcopului titular și că ar trebui să-l lase și pe vicar să slujească acolo!
Păi, dacă Mitropolitul Nicolae e în continuare Mitropolit, așa cum zice SS al BOR, atunci, să fie clar, Catedrala Mitropolitană este catedra episcopului titular, chiar dacă acesta nu se poate deplasa din diferite motive acolo!!!
domnul paiSIE are și el catedră, biserica din Iosefin! Să meargă acolo!
Este super meseriaș în a manipula credincioșii nenea astă tuciuriu care cu un interes suspect dezbină credincioșii catedralei manipulând pe cei pe care îi controlează emoțional și care nu au vreo cunoștință despre cutumele și regulile bisericii!
Să fie clar! Episcopul vicar nu are ce să caute la Catedrala Mare, pentru că l-a trădat pe IPS Nicolae!
Prezența lui acolo ar fi o flegmă pe obrazul lui Hristos!

10 comments:

  1. tzigane, du-te la Arges! Pleaca de aici, bestie ordinara

    ReplyDelete
  2. Cum iti permiti mascariciule sa il pomenesti pe Iisus in acelasi context cu "flegma"?
    Blogul asta de rahat si tot ce scrii tu e o flegma pe obrazul omeniei si al crestinatatii.

    ReplyDelete
  3. daca n/ar fi trist, ar fi chiar amuzant!
    In primul rand: Sa fim clari: sinedristii i-au taiat IPSS dreptul la semnatura si atat! Nu l-au mazilit.
    In al doilea rand: cu ori fara drept de semnatura Parintele Mitropolit e... Mitropolit; e Mitropolitul Banatului si el decine cine slujenste - in catul in speta. cine nu slujeste - in catedrala.
    tupeu regatzenesc, ce mai!
    nu-l vedeti pe oltenasul de irineu ca vrea sa tzina Sinodul Mitropolitan banatean la Tismana in Oltenia?

    ReplyDelete
  4. oau! s-a umflat c.... intr-unul din paisiaci!
    cat de pudibonzi sunt ei, auzi! ce context! flegma pe obrazul lui Hristos! dar ce context ar fi ca iuda sa pupe brazul lui Hristos?! Ce sa caute iuda de paisie in catedrala?!
    BAI, CRE(S)TINULE! PAISIE E FLEGMA DE PE OBRAZUL LUI HRISTOS!

    ReplyDelete
  5. Auzi mai limitatule, nu are rost sa polemizam. Tu ai un nivel intelectual extrem de scazut: confunzi pudibonderia cu luatul numelui Domnului in desert si nu ai inteles ca textul meu nu avea nicio legatura cu intrarea sau neintrarea episcopului in Biserica. Esti nesimtit, limitat, vulgar si isteric. La revedere.

    ReplyDelete
  6. domnu paiSIE, spioneaza indeaproape prin trepadusii paisiaci, posibile intruniri -solidarizari-ale preotilor cu IPSS Nicolae!
    chiar s a exprimat recent unui preot revoltat ca preotii nu isi sustin Chiriarhul:"stai linistit parinte ca nu se intampla nimic." asta telefonic, la putina vreme dupa ce se incheiase Conferinta semestriala, iar consilierul delegat,daduse raport telefonic complect, cu ce si cum !
    ALERTA ROSIE paiSIE,!

    ReplyDelete
  7. Am intrat si eu de curios sa vad ce se poate scrie de catre niste asa zisi aparatori ai drepteicredinte. M-am lamurit! Limbaj de stadion - ceea ce ne indica nivelul de gandire al celor ce comentati pe aici. Va felicit.
    Apropo... atunci cand esti drept in credinta - dracu se lupta cu tine. Prin cine? Prin oameni. Din tot ce am citit pe acest blog se vede impotriva cui se duce lupta. Mai bine rugati-va sa va mantuiasca Hristos cu dragostea Lui. Judecatori ai oamenilor ce sunteti. Stiti versetul cu judecata aproapelui....

    ReplyDelete
  8. se pregatesc se spune, oua clocite !
    pentru proxima vizita la catedrala.

    ReplyDelete
  9. unui habotnicus,poate chiar domnu paiSIE!
    si ce ai voi mneata, sa stam cu bratele incruciasate si cu capul in nisip si sa tacem, sa nu vedem si sa nu vorbim depre ce i se intampla IPSS NICOLAE?!
    oricum, uzurpatorii vor da socoteala pentru tot "binele" facut, banatenilor,cat de curand!

    ReplyDelete
  10. Vai cât de murdar vorbiţi !
    Aşa se vede de fapt care este adevărata faţă.
    Nu mai fiţi anonimi şi postaţi cu numele. Nu fiţi hienele din umbră, dacă vreţi luptă, ieşiţi la lumină.
    Nu vă place lumina ?
    Vă place mai mult mizeria şi batjocura. Sunteţi o ruşine pentru bănăţeni.
    O mizerie.

    ReplyDelete