Tuesday, June 14, 2011

Ionelaș, limbă de vermeș

Avem informații certe că domnul Popescu s-a lepădat de paiSIE. Și-a ras bărbuța, și s-a dus târându-se și cu lacrimi de crocodil la IPS Nicolae să denunțe mojicia tziganului!
A readus în memorie faptul că el cu tărie s-a opus aducerii ighemonului de la Giula ca vicar și că doar maica Mihaiela și Aurel Popescu au militat pentru mișel. Că el a avertizat de neomenia lui paiSIE dar că nu a fost ascultat.
Oare chiar nu mai are nicio urmă de demnitate omul ăsta? Este chiar un verme?
Nu! Nu este nici vierme, dar nici om, este un drac, care acum încearcă să-și scape pielea de la jupuială!
Când am aflat lucrurile astea, am rămas siderat! Năpârca asta e în stare de orice!
paiSIE! Cât încă mai ești la semnătură, dă-i un șut în cur, că altfel o să ți-o ei original!!!

10 comments:

  1. rodica popescu o javra pe cinstea lu sotul ei. habauca asta de femeie cu studii technice tine morala si propune ea ca IPS Nicolae ar trebui sa se retraga! Catea lesinata, dute tu si completeaza-ti facultatea ca esti un subinginer fara morala nici a comunistilor! javre, cotoroante, mici la suflet!

    ReplyDelete
  2. Putin respect nu ar strica cand postati.
    Nici un copil de clasa a v.a nu ar scrie atat de agramat.
    Cate greseli in patru randuri!
    Multe greseli si foarte multe invective.
    Chiar scriu aici toti analfabetii ???

    ReplyDelete
  3. O sa postam cu atentie! scuze ptr literele mici dar rodica popescu, elegant spus, este o javra de rangul sotului ei. se vrea intelectual, dar daca nu era IPS Nicolae, era o mare anonima. A incalzito mitropolitul nostru la san si, drept rasplata, la o revedere a seminaristilor de 25 de ani, propune in plen ca binefacatorul familieri popescu sa se retraga deoarece incurca treburile flacaului uzurpator. in loc sa -si desavarseasca macar studii tehnice, fiind doar sing. aceasta doamna cu aliura de catea turbata, musca mana IPS Nicolae.
    Remarca a doua e binevenita!

    ReplyDelete
  4. cred ca aici pot scrie si academicieni si oameni cu patru clase. tot crestinul ortodox are dreptul la o opinie cu privire la cei ce conduc biserica la care contribuie financiar si de la care, eventual, asteapta sprijin atunci cand are nevoie. biserica nu are doar enoriasi academicieni, asa ca, cei ce au avut sansa unei educatii ar trebui sa fie mai ingaduitori. nu sunt de acord cu injuriile scabroase, dar pana la urma, fiecare isi asuma in sinea lui, cel putin (aici suntem anonimi), ceea ce spune.

    ReplyDelete
  5. FRATILOR! se tot bate apa in piua ca ar fi mitropolitul prieten cu greco_catolicii! ei si? mi se pare ok! trebuie cumva sa ii uram pe fratii intru Christos daca sunt de alta confesiune? unde e iubirea si toleranta crestinesca?
    dar vreau sa va anunt altceva. ultra-ortodoxul vicar ionel prin 97 a plecat la graz cu o bursa oferita de romano-catolici si a stat acolo pe banii lor cam un an. copiii lui tot pe banii catolicilor stau la graz, cred ca si in ziua de azi. si tocmai el il acuZa pe IPS ca ar fi prieten cu catolicii!
    asa ca nu mai mancati rahat, si uitati-va cat sunt de ortodocsi unii de prin mitropolie. si dup-aia aruncati cu noroi!

    ReplyDelete
  6. la fel si rahatul de paisie, mananca banii catolicilor prin italia in fiecare an impreuna cu niste calugarite de la sag timiseni.
    ortodoxu lu dracu!

    ReplyDelete
  7. ex maica stareta de morisena,ochi dulci-albastrii alunecosi, parfumata cu chanel 5,adusa de paisie mai aproape de sufletelu lui, iaca, bucatareasa la centru,am inteles ca este programata si ea la o vizita la italy, cu "monseniorul" pai!
    la dolce vita!

    ReplyDelete
  8. mai mama, si un prof de-al meu de la teologie o da sus si tare ca ips nicolae e sinonim cu caterisania, cu depunerea din treapta, retragerea la manastire, pensionarea si in cel mai bland mod, retragerea atributiilor chiriarhale.
    sa-l schimbe odata naibii pe mitropolit !
    e senil ! si asta, o stiu si multi ierarhi din sinod. dar, pentru ca ips nicolae a intemeiat miscarea ecumenista, si pf daniel si ips streza, ca mari sustinatori, au dorit sa gaseasca o solutie mai diplomatica. sa nu-l supere pe moshulake, ca-i batran si uituc.
    deci, cel mai bine ar fi ca arhiepiscopia timisoarei sa fie condusa de ps paisie, care este acum sustinut si de aripa ecumenista si de cea traditionala, si se indreapta sigur spre postul de mitropolit. noi tinerii viitori preoti trebuie sa il sustinem. nu avem incotro.
    in al doilea rand, cine a facut pact cu securitatea ? si nu numai, ips nicolae era tare acolo la securitate, nu era un ciuri buri, avea grad... acum 3 ani, repet, 3 ani, saracu de el, l-a cuprins evlavia la slujba papistasilor (yack, papistasii !!!), ori s-a crezut la ortodocsi, si s-a impartasit...
    deci. senil este. ori s-a crezut la ortodocsi, ori s-a crezut mai tare decat canoanele.
    de caterisit, e tarziu. se poate retrage la o manastire... sau, poate ramane de forma, asa ca in situatia actuala. paisie ramane conducatorul nostru si viitorul mitropolit.

    ReplyDelete
  9. unui student...repetent la buul simt!
    amice, pupincurist paisiac_momit de domnu paisie cu parohie in banat-asculta aici ce ti spune mandea: fara 5000 de coco, nu pupi in veci parohie de tara si mai pune pana la douajde mii, peste 5 ani si poate ajungi ca alti popani-talibani la oras.
    chestiile spuse de tine sunt fumate de mult !
    adevaruri partiale amestecate cu dezinformari de tip nazisto-comunist.
    si pentru ca am vb cu inaltul ieri seara 15 minute si m a recunoscut dupa voce fara sa apuc sa ma prezint iti spun doar atat: este mai lucid si cu mai mult bun simt decat multi popi care stau cu capul in nisip ori cu el prin nori, fara sa ajunga prea sus...
    cred ca ar trebui ca inaltu sa iti retraga tie binecuvantarea si sa te trezesti in ...aer, tu si profii tai talibani, arhistiuti!

    ReplyDelete
  10. undeva prin sudul italiei pleaca paisie pe banii CATOLICILOR, in vizita la CATOLICI si petrecand cu CATOLICII.
    SAU MERGE CUMVA LA RUGACIUNE? sa nu-mi spuneti ca intr-o BISERICA CATOLICA?! ca pe unde merge el nu e nici una ortodoxa.. si stiu asta de la locul faptei.(SIC!)atunci nu merge la rugaciune?
    zau, ca nu mai inteleg nimic!
    e ecumenist sau traditionalist? sau e cum ii convin muschilor lui?
    cand e vorba sa-l execute pe IPS e una si cand are chef de chef e alta?
    copilasi micuti si draguti, nani!

    ReplyDelete