Wednesday, June 1, 2011

Am plagiat, dar cu siguranță nu se prinde nimeni!

Comentariu super tare pe Curentul!
Dar merită să fie aici!
Pentru cru-el-la, să trăiască la mulț-ani, de la nașu mare!!!


ciocolom
Ma bucur ca stii ca sunt de la mehala...poate asa o sa mai treaca cineva pe acolo sa mai puna o propta pe la biserica. Problema e ca....BOR e o minciuna gogonata...exact cum declara Corneanu. O afacere incredibila. Sume fabuloase papate de sefi si de gainarii de parohii. Hristos e un instrument de facut bani si de creat reguli la nevoie. E o institutie (pardon! firma) in care si-au facut lacas hotii, lenesii si in special mincinosii. Cei care au intr-adevar spirit crestinesc se lupta din rasputeri. As vrea sa ii vad pe toti atarnatorii astia la munca...dar cica nu se preteaza unui popa sa munceasca...strica imaginea preotiei. Nespalati ordinari. O veni si vremea voastra. Cica nu se cade sa iti lucrezi pamantul...pe tractor....ca faci biserica de rusine...nu e asa? alo? consistoriul? libidinosi imputiti. Scoateti mana din pantaloni si puneti mana sa si munciti nemernicilor.
Mai ai si tupeu sa citesti anatemele? Sincer sa fiu...ma p.s pe tine si pe ele... pentru ca tu nu ai drept sa faci asa ceva...si nimeni nu are. Apostolii legau si dezlegau....dar nu e cazul tau...pentru ca tu nu ai asa ceva (succesiune apostolica). Posestioare de copii mici. Unui om cu credinta adevarata (nu extremista si chiar nici concreta), cu suflet curat, NU hoti ordinari, mincinosi, executori sociali, mafioti, ii sunt atribuite calitatile crestinesti.
Sunt pregatit sa dau raspuns sincer in fata lui Dumnezeu care oricum le stie pe toate, chiar si inaintea mea....sper sa fiti si voi. ............(spatiu rezervat pentru a nu va saluta)
Scris de cru-el-la
Și completare:
corneanu
in noaptea Invierii, daca ortodocsii cu catolicii se intalneau....se salutau (HRISTOS A INVIAT!!!), isi sarutau Evangheliile si mergeau mai departe. In ultimii ani popii se impigeau sa mearga mai repede sa nu se intalneasca...chiar daca ii vedeau se uitau in alta parte. HA HA...cica hai mai repede sa nu ne intalnim sau nu-i baga in seama. DIAVOLILOR apoi ati mers la voi in cabana si v-ati bucurat sincer de INVIERE?
Oamenii, o parte au ramas cu ceilati oameni sa se salute...si popanii au fugit unul de altul? Care s-a intors mai castigat la casa sa? ca nu a durat decat 2 minute sa ne salutam si apoi pe scurtatura am ajuns si burtosii.
Corneanu stia mai multa teologie si relatii sociale decat tot sistemul vostru BOR.

Stiti ca in alte tari se citeste Evanghelia in limba romana si cea folosita in tara respectiva? Stiti ca preotii saruta ambele Evanshelii? Stiti ca nu sunt in conformitate textele celor 2 chiar nici pildele nu sunt aceleasi? Stiti ca cealalta Evanghelie e catolica? Si totusi oamenii, straini sau romani au nevoie sa li se citeasca din Evanghelie!!!!
Asta a stiut Corneanu. Tot BOR-ul e plin de olteni retardati...copii de baraca, negrii in cerul gurii ca magarul in varful .... spatelui.
Foarte bine faceti...izolati-va de restul bisericilor ,,ca voi sunteti adevaratii,, si o sa iesiti la iveala cand incepeti sa va mancati intre voi.
Scris de cru-el-la
Pentru ca cei ce nu au înțeles nimic din creștinism să se trezească la realitate!

7 comments:

  1. PAISIE?!sa-ti spun care e destinul celor mai multi dintre SCORPIONI: cad prada propriei arme. e inevitabil, pana la urma....mai devreme ori mai tarziu....

    ReplyDelete
  2. Joi, 2 iunie, Preasfinţitul Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei va sluji în biserica Înălţarea Domnului din Mehala –Timişoara.
    Unde altundeva?!

    ReplyDelete
  3. om de buna credintaJune 1, 2011 at 10:25 PM

    Las, tradator si vanzator de parinte!!!!!!!!!!!
    Merita ca nimeni sa nu se duca la biserica sa-l asculte!
    Ticalos fanariot! Precis merge cu politia si jandarmeria sa nu-l linseze oamenii.
    Asta am ajuns, Parinte Patriarh, mai rau ca pe vremea lui Ceausescu, sa mergem la biserica unde preotul are garda de corp? sa fim paziti ca niste infractori, umiliti astfel? si de catre cine? de unu' care, la figurat vorbind, calca oamenii in picioare daca nu au bani si functii sus puse!
    Parinte Patriaaaaaaaaaaaarh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ne aude cineva????????????????????
    Trebuie sa se intample lucruri mai grave ca sa va dati seama ca Paisie va face personal de toata ocara si necinstea pe unde trece?
    Omul asta ne alunga din Biserica si dv chiar nu luati atitudine?
    Parinte Patriarh, a trecut vremea cand oamenii veneau la biserica, in ziua de azi trebuie avuta blandete ca ei sa vina, ori fratele episcop numai de blandete nu da dovada, ci din contra, sfideaza cu o insolenta iesita din comun!!!
    Oricare ar fi agenda dv de lucru, Parinte Patriarh, penalitatile pe care episcopul vicar le comite ar trebui sa constituie o prioritate!
    Ajutor!

    ReplyDelete
  4. De parca Marele Alb n-ar stii :))

    ReplyDelete
  5. stie si il sustine pe paisie, si chiar il apreciaza ca fiind "cel mai bun produs al BOR". ce ziceti, fratii mei? ce sa mai credem?noi, credinciosii suntem luati de fraieri si de vaci de muls bani, pentru traiul bun al popilor(cu tot ce implica el) si pt. megalomania patriarhului(in privinta catedralei neamului sau poporului(?)).habar n-au ca poate le mor credinciosi de boala sau de foame,le e chiar scarba de acestia, ii vor pe cei cu banii, sa faca donatii, sa le intinda mese, sa le pupe mana si in fund, ca-s "sfintiile lor". n-au rusine si nici Dumnezeu. se prefac in filantropi,sa acumuleze bani, cat mai multi bani, si arunca saracilor "coji uscate", iar ei isi umplu conturile si petrtec ca-n sodoma si gomora.astia-s popii, acolitii lui paisie si stiti si voi prea bine.

    ReplyDelete
  6. nu ma mai mira ca prind sectantii atata putere, cand preotii ortodocsi alunga oamenii din biserica prin vorbele si faptele lor.sunt pline bisericile la pocaiti de nu mai au loc cu oamenii noi trecuti la baptisti. ca oamenii de rand nu stiu ce-i aia dogma si se duc acolo unde sunt atrasi. nu ca pocaitii ar fi mai buni, da-s mai smecheri si profita de oamenii slabi pe care preotii orodocsi ii iau de sus, nu stiu sa si-i pastreze in biserica si astepta ca toata lumea sa li se inchine. vai si amar unde o sa ajungem!sa fie lumea plina de pocaiti, acolo o sa ajungem

    ReplyDelete