Sunday, June 12, 2011

Die Show muss weitergehen

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Protest-Duminica-Rusaliilor-credinciosii-Catedralei_0_497950383.html

http://www.debanat.ro/2011/06/mitinguri-in-lant-pentru-mitropolitul-nicolae/

22 comments:

  1. pas, cu pas spre VICTORIE !
    ati vazut vreodata un pitbul sa de a din gura prada sa, de buna voie, ori sa plece din fata macelariei- a se citi "LA DOM "?
    tot asa si paisiacii...OSUL GRAS !
    ZECILE DE MILIARDE DE LEI VECHI PE MANA LOR, AVERI INCOMENSUARBILE(SUTE DE MII DE HA DE TEREN, IMOBILE ETC)...CUM SA MAI PLECI IN CANADA/banches ori la papuasi/paisie?
    RAMAI AICI LA TIMISOARA,SA LE "CHIVERNISESTI"!
    JA LA CARUTZA!

    ReplyDelete
  2. Fratilor ce ne facem cu nespalatii astia??? Se aude ca Sf Sinod o sa se urneasca abia in toamna - daca si atunci! - iar pana acolo trogloditu' de-si zice episcop o sa puna cetatea Timisorii pe butuci. Putin spus! Oamenii nu iau atitudine, sunt dezbinati: unii prefera discursurile elevate - care nu cred ca mai inspira pe nimeni - , altii, invectivele, preotii sunt mai lasi ca iepurii (cu vreo trei-patru exceptii), la Patriarhie se lucra ca la covrigarie si iac-asa imputitii astia ai lu' paisie in frunte cu dihania sef isi bat joc si ne umilesc dupa cum li se nazare. Deci cu alte cuvinte, diavolii astia sub auspiciile protectoare ale justitiei si finantelor, fac legea in Banat.
    Stiti careva ce mai e de facut si mai ales cine e maharu' finantator, sau sugativa, din spatele slehtei puturoase de la arhiepiscopie? CA PANA LA URMA, POATE CA ACOLO E REZOLVAREA.
    Stie cineva???

    ReplyDelete
  3. catre toti preotii din arhiepiscopie:
    OPRITI FINANTAREA CAMARILEI PAISIACE!
    AMANATI PANA IN PANZELE ALBE PLATA BIRURILOR INROBITOARE. GRAITI OAMENILOR ADEVARUL.
    IN PRIMUL RAND CONSILIULUI PAROHIAL !
    POATE CA IN ACEST FEL SE VA INTAMPLA CEVA!

    ReplyDelete
  4. Catre toti credinciosii din arhiepiscopie:
    NU MAI DATI BANI IN BISERCI, NU MAI CUMPARATI LUMANARI SI OBIECTE DE CULT,dar MERGETI LA BISERICA SI RUGATI-VA,iar CAND INTRA PAISIE SI AI LUI,NOI SA IESIM !!!

    ReplyDelete
  5. SUNTEM IN PRESA CENTRALA IAR COMENTARIILE CURG DIN TOATA TARA !
    RUGAM POSTATI :
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/lant-uman-pentru-ips-nicoale-corneanu-933637.html

    ReplyDelete
  6. De ce s-a amanat sedinta Sinodului pana in toamna? Nu se intruneste de cate ori este nevoie, asa cum spune statutu'? Sa intelegem ca situatia de la Timisoara e cat se poate de normala si nu e nevoie?
    Patriarhalii chiar sunt orbi??? Trebuie sa fim umiliti si batjocoriti ca ultimii oameni, ca sa se faca ceva? Ori poate ca de banii pe care ii au nu mai vad realitatea si sunt atat de drogati incat nu mai au vointa sa se trezeasca.
    Imi e din ce in ce mai clar ca toata actiunea asta mizera si ordinara e girata ocult de Patriarhie in frunte cu sefu'. Nici pe Hristos daca ar veni maine dimineata nu l-ar recunoaste si l-ar arunca afara ca pe ultimul cersetor. Asta dovedeste ca, pregnant, Biserica ortadoxa romana nu mai are nici o legatura cu Intemeietorul ei. A ajuns o pura afacere pe spinarea prostilor care pot fi prostiti!!!
    Mi-e lehamite si sunt revoltata in acelasi timp cand vad ca foarte putini oameni sunt vii la ce se intampla iar RESTUL stau ca momaile si nu spun nimic. O asemenea stare de nesimtire colosala la oameni n-as fi crezut ca-mi va fi dat sa vad!!!
    Am luat atitudine si mi-am atras huiduieli, insulte si priviri condamnatoare. Mi-am dat seama atunci ca turma e mica, RESTUL SUNT CAPRE IAR PAZNICI SUNT LUPII!!!

    ReplyDelete
  7. de ce s-a amanat sedinta?! ca sa mai traga de timp, sa mai dea sperante desarte la prosti ca poate va fi repus Inaltul (ceea ce nu se va intampala), ca poate se plictisesc si astia cu protestele, ca oricum vor rezolva multe smenuri in trei luni, ca saracu Inaltu' e batran.....pentru ca oricum paisie ARE SUSTINEREA PATRIARHIEI IN CEEA CE FACE si conteaza foarte mult mai ales pe SUSTINEREA LUI LAURENTIU STREZA caruia patriarhu' nu il refuza in nimic din ceea ce ii cere. toate aceste conjuncturi ni-l vor"retine" PE LEPRA DE PAISIE AICI MAI MULT DECAT VA FI CAZUL, PANA LA "SOLUTIA FINALA" APLICATA BISERICII DIN BANAT CHIAR DE CATRE BANATENI (vezi daniel si streza), PRIN MARELE PAISIE LUGOJANU. amin!

    ReplyDelete
  8. Cine este mitropolit si are si 5 copii ??? !!!- greu de crescut si de rezolvat...

    ReplyDelete
  9. Azi in a doua zii de Rusalii, in timpul Sf. Liturghii, lumea asa zis ortodoxa, sta pe net si scrie comentarii defaimatoare, injurioase ..etc..etc.. cu atata ura , cu atata otrava in vorbe...

    Astia sunt cei care-l sustin pe Mitropolitul Corneanu??? Oare el o fii mandru de caracterul sustinatorilor lui ???

    Daca sunteti ortodoxi, sustinatori ai bisericii de ce ,in timpul sarbatoriilor de Rusalii organizati mitinguri de doi lei, in loc sa va rugati bunului Dumnezeu sa aseze El lucrurile asa cum stie el mai bine??
    Sau nu El hotareste???

    ps- imi asum comentariul si astept sa ma faceti albie de porci asa cum e obiceiul cu cei care fac opinie separata;de la idioata , tampita la trimis la culcare .... si celelalte.

    ReplyDelete
  10. " Catre toti credinciosii din arhiepiscopie:
    NU MAI DATI BANI IN BISERCI, NU MAI CUMPARATI LUMANARI SI OBIECTE DE CULT,dar MERGETI LA BISERICA SI RUGATI-VA,iar CAND INTRA PAISIE SI AI LUI,NOI SA IESIM !!! "

    Lumanarile cumparate in biserica sunt jertfa noastra adusa la altar ! Cum sa nu le cumparam?
    Se imbogateste un preot ?? ( :O ) din 50 de bani - pretul unei lumanari ??? Nici materialul si nici manopera nu e platita din acesti cativa banuti

    Sa mergem in biserica cu ura in suflet si cand vine un slujitor al lui D-zeu sa-i intoarcem spatele ?
    Astea sunt sfaturi sataniste sau de la sectanti !
    D-zeu sa va puna in minte gandul cel bun !
    Cu iubire crestineasca
    Marciana

    ReplyDelete
  11. Sora Camelia, invata intai sa scrii corect romaneste inainte de a-ti exprima parerea in scris! Daca dumneata vezi in parerile expuse aici, ura, pot sa va spun ca fiecare vede ceea ce vrea sa vada si ceea ce are in interior.

    ReplyDelete
  12. Către toţi anonimii care postează aici, cred că mă confundaţi.
    Eu când scriu ceva, mă semnez. Nu o semnez anonimă, că nu suntem în Caragiale. Deci adresarea cu sora Camelia pică, fiindcă nu eu am scris.
    Sau poate nu vă vine să credeţi că mai sunt şi alte persoane care gândesc pe lumea asta ?

    Oricum, am impresia că nici măcar o minoritate nu puteţi fi consideraţi.
    După ce mi-a fost pedepsit crunt dreptul la propria părere, consider că lumea care a iniţiat acest grup nu este pe treaba ei.
    Dacă pentru o postare am fost făcută în cele mai urâte moduri, care nu pentru o fată ... ci pentru orice om sunt odioase, atunci cum vom discuta faţă către faţă ?
    Mă numiţi mieros "sora", dar aveţi uşurinţa să mă faceţi "dobitoacă", "proastă", "băutoare de absint", "avocata diavolului" şi altele.
    Nu credeţi că sunteţi cam penibil ?

    Şi totuşi, IPS Nicolae a mulţumit pentru susţinere unor astfel de oameni ...
    Aceasta e cu adevărat o lovitură grea.

    Pe mine nu mă schimbă cuvintele voastre, dar problema e ca tot gunoiul şi tot rahatul cu care aruncaţi în oameni e de la voi. Voi îl aveţi, nu cei în care daţi.

    ReplyDelete
  13. Distinsa Doamna, putem sa Va gratulam cu cele mai alese complimente si dulcegarii... Ne iertati, ooo, preagratioasa faptura, ca am indraznit sa Va scoatem in evidenta si alte calitati decat cele pe care le stie toata lumea (sic!), dar nu era decat dorinta de a Va face un portret complet! Cu respecte, angelica demoazela!

    ReplyDelete
  14. o stie cineva pe aceasta "angelica demoazela"?
    ca tare mult as vrea sa o cunosc fata catre fata!
    duduia are ceva sange in instalatie si asta este de apreciat.
    putem sa iti citim comentariul dar sa nu fim de acord cu tine daca bati campiile patriei?!

    ReplyDelete
  15. Offff........ in ce am intrat!!!!!!!!!
    Chiar am crezut ca e un sait de opinii dar intr-adevar , cum spune si Camelia, asta e un sait de vidanjori.

    pute rau....... cahhhhhh

    ReplyDelete
  16. Pt juna Camelia,
    Adresarea de "sora" era ironic!!! Mai puneti mana pe-o carte ca sa va lamuriti cum sta treba cu figurile de stil in limba romana!!!

    ReplyDelete
  17. Maiiiiii......... dar se vede treaba ca esti disperat(a) rau...

    Doare rau disperarea asta !!!

    Ar trebui sa te spovedesti si sa te impartasesti ! ca nu stii cand vine "ora inchiderii" si te prinde cu atatea pacate in spate

    Marcel

    ReplyDelete
  18. "Către toţi anonimii care postează aici, cred că mă confundaţi.
    Eu când scriu ceva, mă semnez. Nu o semnez anonimă, că nu suntem în Caragiale. Deci adresarea cu sora Camelia pică, fiindcă nu eu am scris."

    apoi:

    "Mă numiţi mieros "sora", dar aveţi uşurinţa să mă faceţi "dobitoacă", "proastă", "băutoare de absint", "avocata diavolului" şi altele.
    Nu credeţi că sunteţi cam penibil?"

    Ce sa zic? S-a dat singura de gol!!! Si inca la doar cateva randuri distanta.

    ReplyDelete
  19. HELLO1 asta e un blog ce lupta impotriva lui paisie si a acolitilor lui! HELLO! nu e un blog pro-paisie! daca nu intelegeti, mergeti la culcare ca sunteti copii naivi. faceti slavitorii "prea sfiintitului" un blog unde sa-i dati limbi si sa explicati poporului cat e de superb si cum vrea el sa schimbe lumea in bine. ok? de ce sunteti curiosi cum e "defaimat" stapanul si arhiereul vostru?
    intrati mai bine pe un site cu desene animate si apoi la culcare copii!

    ReplyDelete
  20. NU INTELEG DE CE ATACA ATAT DE TARE "CAMELIA"! TRUE LOVE! MURITORII DE RAND NU POT INTELEGE! E DOAR PT. FIINTELE SUPERIOARE! TRUE LOVE........

    ReplyDelete
  21. Intr-adevar ,mitropolitul trebuie sa fie foarte "mandru" de acesti asa zisi sustinatori ai lui.
    Ii stricati imaginea , il badjocoriti, il umiliti.
    Pacat.
    E un om bun, si nu merita atea ofense si denigrari, facute in numele binelui, in numele ajutorului, in numele bisericii !
    Sper ca e o gluma de pitiponci!
    Nu se poate ca mitropolitul sa fie sustinul si inconjurat de astfel de oameni.
    Inca o data . Mai mult rau decat ii faceti voi, nu-i face nimeni

    ReplyDelete
  22. Anonymous said...

    NU INTELEG DE CE ATACA ATAT DE TARE "CAMELIA"! TRUE LOVE! MURITORII DE RAND NU POT INTELEGE! E DOAR PT. FIINTELE SUPERIOARE! TRUE LOVE........"
    -----------------------------------------------
    Vaaiii !
    Du-te tuuu !! Inteligentule !!!

    Si vezi ca eu nu sunt Camelia; daca poti sa crezi si sa intelegi cu neuronul ala nefunctional de fiinta "inteligenta" .
    Ce buna-i gluma asta cu "fiinta inteligenta" ..:)))) :))) hi, hi...Te-ai gandit mult? Vezi ca parca aveai un tel de aparat; ai uitat sa lupti ptr, cauza ta.
    Daca vrei credibilitate fii serios, sobru si spune ceva inteligent ,..mai inteligentule care esti tu vai de capul tau .

    ReplyDelete