Sunday, May 1, 2011

Dedicație, din suflete zdrobite

6 comments:

  1. Imi pare bine ca ai folosit link-ul pe care l-am postat la comentarii.Duci o munca extraordinara,un razboi impotriva slujitorilor diavolilor,si desi nu te cunosc personal,stiu cine esti si iti sustin neconditionat lupta impotriva lui Belzebul Ion Gheorghe.In aceasta situatie in care pur si simplu iti baga pumnul in gura internetul ne confera o cale de exprimare libera si de manifestare impotriva urmasilor inchizitorilor din evul mediu.

    ReplyDelete
  2. Atunci cand Dumnezeu, cred unii, ca nu se mai afla in mijlocul nostru, este de datoria noastra sa urcam noi catre El.
    sa I spunem ca Il iubim si ca Nadejdea este numai la El pentru Dreptate, Adevar si Dragoste in chip desavarsit.
    parafrazare dupa sf Maxim Marturisitorul
    excelent montajul si sugestiv foarte .
    acum sa i vedem pe fatarnicii farisei de la mbt ce mai spun!?

    ReplyDelete
  3. Ca si alti tiranoizi si tiranozauri, Paisie crede ca blogul - generic vorbind - nu are puterea pe care o au alte mijloace, alte manevre.
    ba are, PS ta, are si tare mi-e teama ca neputand sa te spele apele, nu ajungi acolo unde vrei: mitropolit al Banatului.

    Oricun, nu.i de tine. Aici a slujit vrednicul de pomenire Vasile Lazarescu, care se inversuna impotriva comunistilor, nu impotriva preotilor eparhioti cum face P. S ta.

    Din pacate, sistemul BOR nu te scuipa afara, ca nu-i cutuma; nu-i programat pentru asa ceva.

    ReplyDelete
  4. fratzilor,shtitzi ceva?!?structura MBT e ca in Cosa Noastra:soldatzii sunt:protopopii szilagy(the butthead
    ),pacurar(7 case),cerbu(incornoratul) si restul prost-opopilor;locotenentzii sunt:sfercoci(sfarc-oci,de la mamelon),boanchesh(ban-cash),lungoci(sugocci) etc.;underboss:Spanul "johnny boy" popescu; si The Boss,El Magnifico(Malefico)PARIZER LUGOJEANUL!(nu Paisie)

    ReplyDelete
  5. OMUL ALA DIN IMAGINE FURA STATUL ROMAN LUNA DE LUNA ARE 2 NORME,ESTE SI VICAR SI PAROH SE INSPECTEAZA SINGUR PROBABIL SI LUCREAZA DIN GREU 16 ORE PE ZI SI NU E SINGURUL IN MITROPOLIA BANATULUI

    ReplyDelete
  6. AA SI AM UITAT SI A PUS NEVASTA CONTABILA LA PAROHIA SA FORMIDABIL CE BINE I MERG TOATE

    ReplyDelete