Wednesday, May 4, 2011

Fabric - Reloaded

După cum era de așteptat, autoproclamații de la MBT nu încetează să preseze parohia Fabric, pentru a-și atinge interesele financiare și imobiliare de acolo. Așa cum s-a arătat deja, luni și marți a avut loc, ilegal, un concurs de ocupare a postului de paroh la această parohie. La aflarea acestei știri oamenii au reacționat. Vă prezentăm în continuare câteva momente inedite în ceea ce privește evenimentul.

http://ziuadevest.ro/eveniment/19473-consiliul-parohial-din-fabric-nu-mai-vrea-un-nou-preot-.html

Protest împotriva deciziei la sediul parohiei


http://tvt89.bridgeman.ro/stiri.php?istire=10321


http://www.renasterea.ro/stiri-timisoara/actualitate/continua-scandalul-la-parohia-fabric.html

În plus, oamenii sunt hotărâți să-și facă singuri dreptate și să-și manifeste nemulțumirea din nou în fața Mitropoliei.
Mai mult, se observă faptul că astfel de practici discreționare sunt deja virtuți pentru Mafia instalată la conducerea Arhiepiscopiei Timișoarei. Spunem acest lucru bazându-ne pe cele culese din agenda de numiri de preoți în Timișoara și nu numai.
Exemple: de pe site-ul Mitropoliei aflăm că la Spitalul Victor Babeș a fost deja numit un preot, bineînțeles fără concurs; la parohia Viile Fabric s-a numit un nou paroh, bineînțeles cu normă dublă!!! Sfercoci - normă întreagă la Arhiepiscopie pe post de control, normă întreagă la parohie pe funcție de conducere, și s-a efectuat un transfer dubios, Lungoci, și el cu normă dublă - Arhiepiscopie consilier patrimoniu, parohie preot slujitor!
Lucrurile sunt de-a dreptul incredibile și nimeni nu ia nici o măsură.
MBT a ajuns să fie o RUȘINE din cauza MAFIEI din MBT condusă de Paisie Lugojanu!

1 comment:

  1. Super! Multumiri domnului redactor General

    ReplyDelete