Monday, May 30, 2011

Cojectura lui Poincare, sau cum să persiflezi prostia!

Oare Poincare a picat în titlu ca și Ponțiu Pilat în crez?
Se poate, însă doar la prima vedere!
Ce spune celebrul matematician sunt următoarele:
La sphère est le seul espace tridimensionnel fermé dépourvu de trous.
Na, că v-am spart!
În traducere: Sfera este singurul spaţiu închis trei-dimensional fără găuri
Păi da, e evident dar cum demonstrezi?
Aici e vorba de geniu!

Dacă propoziția de mai sus, emisă în 1904, a fost demonstrată abia după o viață bună de om, 2002, după ce a curs multă cerneală pentru asta, deși, nu-i așa, e ceva comun, de bun simț, atunci ce spuneți de comunicatul de presă al MBT de astăzi?
Se bate monedă în presă pe faptul că MBT a emis un comunicat de presă confuz (nu ne miră asta) semnat chiar de către IPS Nicolae (asta ne-a mirat la început) și toată lumea a încremenit!
La prima vedere, ce să mai faci? Stai acasă! Asta ar face cei care privesc superficial, se îndoiesc, nu sunt hotărâți! Dacă, însă treci dincolo de îndoială, refuzi să crezi că cel pe care îl aperi este dus cu pluta, ești hotărât să dai pe față nedreptatea, și în plus ești fericit de Dumnezeu cu o revelație, BINGO! Ai rezolvat Cojectura lui Poincare! Îți dai seama că într-adevăr sfera nu are găuri, însă știi și de ce acest fapt!!!

Păi de ce a semnat IPS Nicolae documentul?
Păi despre ce vorbim noi de ceva vreme?
SS i-a luat dreptul de semnătură!!!
I-A LUAT DREPTUL DE SEMNĂĂ-TUU-RĂĂ!!!!!!!!!
HELOOO!
paiSIE, ești prost? Te-ai anulat pe tine și pe toți proștii de lângă tine!!!!!!!
L-ai pus să semneze!!!!! Doamne Iisuse! Și Nicolae, chiar a semnat! Wow! Genial de persiflant!
Înțelegeți de ce a semnat Nicolae, oameni buni?

paiSIE, nu ai făcut decât să-i recunoști autoritatea, prostule! Asta în cel mai bun caz!
Sau, actul nu are valoare, pentru că a fost semnat de cel care nu are voie!!!!
Sau,... de fapt niciun sau! Rămâne așa: paiSIE, ești redus!

De acum înainte evenimentul se va numi PARADOXUL NICOLAUS!
Și va fi studiat la toate facultățile de filosofie, matematică, logică și etc. din lumea asta!

Vreau să invit și pe Preafericitul Daniel să arate care este ieșirea din acest paradox! Că doar, nu-i așa, omul cât trăiește învață! Și asta a fost genială!
Nu înainte de a propune următoarea cojectură:
COJECTURA LUI NICOLAE
În contextul hotărârii date de SS al BOR, NICOLAE CORNEANU este MITROPOLITUL BANATULUI! PUNCT

Stați, deci liniștiți! Protestele merg înainte, până la rezolvarea favorabilă a cazului!
Vă pup pe portofel!

6 comments:

  1. Domnule redactor, nu Va cunosc cine sunteti dar ma inclin in fata spiritului de intelegere! Cred ca un clasic ar fi mandru sa Va aiba in preajma o viata! Se bucura si un clasic, in adevaratul sens al vorbei noasce banatane, sa Va aiba in preajma la bine si la rau

    ReplyDelete
  2. Am semnat această hârtie, este adevărat, nimeni nu poate însă să le interzică enoriaşilor să iasă în stradă. Le mulţumesc pentru tot ce au făcut şi fac pentru mine”, spune mitropolitul Corneanu.ebanat.ro/2011/05/mitingul-pentru-ips-corneanu-boicotat-de-mitopolia-banatului/

    ReplyDelete
  3. frika bat.o wina!!!!

    Asa prostie, ca cea facuta de paiSIE n-am mai vazut. te faci luntre si punte sa pui de o sedinta a Prmanentei si il pui (il lasi, il determini, ziceti cum vreti)pe IPSS sa semneze!

    asta-i frika, dom paiSIE, nu-i asa?
    no, ca te-ai facut de fekale. pana acum stiam noi, banatenii, ca esti de fekale, acu' afla toata Romania. Hai sa-mi traiesti, ca trebuiesi

    ReplyDelete
  4. Paisie tata, si-a batut si necuratu' joc de tine! Singur te-ai pus in randul dobitoacelor! Lasa-te de arhierie, fa-ti familie, nu te mai ingloda in samavolnicii ca deja ai uriase datorii de platit!

    Creste-ti copilu' ca are nevoie sa te stie de tata, saracu'! Mai inveti si tu odata cu el cum e cu oamenii si cu societatea!

    Io zic sa te mai gandesi, ca nu-i de gluma! Mi-au zis oamenii ca nu te vor si, dragul meu, au dreptate!

    De tine depinde, fiule, ce o sa se intample! Stii ca iert dar nu las nimic nepedepsit! Imi sunt dragi oamenii de nu pot sa-ti spun si cand ii vad ca plang si sunt tristi nu-i stanca sa ma opreasca nici lant sa ma tina! Ce mai, ma topesc de dorul lor!!!

    Te imbratisez, fiule, cu drag,

    Tatal tau

    ReplyDelete
  5. adevarul e ca i-a "facut" Mosu'. astia-s prosti de dau in gropi. is smecheri doar la marlanii de doi bani, unde-i chestie de finete se pierd pe drum.mi-l si inchipui pe nicolae semnand in fata lor(dupa ce i-au luat acest drept), acum ca au morcov undeva.

    ReplyDelete
  6. http://www.timisoararomania.ro/2011/05/30/patru-reputati-medici-timisoreni-au-trimis-o-scrisoare-patriarhiei-pentru-sustinerea-inalt-prea-sfintitului-nicolae/

    ReplyDelete