Saturday, April 30, 2011

L'intérieur de la réunion du conseil

Sursele noastre din MBT ne-au dezvăluit unele din discuțiile avute în ședința Consiliului Eparhial, astfel că vrem să vi le împărtășim! Asta pentru că în comunicatul de presă se prezintă numai minciuni!
În primul rând afirmația că lucrurile s-au lămurit este total inexactă, chiar mincinoasă.
Nos sources au sein du conseil ne-au relatat faptul că cei chemați să dea explicații, nu au făcut acest lucru pentru că nu au fost lăsați să explice absolut nimic!
Micul Inchizitor a obstrucționat orice încercare de comunicare.
Mai mult s-a purtat ca un mojic atunci când a evacuat din sală pe prof. Corina Lulariu și Doru Șoșoi, credincioși ai parohiei care au pus câteva întrebări incomode episcopului vicar.
De altfel, cei doi au fost singurii care au declarat presei impresiile lor, restul fiind amenințați cu destituirea în cazul în care mai declară pentru opinia publică adevărul.
Așa se explică lipsa de informații de după întâlnirea de gradul 0 de la sediul din CD Loga 7.
Deși informațiile sunt foarte puține pe acest subiect, a transpirat totuși faptul că preoții de la parohia Fabric au fost amenințați că vor fi dați afară din casa parohială, la care chipurile nu au contribuit cu nimic, urmând a fi numit acolo un nou paroh. Acest lucru nu face decât să confirme interesul major imobiliaro-financiar pe care PS Paisie Lugojanu îl are la acea parohie.
Dincolo de această informație se cuvine să facem o interpelare cetățeanului Ion Gheorghe, ca și comment la cele de mai sus:
Cetățene Ion Gheorghe, tu cu ce ai contribuit la casa eparhială în care stai?
Sau tu ai alt statut, iar preoții sunt doar niște "goimi"?
Preotul Ionel Popescu nu are și el proprietăți în Timișoara și locuiește totuși în casa parohială, și la fel alții în MBT?
Din nefericire, abuzurile săvârșite asupra parohiei Fabric s-au desăvârșit tot printr-un abuz! Preotul Cozma a fost găsit vinovat și executat de foștii lui elevi, fără a putea să se apere nici măcar cu cuvântul!!!
Asta da recunoștință!
Oricum rămâne fără răspuns întrebarea, retorică de altfel: din ce venituri și-a ridicat vila cetățeanul Boancheș, pe strada Inochentie Micu Klain, nr. 21 - un posibil răspuns să fie "devizele estimative" impuse celor care cer ajutor financiar de la Guvern?
Din nefericire, noi, opinia publică nu putem răspunde la astfel de întrebări! Însă, gustul amar, că astfel de episoade se petrec în biserica NOASTRĂ, rămâne!
Mai mult, ne face să credem că BOR intră ușor, ușor în cea mai neagră perioadă a existenței sale, mai neagră și decât cea din comunism.
Dacă luăm în considerare faptul că, sursele noastre din Consiliul Eparhial ne-au mai informat că la ședință au participat procurorul șef al Parchetului Timiș, domnul General Bâ, și directorul trezoreriei ANAF Timiș, domnul Popovici, trebuie să ne punem întrebarea dacă oamenii aștia sunt serioși, sau preferă să legitimizeze o șleahtă de impostori.
Domnilor, dacă sunteți domni, ar fi mai bine pentru domniile voastre să părăsiți acea peșteră de tâlhari!
Și încă ceva, preoții și credincioșii de la Fabric invitați la ședință, au fost păziți de un echipaj de poliție pe toată durată desfășurării ședinței, juste au cas où.

7 comments:

  1. un link reprezentativ pentru Ps Paisie,Ionel Popescu,Mircea Szilagyi,Valentin Boanches,Ioan Radu:

    http://www.youtube.com/watch?v=HUhGG_zWJ-I

    Un singur gand am:imparatia lor(monopolul parvenit)se sfarseste odata cu ultima bataie a inimii IPS Nicolae,insa important este ce vor spune zice in fata lui Dumnezeu cand acuzarea diavolului va fi precum plumbul in balanta vietii lor pamantesti.Atunci Prea Sfintite Parinte nu o sa mai muti preoti,sa caterisesti dupa bunul plac,sa mai iei mita pentru hirotonire sau sa mai lucrezi cele diavolesti.Singura ta alinare va fi o pomenire a celor care vor fi vii si isi vor mai aduce aminte de PST.

    ReplyDelete
  2. e ADEVARAT CA A INREGISTRAT sedinta cRICOVEANU?

    ReplyDelete
  3. Este de trebuinta ca acest caz sa fie judecat de sinodul mitropolitan cel putin! nu poate sa judece Paisie un conflict pe care el l-a provocat si asupra caruia tot DEMENTUL, BOLNAVUL PSIHIC, PAISIE LUGOJANUL, se pronunta!

    ReplyDelete
  4. Nu cred ca Cricovean a inregistrat-o,pur si simplu s-au ,,scurs'' informatii.Crezi ca toti lacheii de mitropolie sunt fideli PS (parvenitului satanic).Pana Ion Gheorghe nu va pleca impreuna cu sleahta ortodoxia din banat va fi pusa pe butuci.Sper sa nu ajung sa vad asta.Oricum cinste celor care se impotrivesc sistemului,nu mai este mult pana uzurpatorul va pleca,cu tot cu pilele lui,cu tot cu sustinerea lui Streza pe langa PF si cu tot cu fratele lui Lemeni(sef la culte la Bucuresti).Nu mai este mult pana Nero Ion Gheorghe va inceta sa mai arda preotii crestini in gradina mitropoliei,si sa dea vina tot pe ei ca au incendiat credinta.AMIN

    ReplyDelete
  5. Toata lumea a inregistrat! Asa ceva nu se rateaza!

    ReplyDelete
  6. Ajunge alt prost diacon la oras, un prost pe nume Garjoaba care habar nu are pe ce lume traieste si vrea sa fie diacon la Popescu.
    De ce naiba ajung toti tembelii la oras, pentru aia buni chiar nu mai e loc?

    ReplyDelete
  7. TOATA LUMEA INREGISTREAZA/FILEAZA PE TOATA LUMEA !
    KAFKA ESTE UN COPIL MIC
    CE VA FI ...DUMNEZEU CU MILA !

    ReplyDelete