Monday, July 30, 2012

Noi dezvăluiri de la d-nul POSDRU

Foamea episcopului vicar Paisie Lugojeanul și a găștii sale a mers atât de departe încât nici nu puteam să ne imaginăm! (foamea este explicabilă totuși la acești indivizi, deoarece, la viața lor, au fost toți niște sărăntoci, iar acum au dat de bani și de funcții, astfel că pot acum să-și satisfacă toate frustrările adunate în trecutul lor obscur)


"Cei aproximativ 125 de copii de la centrele educaţionale din Timiş (Deta, Sânnicolau Mare, Lugoj, Făget şi Timişoara) înfiinţate în baza unui proiect POSDRU trebuiau, conform proiectului, să primească două mese pe zi. Pentru economie şi burţile mari ale preoţilor hrăpăreţi nu au primit decât o singură masă pe zi. Copiii necăjiţi proveniţi din familii mono-parentale, dezbinate sau la limita subzistenţei trebuiau să primească şi o bursă de câte 100 de lei pe lună. Proiectul european POSDRU a început în mai 2011. August 2011 a fost ultima lună în care aceştia au primit bursa din fonduri europene, în Timiş. Exact 11 luni au trecut de când copii sunt privaţi de drepturile la bursă prevăzute clar în proiectul european POSDRU,  „Reţea interregională de centre educaţionale” numărul  91/2.2/S/61137, lansat în mai 2011. De atunci, înalte feţe bisericeşti din Timiş au tras efectiv 137.500 de lei din banii amărâţilor, pe care copiii nu i-au mai primit. Aceiaşi oameni din fruntea bisericii au decis să-i lase fără 41.000 de porţii de mâncare pe aceiaşi copii." (sursa: Ziua de Vest)

În aceste condiții, dacă Parchetul nu ia nicio măsură împotriva acestor monștri, atunci, chiar trăim în țara lui Papură Vodă, asta ca să nu folosesc alte cuvinte licențioase!

7 comments:

  1. Rusine gastii de talhari din arhiepiscopia timisoarei

    ReplyDelete
  2. VREDNIC ESTE !!!

    ReplyDelete
  3. numai tortionarii din inchisorile comuniste mai erau in stare sa fure din ratia de mancare a detinutilor politici...
    atata lacomie rar mi-a fost dat sa intalnesc in viata!
    mai ales ca este vorba de copii defavorizati !
    rusine clicii paisiace!

    ReplyDelete
  4. Nu cred ca se va atinge cineva de Paisie, ca daca BOr ar fi fost sensibila la scandaluri financiare, atunci l-ar fi debarcat, de multisor, pe Teodosie Spagoveanul. In loc sa se curete, ea pune batista pe tambal, sperand sa nu-si piarda din enoriasi. Va spun sigur, dupa chestii de astea, unii dintre ei pleaca la neo-protestanti.

    ReplyDelete
  5. Masa aia, unica, probabil sa refera la cornu si laptele lui Bombonel. Deci, au bagat 2 mese in buzunar. Foarte bine. Da-i in masa, ce sa manance atat copiii aia? Post si rugaciune!
    P.S. Ce jigodii coabiteaza in Arhiepisopia Timisoarei! Alo!!!! Gradina Zoo se aude?!!!!
    P.P.S. Hartie igenica aveau?

    ReplyDelete
  6. Sa furi de la gura unor copii este cel mai mare pacat, si chiar daca nu erau niste simpli copii, puteau fii si oameni nevoiasi care aveau nevoie de o masa, este strigator la Cer, in ce hal ajuns Biserica, in loc sa ajute saracii, fura de la ei. Groaznic, rusine si iarasi rusine

    ReplyDelete