Wednesday, July 18, 2012

Dosarul penal merge mai departe

Urmare a mizeriilor făcute de PS Paisie Lugojeanul cu privire la fraudarea fondurilor europene din proiectele POSDRU la Timişoara, Patriarhia Română a dat dispoziţia de a fi închise toate proiectele sociale care funcţionează prin această direcţie la nivelul întregii ţări şi efectuarea unor controale pe această temă peste tot.


La Timişoara, PS Paisie Lugojeanul încearcă prin toate mijloacele să facă presiuni asupra petentelor din dosar, ca acestea să-şi retragă plângerile!  Printr-un mesager chiar a promis că la retragerea plângerilor vor fi răsplătite cu bani mulţi şi funcţii înalte!
Toate acestea pentru că PS Paisie Lugojeanul are informaţii precise că laţul începe să se strângă în jurul camarilei sale.



Se pare că a fost deja chemat să dea declaraţii, însoţit de armata de avocaţi pe care o plăteşte, bineînţeles din banii bisericii!

14 comments:

  1. Dumnezeu nu se lasa batjocorit de un impostor de la Tigania din Arges

    ReplyDelete
  2. http://mitropolia-banatului.ro/admiterea-la-ciclul-de-studii-universitare-specializarea-teologie-pastorala-11-24-iul1e-2012/

    Se desfiinteaza pana la urma sau nu ? Hotarati-va !

    ReplyDelete
  3. Daca s-a hotarat sa se retraga atunci SA SE RETRAGA sa nu mai tina in brate aceste lipitori. Ar trebui un miting in fata Mitropoliei in care sa ii cerem noi retragerea. Ca nu se mai poate asa!!!
    Dna Lia Epure daca puteti spuneti Inaltului la telefon ca daca ramane in continuare va fi chinuit in continuare si el noi de acesti oameni din conducere.

    ReplyDelete
  4. REFERENDUM pentru demiterea PS PAISIE LUGOJANUL !
    simplu de facut:prin parohiile eparhiei timisoarei!
    consiliul parohial sa se ocupe de organizare.
    votul enoriasilor eparhiei, aproximativ 500.000.
    o singura intrebare:
    SUNTETI DE ACORD CU DEPUNEREA PS PAISIE LUGOJANUL DIN TREAPTA DE ARHIERAU?
    1.DA
    2:NU

    ReplyDelete
  5. ehttp://mitropolia-banatului.ro/examen-pentru-ocuparea-postului-vacant-de-preot-paroh-de-la-parohia-giroc/
    un asa zis examen de paroh cu final asteptat:popa rosoiu.
    prietenii antipaisiaci stiu si de ce!

    ReplyDelete
  6. nu sunt ,dar un referendum ar fi bun ca sa vedeti ce putini si hoti sunteti,lepre absolvente de teologie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. zise popa rosoiu, suparat foarte!

      Delete
  7. fratilor!!!!!e nebunie ce se intmpla...jos cu derbedeii!!!!

    ReplyDelete
  8. http://mitropolia-banatului.ro/100-de-ani-de-la-zidirea-bisericii-ortodoxe-din-cartierul-timisorean-fabric/
    duminica,22 iulie 2012 d Hr.va tulbura fabricul dl ionghe.pacat!
    ...LIPSESTE DIN LISTA VREDNICILOR PREOTI CARE AU SLUJIT SI VOR MAI SLUJI LA SF ILIE FABRIC:PREOT MIRCEA FLORIN CRICOVEAN !
    LA MULTI ANI PAROHIEI SF ILIE FABRIC DE ZIUA EI DE HRAM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizerabilul! Criminalul se intoarce intotdeauna la locul crimei! Rusine vesnica preanesimtitului!
      Pacat ca un astfel de eveniment, cu o cifra rotunda si demna de luat in seama este imputit de niste specimene precum unii din cei care slujesc la Sf Ilie si "invitatul" lor de seama de aceeasi teapa puturoasa ca si ei, mincinos ordinar, tradator, vanzator de parinte si greu incercat de duhul lacomiei de bani si putere discretionara!
      Ia aminte, nefartate, glasul celor multi si obiditi e mult mai drag urechilor lui Hristos decat rugile matale de marire! Si dreptate se va face! Si vei ajunge rau! Cat de curand! Bucura-te cat inca mai poti, ca azi vine!
      Mizerabil ce esti! Pana nu te lasi de toate viciile pe care le ai, puti de la 7 poste! Si puti rau! Si nici un mir sau parfum scump nu-ti pot ascunde putoarea! Si unii dintre noi te simtim si stim cine esti! Un ticalos, cu toata stralucirea matale!

      Delete
    2. ERATA
      Criminal moral! A nu se intelege altceva!

      Delete
  9. Lipseste nominal dintr-o lista arbitrara, dar este cat se poate de adanc insemnat in sufletele credinciosilor din Fabric, cum de altfel e posibil sa afle, din nou, Paisie!

    ReplyDelete
  10. si uite asa scapa tiganu de toate. Va dati seama ca le da cu bani la femeile alea de no sa mai stie de ele si normal a nu vor rezista tentatiei......

    ReplyDelete