Thursday, July 26, 2012

D-nul Posdru...

Din cauza scandalului generat de abuzul Arhiepiscopiei Timișoarei asupra angajaților de la centrele sociale care funcționau în baza unor proiecte cu finanțare europeană, fondurile au fost sistate la toate filialele din țară.
Dacă în alte părți centrele continuă să funcționeze prin finanțare proprie, la Timișoara, serviciul personal de la Mitropolia a desfăcut contractele de muncă angajaților și a închis porțile centrelor. Coordonatorii de proiect de la Arhiepiscopia Timișoarei au dosare penale, și toți cei responsabili sunt chemați la Parchet să dea cu subsemnatul în diverse calități ce le au în dosar.
În plus, săptămâna asta Cristian Pavel a fost făcut pachet cu toate actele și trimis la București, la Tata lor, Marele Alb, Rechinul, să justifice mârșăviile!
Chiar dacă justificările pot fi încondeiate cum numai popii știu să o facă, rămâne, totuși, rușinea de a ne fi certat cu d-nul Posdru.


Iar cu d-nul Posdru nu putem cădea la mica înțelegere precum cu precupețele de la piață, cu ofițerii de securitate, sau cu popanii dispuși la tot felul de căcățișuri!
Apropo, doar câțiva nu știu că Posdru este un domn, destul de cumsecade, un filantrop, dar destul de scrupulos în ceea ce privește banii lui! Nu-i place să fie luat de prost, iar când acest lucru se întâmplă devine foarte ... acru, inabordabil, chiar violent! Pentru că are mușchii lui!

3 comments:

  1. Semidoctismul e o maladie. E o boală gravă! Victime? Preşedinţi suspendaţi, „arhiziarişti” agramaţi, popi ejectaţi. E furtul excelenţei. Cum? Prin grimase şi vorbe, adică prin gesturi, ticuri şi cuvine, scrise sau rostite, fără responsabilitate. E o auto-păcălire, e un şiretlic... evident, al sufletului gol.
    În concluzie, semidoctismul e o şarlatanie: face din non-cultură cultură, iar din cultură non-cultură!
    Hipocrates

    ReplyDelete
    Replies
    1. zise hipo, adica suptnivel, si mai lua o gura de kk!

      Delete
  2. pseudo-hipocrate, ai limba cam ascutita si rugoasa precum glaspapirul, pentru un popa!
    ptiu-drace!

    ReplyDelete