Tuesday, July 10, 2012

Detaliere



p.s.: 
Pentru cei care acuză că vina este a mass-mediei pentru faptul că acei copii și angajați au rămas fără sprijin, afirmăm răspicat că vina o poartă în exclusivitate PS Paisie Lugojanu împreună cu gașca lui, pentru că ei au comis-o! 
Orice altă argumentație este inadmisibilă! 
Binele nu poate să fie făcut prin fraudă! 
Cine admite o argumentație de acel tip nu se află unde trebuie!
Așadar, nu poți face un bine nedreptățind pe altul, iar cine greșește în halul ăsta trebuie să plătească, pentru că este un cancer!

17 comments:

  1. psihologia lui Paiu; aceea a unui haiduc

    ReplyDelete
  2. Jos BASESCU SI PATRIARHUL DANIEL! VOTATI PT DEMITEREA LUI BASESCU SI VA CADEA SI DANIEL!

    ReplyDelete
  3. buboiul este dejsa copt!
    trebuieste numai extirpat!
    este valabil si pentru episcoposul vacar si pentru "marinel"...!

    ReplyDelete
  4. Bomba de presa"! ARHIZIARITULE,ORIUNDE AI FI PRINDE STIREA PE BLOG
    EXCLUSIV:
    http://www.ziuadevest.ro/actualitate/31643-exclusiv-mitropolitul-banatului-s-a-retras-din-funcie.html
    http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Mitropolitul-Banatului-retrage-motive-sanatate_0_734326831.html#"

    ReplyDelete
  5. Blog lu peshte... nici o store, nici o actualizare... se vedecat le pass...

    ReplyDelete
  6. Peres s-a cacat pe el cand a auzit ca mosu abdica: „Ne-am întâlnit chiar astăzi, dar nu mi-a spus despre o asemenea decizie. Vă daţi seama că eu nu am putut să îl întreb aşa ceva. Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla”, a declarat Zaharia Pereş.
    http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Mitropolitul-Banatului-retrage-motive-sanatate_0_734326831.html#

    ReplyDelete
  7. "Vom vedea zilele viitoare ce se va întâmpla" (Peres). Pai ce sa se intample? Vine Spanu din conced si sta calare pe mos cu abureli, ca-l vrea Natu, ca-l vrea poporul etc si sa ramana. Pe pariu?!

    ReplyDelete
  8. prietenul nostru arhiziarist nu poate posta pe blog fiind in arie fara acoperire cu net!
    pentru postacii paisiaci,neancrezatori!
    pe telefon, am inteles ca avea stirea de la ora 15,00 de azi, inaintea presei locale chiar...
    de acum avem nadejde de mai bine!
    nu a fost in zadar si acest bastion al adevarului...
    mai putina vreme si dl paiesie va fi istorie.
    ca si dl base.
    prietenii stiu si de ce !

    ReplyDelete
  9. cine se scuza se acuza!!..in toate! care dintre voi poate spune ca stie ce este in mintea unui om? cati ati stiut ce avea de gand sa faca?..v-a facut-o!!..ati facut toate supozitiile din lume numai pe aceasta nu! ia sa vedem,va duce mintea de ce a facut-o?!..
    p.s.stati linistiti,nimeni nu va acuza mass media pentru urmarile avute asupra centrelor. inainte de infiintarea lor,cum se descurcau copiii?..gata,puneti-va pe treaba, fara vaicareli:luati cate unu-doi copii acasa o luna de zile, hraniti-l, educati-l,si UE va iarta.convingeti judecatorii sa se miste repede(va atentionez ca, daca ii este lene sa gandeasca si se incurca in acte, justitia ajunge sa judece anii de zile, pana moare si omul care asteapta finalul procesului) si atunci se reduce si perioada de ingrijire...iar presa sa-si continue treaba ca si pana acum dar cu mult,mult mai multa obiectivitate!

    ReplyDelete
  10. http://www.debanat.ro/2012/07/patriarhia-confirma-cererea-de-renuntare-a-mitropolitului-nicolae/

    ReplyDelete
  11. http://www.catavencii.ro/La-mitropolia-banatului-se-pregateste-spagarul-in-locul-informatorului_0_3476.html#

    ReplyDelete
  12. La voi, la popi, orice e posibil!

    ReplyDelete
  13. Saracul Nicolae!!! In 1962 stim prin ce manipulari si mijloace a ajuns mitropolit, detronandu-l pe Vasile Lazarescu si trimitindu-l cu domiciliul fortat la o manastire, unde a murit prin otravire lenta. Este cutremurator ceea ce am citit despre Lazarescu, in cartea unui tanar preot din Caras Severin, editata ca si teza de doctorat. Nu stiu insa de ce este tinuta in secret. Nu il condamn pe Corneanu, caci toti putem trece prin astfel de situatii, putand fi eroi sau tradatori. Actul lui este de reparare morala poate si de demnitate. Totusi a fost un reper pentru Banat, cu toate caderile lui.

    ReplyDelete
  14. nu e de vina paisie ,de vina sunt cele doua proaste care s-au lacomit la banii,care se intorceau in proiect si ele stiau bine acest lucru.Acum ca ramanem fara proiect si probabil fara loc de munca e mai bine.Doua nesimtite,sa le vad unde vor mai trage ele chiulul pe asa un salar bun,inca o data,NESIMTITELOR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Autorul commentului de mai sus are caracter de infractor!

      Delete
    2. Cand omul nu se lasa furat este prost?Ok!Poate puteti spune voi cei care pupati papucul celor care ve-au luat banii si va plangeati peste tot,mai putin lor si asta de frica sa nu va pierdeti locul de munca,ce sunteti voi?Dar de unde atata curaj sa va sustineti punctul de vedere,cata vreme voi va temeti pana si de-o vizita de-a unuia dintre asa numitii pr.Cuza si pr.Pavel, la oricare dintre centrele din Timis.Decat sa va grabiti sa judecati, mai bine ganditiva cat de corecti ati fost voi cu bietii copilasi, care de bine de rau si-au pus speranta in voi ca le acordati sprijinul vostru. Trebuie sa recunoasteti insa faptul ca obiectul muncii voastre de zi cu zi era Facebook-ul,d-soara. Sorina ,as.sociala si coordonatoarea de centru stie foarte bine ce vreau sa spun.Aceasta fata a confundat vechiul loc de munca cu actualul. Pentru voi cei care nu a-ti avut timp sa va ganditi daca este corect sa pastrati tacerea cu privire la acea suma de 500 lei,pretinsa abuziv de cei superiori voua,in loc sa vedeti faptul ca acesti copii mai aveau si alte drepturi,confor proiectului si de care copiii nu
      beneficiau,a-ti procedat pana la urma la fel ca cei care ve-au luat banii.Mai exact,v-ati gandit doar la voi.PROBABIL CA ATI TRAS CHIULUL IN TIMP CE ALTII ISI FACEAU TREABA,altfel eu nu-mi explic de unde atata nerusinare sa adresati cuvintele acestea jignitoare la adresa colegelor voastre. In ceeace priveste vina cuiva cu siguranta nu este vine angajatelor,care sau decis sa nu mai taca ,ca doar nu ele au cerut de la nici unul dintre voi acea suma
      de 500 lei lunar ,suma pt care nu au primit nici macar chitanta.Daca tot ati fost incantati de faptul ca vi sau luat banii,cautati-va de lucru in alta parte si nu va debarasati de obiceiul de-a dona cat doriti voi din salariu pe care o sa-l castigati, ca nu cumva sa-l suparati pe PS PAISIE, LASILOR! SE POATE TRAGE OARE SI O CONCLUZIE?SE POATE OARE CREDE CA VOI CEI CARE BLAMATI ATI FOST SCUTITI INTRE TIMP DE-A MAI DONA SUMA DE 5OO LEI IN SCHIMBUL ALTOR SERVICII?RUSINE CELOR CARE S-AU COMPLACUT IN ACEASTA SITUATIE DOAR PT.UN LOC DE MUNCA, UNDE TRAG CONCLUZIA CA NU SA LUCRAT NIMIC IN 8 ORE.

      Delete
  15. Din VENITURILE PERSONALE ALE EPISCOPULUI VICAR paisie exista vreun LEU care sa se fi intors intr-un PROIECT AL MB?!

    ReplyDelete