Wednesday, July 4, 2012

AMR - 1

Retrospectiva Negreşti-Oaş şi nu numai.
Un mic detaliu interesant:
Biserica a fost pictată de pictorul pe care PS Paisie l-a dat afară de la Mehala.
Ironia sorţii - PS Paisie, făcând parte din sobor, a sfinţit lucrarea celui pe care l-a alungat din Timişoara!

Iar ca un răspuns la unele comentarii de la articolele precedente vă propun o mică galerie foto cu comentariile personale, din care să trageţi singuri concluzii.

Aproape de Dumnezeu

Sun la poarta raiului

Rugăciune către Sfântul Petru

Numa' mâine nu-i poimâine!

4 comments:

  1. Măcar de nu s-ar mai întoarce. A promis măriri de salarii în Mitropolia Banatului şi nu s-a ţinut de cuvânt. Când te gândeşti că nu este un conducător obişnuit la o anumită întreprindere. El slujeşte (dacă putem spune aşa, dar nu, deoarece el se foloseşte de Biserică) pentru Biserică şi asta înseamnă că nu s-a ţinut de cuvânt în faţa Domnului.

    ReplyDelete
  2. om fara de cuvant si fara de caracter.
    azi,ue o anuntat ca nu se mai primesc la decontare documente pentru anumite programe, inclusiv cel accesat de mitropolia banatului!
    tot ce este posibil ca sa aiba de suferit-ca de atatea ori-si centrele deschise cu mare tam-tam si care iata, prin "grija si purtarea de grija" a dlui paiesie posibil sa fie inchise.
    am inteles ca in sf sinod,se va lua in discutie cazul PS Paisie, si fondurile europene, vineri 6 iulie 2012.
    nu avem decat sa nadajduim de la Domnul o dreapta judecata...

    ReplyDelete
  3. Dacă vom fi trădați de Marele Alb cred că Biserica Ortodoxă din Banat ar trebui să analizeze obțiunea de a se retrage din Sinodul de la București și a intra în alt Sinod. Sute de ani am fost sub Sârbi din punct de vedere Bisericesc și am supraviețuit. Acum, dacă românii ne trădează, ar trebui să vedem care sunt alternatrivele. mai sunt și alte Sinoade Ortodoxe, poate mai ortodoxe decât al nostru!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Bai, voi nu vedeti ca maine e legat de alaltaieri? Pozele ale au in ele sustinatori dea-i lui Ion -Gheorghe. Multi. Aia s-au intalnit acolo sa-l razgandeasca pe preafericila.

    Daniele, daca asculti de astia si nu-l pui la locul lui pe jigodia aia smerita de tigan, o sa-ti sara la gat mai tarziu.

    De fapt stii bine asta...

    ReplyDelete