Monday, July 9, 2012

Fondurile POSDRU de la Filantropia

Suspendate!
Proiectul POSDRU de la Filantropia a fost suspendat începând cu 3 august.
În urma semnalării de către mass-media a neregulilor de la Arhiepiscopia Timişoarei cu privire la derularea unor proiecte finanţate din fonduri europene, şi pentru că pe această direcţie s-a demarat cercetarea penală privind infracţiuni de fraudare a acestor fonduri, Ministerul Dezvoltării a suspendat plăţile către aceste proiecte atât la Timişoara cât şi la Alba Iulia până la finalizarea anchetei.



Vă reamintim că în neregulile reclamate o implicare importantă a avut-o PS Paisie Lugojanul, care va fi pus sub acuzare de DNA privind infracţiunile de abuz în serviciu, fals şi uz de fals, delapidare, etc., împreună cu cei implicaţi în derularea acestor proiecte. (DNA pentru că e vorba de un reprezentant al clerului superior, echivalat cu rang de demnitar)


Ruşine mare!

4 comments:

  1. PTR PAISIE SI SLEAHTA LUI se potriveste de minune,paragraful:"Undeva, Lord Acton scrie că o putere iresponsabilă nu este şi implacabilă. Puterea iresponsabilă, sperie. Se comportă haotic, agresiv, nu există reguli, nu există predictibilitate, adică produce teamă. Nu ştii niciodată ce (îţi) vor face din momentul în care ţi-au demonstrat că pot face orice, abslout orice, oricînd şi oricui. De fapt, pe asta şi mizează o putere care se organizează anume pentru a fi iresponsabilă. O putere care vrea să fie iresponsabilă vrea, de fapt, să fie înfricoşătoare"".(sursa ziare)

    ReplyDelete
  2. incerc un sentiment de amaraciune si mila in acelasi timp!
    amaraciune si mila,pentru ca fiind blocat acest proiect, vor avea de suferit atat angajatii din cele 5 protopopiate dar mai ales destinatarii directi ai programului, copii nevinovati!
    dezgust pentru ca,inalte fete bisericesti locale(PS paisie logofeteanul)a pervertit constiinte si a impus legea omertei in scopul atingerii unei iluzorii fantasmagorii, aceia de a ajunge mitropolit al banatului.
    bine macar ca i s-a pus stavila, prin vocea tunatoare a PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
    sa avem rabdare cu cercetarea abuzului savarsit de dl paiesie, prin folosirea abuziva a "ascultarii" de catre pr cuza dar mai ales a consilierului epahial pe social mandrul popan pavel...
    vai, vai, vai, lorusi!

    ReplyDelete
  3. Si se duse totul pe p... si incalecai pe o sa si va spusesei povestea asa!

    ReplyDelete
  4. Paisie la imparat,

    Umbla vorba prin Banat
    Că Paisie e supărat
    Cică pe aşa căldură
    Cântă Buha-n bătătură
    Şi-i spune pe Unde Scurte
    Cum ca zilele’s Mărunte
    Ca baştan pe la Mitropolie
    Fără Barbă-n Patriarhie
    Sfinţii Sinodali s-au dezis de el
    Dacă nu se rade chel
    Şi nu-şi îmblăneşte botul
    Din teren să umfle potul
    Patrimoniul cică-i Nula
    că sa dus pe Metro-poola
    societatea celor 3
    -Paiu, Spanu’ si Lungocei

    Tati

    ReplyDelete