Thursday, July 5, 2012

Încă nicio decizie pentru BANAT

Astăzi, în ședința SS al BOR, PS Paisie Lugojeanul a fost desființat de PS Daniel, în fața tuturor membrilor sinodului. Patriarhul l-a ridicat în picioare și i-a reproșat că a distrus imaginea bisericii din Banat, că a deteriorat aproape iremediabil relația dintre biserica bănățeană și autoritățile locale, că a înjosit statutul bisericii bănățene în fața intelectualității timișene, că a umilit și distrus proprii preoți, cu alte cuvinte, i-a reproșat în modul cel mai grav că a făcut prăpăd!


Deși PS Paisie Lugojeanul a vrut să se disculpe, vorbele i-au rămas în gât! Sinodul nu a mai ascultat de data aceasta! PF Daniel a amânat pentru mâine decizia în ceea ce-l privește pe PS Paisie Lugojeanul!

Oare, decizia de mâine se va rezuma doar la această ceartă? Sau se va face, în sfârșit dreptate?


Vom vedea! Până mâine nu mai este mult!

6 comments:

  1. Daca a fost asa, Daniel joaca perfect rolul gangsterului care vrea sa jumuleasca cat mai mult. Probabil ca acum Paisie e la el in birou impreuna cu tot, dar tot ce a strans. Jigodism! Nenorociti de ortodocsi!

    ReplyDelete
  2. doamne ,chiar ai halucinatii de schizofrenic,tu te asculti cand i-ti citesti textele,pai tu crezi ca la sinod e ca la scoala,crezi ca acolo sunt schizofrenici ca tine.Revino-ti baiete, si bea repede un xanax....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doamne ,da de ce nu i-ai invatat sa scrie?RUSINE !

      Delete
  3. Cine te informeaza,preasfintitul lucian mic?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar pe tine ??? ION GHEORGHE ???
      Si IZVORUL DE INTELEPCIUNE-conceptie,stil,vocabular,gramatica-TOT "ion gheorghe" e sursa ??? La asa DASCAL asa INVATACEL !!!

      Delete
  4. „Daca a fost asa, Daniel joaca perfect rolul gangsterului care vrea sa jumuleasca cat mai mult. Probabil ca acum Paisie e la el in birou impreuna cu tot, dar tot ce a strans. Jigodism! Nenorociti de ortodocsi!” doua inculturi de acelasi fel... cherciu si bona

    ReplyDelete