Friday, June 15, 2012

A venit citația!

De la Parchet! Adică de aici:


Au fost citați toți! Și când spun toți, mă refer la TOȚI de la Arhiepiscopia Timișoarei, în frunte cu IPS Nicolae!!!!


Contabili, consilieri, episcopi, angajați implicați în derularea fondurilor europene!
Sunt curios cum o să se desfășoare interogatoriul lui IPS Nicolae?
Probabil că nu știe nimic, ca și până acum!
Ah! Am uitat! Începând de Luni!

18 comments:

  1. Probabil ca vor face toate presiunile necesare sa fie cercetati la centru, ca si cum ai comanda o pizza acasa. Asta vor face ei cu Parchetul. Totusi am senzatia ca de data asta pizza nu se livreaza la domiciliu! Ce fain! Parca-l vad pe Ionelas cum sta la rand cu buletinul in mana, printre tziganii infractori, de acolo, rugand si bietul popa indurare. Va faceti toti de cacat fratilor! Lucrurile nu stau bine deloc!

    ReplyDelete
  2. Pt. echipa mitropolitana!
    La Parchet, procurori sunt obisnuiti cu anumite ziceri, asa ca Ionele poti baga:
    1."sa moara Nicolae, pardon mama, ca nu am facut eu aia, mancati-as!";
    2."sa sara ochii copiilor mei ca nu am facut nimic"; etc!

    ReplyDelete
  3. ales bules, vb rromilor din tziganesti.

    ReplyDelete
  4. luni 18 iunie incepe SINODUL EXTRAORDINAR,de la care tragem nadejde ca il va transfera din BANAT, pe dl paiesie.
    ps.observam ca s-a schimbat decorul saitului!Interesant.

    ReplyDelete
  5. http://www.opiniatimisoarei.ro/preot-injunghiat-mortal-in-biserica-la-sfarsitul-slujbei-atacatorul-i-a-cerut-sa-ii-citeasca-din-biblie/16/06/2012
    s-a intamplat in romania !
    sa Fereasca Dumnezeu de mai rau!

    ReplyDelete
  6. Popa ucis semana cu Ionel Popescu. Nu m-as mira sa fie ucis si jigodia asta de Ionel! Cinste patriarhului Daniel care permite toate abuzurile posibile! Vine si vremea platii.
    Parintele de la Focsani avea 69 de ani. Ce dracu cauta in biserica? Bani? Pomene? Pana la 69 nu a facut destui bani, pomene? Setos, nevoie mare! Asa l-a luat dracu! Daca isi vedea de pensia lui era sanatos, acasa!

    ReplyDelete
  7. Esti la fel de indracit ca ucigasul preotului.Pentru cei care vor sa sa-si dedice viata lui Dumnezeu ca preoti sa urmareasca aici:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6eE_izSM6EY#!

    ReplyDelete
  8. HOTII DIN ARHIEPISCOPIA TIMISOAREA! SA VA BATA DUMNEZEU de porci ordinari! EPISCOP PORCESC SI POPI DIavolESTI:http://www.debanat.ro/2012/06/arhiepiscopia-timisoarei-cere-spaga-din-bani-europeni/

    ReplyDelete
  9. radetimis.oradestiri.ro/acuzații-grave-la-adresa-lui-paisie-lugojanul-acesta-este-acuzat-ca-a-șantajat-mai-mulți-angajați/actual

    ReplyDelete
  10. Un nou scandal care îl are în centrul atenției pe episcopul vicar Paisie Lugojanul a izbucnit în Timiș. Acesta este acuzat de mai mulți angajați ai unor centre social-educaționale de faptul că erau obligați să facă “donații” de câte 500 de lei din salarii, în caz contrar își pierdeau locul de muncă. Cele 20 de persoane aflate în cauză sunt angajate în cele cinci centre social-educaționale deschise de Arhiepiscopia Timișoarei din fonduri europene. Salariile erau plătite tot din fonduri europene. Scandalul a izbucnit în momentul în care Paisie Lugojanul a cerut unei angajate fără o mână, care lucrează la centrul din Făget, 750 de lei, pe motiv că ea era scutită de impozit. Femeia nu a depus plângere însă alte două colege se află acum la Poliția Municipilui Timișoara pentru a depune plângere pe numele lui Paisie Lugojanul. Banii erau ceruți ca donație pentru Arhiepiscopia Timișoarei.
    ORA DE TIMIS-SURSA.
    SFAT: PAISIE, PLEACA ALTFEL ajungem la FOCSANI

    ReplyDelete
  11. Reactia oficiala la tragedia de la Focsani a avut ca idee degradarea societatii.Da este adevarat traim intr-o societate degradata, dar avem oare modele dupa care sa ne construim existenta. Ce modele ne ofera Biserica? Sa vorbim urat, sa ne dusmanim unii pe altii, sa punem mandria la loc de virtute, sa ne zdrobim unii altora sufletele pentru ca foamea de bani ne -a cotropit, sa promovam nonvalorile si linguselile pentru ca nu avem curajul sa ne pretuim varfurile...asta este ceea ce ne invata Biserica din Banat in zilele noastre

    ReplyDelete
  12. http://www.jurnalul.ro/observator/acuze-grave-la-adresa-episcopul-vicar-al-timisoarei-preasfintitul-paisie-lugojanul-615792.htm

    ReplyDelete
  13. razboi total impotriva mafiei paisiace!
    pe protv,pe jurnalul.ro-la nivel national
    pe debanat, pe oradetimis etc in presa locala
    ...ce declara doamnele pagubite de acele asa zise donatii?
    ca erau intocmite chitante de "donatie" pe nume fictive!
    MAFIE CURATA!
    PS:POATE CA ACUM ISI VA PIERDE SI EL LOCUL,domnu paiesie...

    ReplyDelete
  14. http://lialuciaepure.ro/paisie-o-rusine-a-bisericii-ortodoxe-romane/2012/06/18/

    ReplyDelete
  15. In curtea casei parohiale din Fabric, acolo unde erau odata flori si spatiu verde, popa floca adaposteste niste masini. Spatiul arata dezolant. Asta dupa ce s-a asigurat sa ascunda partial interstitiile gardului pt a nu se vedea ce e inauntru. Nu exista termen de comparatie intre ce era Fabricul pe vremea lui Cricovean si ce CAP degradant a ajuns sa fie sub obladuirea lui floca. Arata oribil!!! E de plans!

    ReplyDelete
  16. Spre analiză, vă propun două texte, urmate de un scurt comentariu: „Reactia oficiala la tragedia de la Focsani a avut ca idee degradarea societatii.Da este adevarat traim intr-o societate degradata, dar avem oare modele dupa care sa ne construim existenta. Ce modele ne ofera Biserica? Sa vorbim urat, sa ne dusmanim unii pe altii, sa punem mandria la loc de virtute, sa ne zdrobim unii altora sufletele pentru ca foamea de bani ne -a cotropit, sa promovam nonvalorile si linguselile pentru ca nu avem curajul sa ne pretuim varfurile...asta este ceea ce ne invata Biserica din Banat in zilele noastre.”
    ”In curtea casei parohiale din Fabric, acolo unde erau odata flori si spatiu verde, popa floca adaposteste niste masini. Spatiul arata dezolant. Asta dupa ce s-a asigurat sa ascunda partial interstitiile gardului pt a nu se vedea ce e inauntru. Nu exista termen de comparatie intre ce era Fabricul pe vremea lui Cricovean si ce CAP degradant a ajuns sa fie sub obladuirea lui floca. Arata oribil!!! E de plans!”

    Latrina pe care o folosim (din păcate!) – atenţie, „Cri”! –, dă afară, declară forumiştii... De ce? Pentru că ultimul „justiţiar” al Bisericii Ortodoxe Române... Mircea Cricovean, nu stă bine cu mintea! Să fie aşa? „Cri”, veşnic „Gri”, Doamne fereşte!
    Cine-i „Cri”? Un gri! Un produs artificial. Vorbeşte? Nevorbind! Cântă, necântand! Scrie, scanând sau „navigând” (pe INTERNET)! Adevărat, reactualizează trecutul – solemn, de altfel – al teologiei româneşti, dar... într-o forma mizeră! Superbia în oglinda din hol! În realitate? O „gaură neagră!”
    „Cri” doreşte o „albire” (eclezială, socială etc.)?
    Asceza? Ar fi o metodă! Se începe simplu (necucernic): prin a mânca şi a bea (atenţie!) mai puţin şi se sfârşeşte prin a vorbi când – memento! – Biserica o cere!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amice, esti idiot! Nu sunt Cricovean! Eu am scris comentariul despre ce a ajuns Fabricul sub managementul lu' floca. Noapte buna! Habar n-ai pe ce lume traiesti!

      Delete
  17. concluzionand :ADICA SA PUNEM BOTNITA TUTUROR CARE INDRAZNESC!
    Cuvantul Domnului:Indrazniti,Eu am biruit lumea.Evangelia dupa Ioan

    ReplyDelete