Tuesday, June 19, 2012

Ecouri la Sinod

Astăzi, la Sinodul extraordinar, convocat la București de PF Daniel pentru Banat și Ardeal, PS Paisie a fost deființat de patriarh!


PS Paisie, așa cum ne așteptam a dat vina pe IPS Nicolae! Dar, deja, toată lumea știe că ulcioru nu merge de multe ori la apă! De data asta nu l-a mai crezut nimeni!
PF Daniel nici nu a mai vrut să dea mâna cu el!
Vizibil deranjat de ieșirile episcopului vicar de la Timișoara, i-a reproșat că distruge Biserica Ortodoxă din Banat!
Urmează Sinodul Mare! Vom vedea schimbări?
 

9 comments:

 1. ALUNGAT CU PIETRE din BANAT,asa ar merita acest pseudoepiscop-vacar!
  recent, vladica Nicolae scria in Invierea:
  "Orice arhiereu trebuie sa fie o raza venita cer pentru a lumina sufletul credinciosilor, pentru a le aprinde in inimi dragostea pentru imparatia cereasca."
  sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne dezrobim de tirania acestui pseudoepiscop!

  ReplyDelete
 2. "Astăzi, la Sinodul extraordinar, convocat la București de PF Daniel pentru Banat și Ardeal, PS Paisie a fost deființat de patriarh!"
  Hai, ma, astia sunt pe o laba. Cine crezi ca pune botu? Stii ce vrea Daniel? Ca lumea sa se potoleasca, ca, vezi Doamne, ia el masuri. Si timpul trece, lumea nu mai scrie si, gata, Paiu fute in continuare! Jigodism!

  ReplyDelete
 3. proverb romanesc:"corb la corb nu-si scoate ochiul"!
  tot ce este posibil o musamalizare...
  PF DANIELinca mai are nevoie pe paiesie,pt "donatii" la patriarhie si alte aranjamente locale(vezi manastirea in constructie de la dobresti )...

  ReplyDelete
 4. http://www.debanat.ro/2012/06/afacerile-lui-paisie-lugojanul-fac-valuri-la-patriarhie/#comment-19870
  ps.mai putina vreme si poate scapam de domnu paiesie...

  ReplyDelete
 5. Bucuria şi prostia fac casă bună, mai ales dacă, cea din urmă, e „pretenţioasă” – doctorală şi cu „operă”...
  Mărunţi şi sufocaţi (probabil) de patimi, vă doriţi oraculari? E, sigur, un deziderat frumos, dar dureros.
  Scrieţi despre intenţiile lui Daniel, Patriarhul. Aţi uitat, prea repede, că „diagnosticul” de anul trecut (cel cu semnătura...) a bătut „prognosticul”? De ce, în criză de idei, vă refugiaţi, mereu, în spatele cuvintelor? Un exemplu: „muşamalizează”, un „zis” din care aţi făcut, poate involuntar, un lider în topic.
  Dacă sunteţi oameni ai Bisericii sau ziarişti (oameni pseudo-miruiţi) e bine să ştiţi că dintr-o înţelegere admirabilă şi aplicată s-a ivit lumea creştină!
  În rest, bucuria şi prostia fac casă bună...

  ReplyDelete
 6. Asa e Claudiu! Frumos discurs, cuvinte mestesugite. Ideea e ca tot prost esti!
  Pai va scapa pt ca e nevoie de el, mai precis de banii si pozitia lui. Streza il va apara, are tot interesul. Dupa cum are tot interesul (Streza) sa nu-i dea doctoratul lui Paisie (desi a trecut teremnul legal) pt ca vrea sa-l suga in continuare. Asa ca Pai, fa bani sa le dai la astia. Ei (Streza, Daniel) se vor bucura cand ai probleme si te "salveaza" doar ca sa le dai mai multi bani.

  ReplyDelete
 7. http://inregistrari.b1.ro/view-19_Jun-2012-lumea_lui_banciu-85.html

  de la minutul 40

  ReplyDelete
 8. SI PAISIE E VITA CA TACE CA UN BOU!
  Patriarhul României ar fi întrebat, sec, în plenul Sfântului Sinod: „Ce faci, Preasfinţite Paisie, la Timişoara? Ce aţi făcut cu proiectul european?”. PUTEA RASPUNDE: "mergi in mata,fericite, fac bani sa-ti dau tie sa ma pui in locul mortaciunii la Timisoara mitropolit, iar dincolo ii dau Strezocului sa ma faca dottore"

  ReplyDelete
 9. dottore in teologia!
  cu copy-paste!
  la asa profesore(streza)asa invatacel doctorand!
  ca in 7 ani sa nu scrii nici macar un articol in INVIEREA,este de la sine inteles cata dragoste de invatatura are domnu paiesie....

  ReplyDelete