Wednesday, June 20, 2012

Cu dedicație, pentru prieteni


10 comments:

  1. Domnilor, dragi sufletului, Doamnă Epure, domnule agramat... Preasfinţitul e la Timişoara (e suficient?). Nu e la poliţie, nici la televiziunile locale şi, cu atât mai mult, la penitenciar!

    ReplyDelete
  2. 4 tasuri sunt pentru barbati si 4 tasuri pentru femei!
    in total 8.
    plus cate un sac de posta verde plimbat pe margini, ca sa fie desertate tasurile pline cu bani(ca doar nu o sa umbli cu tasul dand pe dinafara!),asa ca pana la final se face o suma frumusica...
    10.000 lei noi pe Duminica!
    basca cutiile milei !
    oare ce s-ar intampla daca un enorias sarac ar indraznni sa ia si el o "firfirica" din tas?

    ReplyDelete
  3. pentru un prieten drag,
    am aflat azi pe surse ca, un preot hartuit de clica paisiaca,ani de zile, a scapat "basma curata", fiind scos de sub invinuirile ce i se aduceau,false dealtminteri si grosolan ticluite...!
    asa ca-i transmitem urarea traditionala:"felicitaciones ca are cohones"!
    la multi si fericiti ani in pace!

    ReplyDelete
  4. Pentru cei înţelepţi!
    Rezidenţa răului nu e în Dumnezeu, ci în libertatea iraţională. El nu fiinţează independent; este o creatură, o realitate automutilată, o prezenţă schimonosită. Răul seduce înşelând, deformând geografia realităţii. Produce iluzii, himere nonontologic. Induce patimi, contaminând sufletul cu maladia morţii veşnice. Iar promisiunile lui sunt definitiv irealizabile.

    ReplyDelete
  5. nu mai pot,trebuie sa vorbesc,pentru ca faceti niste confuzii de neiertat.Eu lucrez in cadrul proiectului pentru care mitropolia e mult blamata si lucrurile nu sunt cum se spun aici.Pt.ca proiectul trebuie sustinut cu o parte bani europeni si cu o parte banii arhiepiscopiei si pt. ca banii pt. sustinerea proiectului dati de mitropolie se cam terminau am convenit ca noi angajatii de la sef la femeia de servici sa donam fara sa fim constansi o parte mica din salar pt . ca proiectul sa poata continua.Cele doua doamne sunt inconstiente,ele aveau oricum un salar mult mai mare decat cele din sistemul de stat[UNDE NU AU FOST IN STARE SA SE TITULARIZEZE,DE DESTEPTE CE SUNT] iar munca depusa era cu mult sub standardele cerute de sistemul de stat,adica un fel der chiul platit bine,pt. ca cele doua nu prea depuneau mult efort.Acum probabil miotropolia va sustine proiectul cu bani integral din fondurile ei iar cand acestia se vor termina proiectul se va incheia iar noi vom ramane someri.Eu am fost trei ani somera si a fost cumplit , nu doresc nimanui acest lucru,chiar as dona o suma mai mare pt ca acest proiect sa aiba viata lunga.Bani se intorceau in proiect dar cei fara minte vad doar ce vor sa vada.

    ReplyDelete
  6. pupincuristi din toate timpurile si din toate locurile umiti-va!
    ma asteptam sa fie "infierate cu manie proletcultista" aceste doua doamne care au avut curaj sa demaste un ABUZ!

    ReplyDelete
  7. Paisie TE ASTEAPTA PUSCARIA

    ReplyDelete
  8. JOS DICTATORUL! JOS PAISIE,CRIMINALUL CONSTIINTELOR UMANE!

    ReplyDelete
  9. Da , sigur au nevoie si de un ierarh in Sistemul Penitenciarelor, doar au numai preoti! Cred ca Paisie se ofera voluntar , numai asa se explica marsaviile pe care le face , sigur vrea la ANP.

    ReplyDelete