Tuesday, June 26, 2012

silenzio stampa

După recentele scandaluri care îl au ca protagonist pe PS Paisie, episcopul vicar al Timișoarei, soldate cu prezențe publice mai mult decât penibile ale VIP-ului timișorean, iată că episcopul s-a hotărât să intre în SILENZIO PRESENTIA!
Dacă la instalarea președintelui CJT Timiș prezența arhiepiscopiei a trecut aproape neobservată - la ceremonie fiind prezent doar Excelența Sa PSS Mesian al Lugojului episcop greco-catolic și vicariatul sârbesc - Arhiepiscopia Timișoarei fiind reprezentată de viitorul penal Sfercoci,


iată că la o ceremonie dedicată, Ziua Drapelului, Arhiepiscopia a lipsit cu desăvârșire!



Sau poate că preotul militar a fost atât de mic, mic, mic, încât nu s-a văzut?!

Dar până la urmă, mai bine că nu a fost prezent, că iar s-ar fi făcut de rușine, și pe el, și biserica, și armata!

20 comments:

  1. pentru reusita la examen a popii-pitic la armata, trebuie sa -i multamim si episcoposului patriarhal ciprianus care a supervizat concursul, la cererea dlui paiesie!
    oare, nu a vazut si el ca piticu-barba-cot nu are inaltime reglementara?
    poate ca este mai bine asa, sa lipseasca de la aceste evenimente clica paisiaca, ori poate ca inaltu nicolae nu i-a mai dat binecuvantarea.
    tot ce se poate!
    parerea mea.

    ReplyDelete
  2. Paisie pleaca! au intrat in cacat! Popescu l-a bagat si acum sta in concediu paaaaaaaaaaaaaaaana in august si rade ca un diavol...dar parca nu e rasul lui...

    ReplyDelete
  3. Paisie se va duce draculu...aici va ploua cu dosare penale

    ReplyDelete
  4. Degeaba se lupta paisiecii sa-l mai pupe in cur pe Tzigan....s-a incheiat...pacat ca timisoara este plina de cacati care vor puti in urma tziganului

    ReplyDelete
  5. Ce mai face BanChes? Unde e incadrat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ISI FACE DEJA BAGAJELE PENTRU CANADA!
      VIATA BUNA NU MAI ARE...
      VEZI SI CAZUL POPESCU A.!

      Delete
  6. Preafericite Părinte Daniel (se ştie deja: citiţi „prostioarele”, noaptea, foarte târziu... – e înţelept!)
    Biserica e, cum ne învăţaţi, mereu, (şi bine faceţi, Dumnezeu să Vă binecuvânteze!) mediul vindecării istoriei. E, însă, şi o instituţie aşezată, ca şi Întemeietorul ei, în lume... în istorie!
    Ce facem, însă, cu o istorie care nu-şi caută împlinirea? Acceptăm întâmplarea (istorică, evident), împinsă spre ridicol? Reconstruim o Biserică, afectată deja, din interior, de deconstructivism?
    Citez, selectiv, cuvinte mai puţin duhovniceşti (iertaţi-mă şi binecuvântaţi!): „În arhiepiscopia asta (a Timişoarei – r. n.) este nevoie de („o” – r. n.) schimbare totala. Popescu trebuie sa plece primul. Cu ce tine copii la Viena? cum de el este seful cancelariei si paroh la parohia unde propria lui sotie este contabila? Sfercoci nu e de vina. A primit ordin ...Paisie nu poate fara Ionel Popescu...asa se fac banii, prietenii stiu de ce PATRIARHUL NU AUDE< NU VEDE...daca din bani o parte au ajuns la Bucuresti.”
    Desigur, l-aţi citit. E important autorul: un slujitor al Domnului – reciclat de... Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei!
    Preafericirea Voastră, continuând aşa, nemernicia, va întemeia... nimicnicia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce smecheri sunteti! Brrrr, ma ia cu friguri!

      Delete
    2. iar va substituiti!!

      Delete
    3. Iar Cricoveanu e de vina?! Rastigniti-l, naibii! Asta pana ce nu va cauta cineva in corespondenta si arhiva mitropoliei!

      Delete
  7. Cam mult aruncati vina pe un preot cand cina toata apartine gastii Pai&Spanpopescu. Aveti o atitudine de lasi si banditi si nimic altceva

    ReplyDelete
  8. Preaonoratului Parinte Vicar DR. Ionel Popescu:
    u, nemernicule, care ai sporuri prohibite cat are venit un preot dupa 20 de ani de activitate salar, tu, jigodie, care ai bacsis din examene cat castiga un preot intr-o viata, tu, imbecilule care dai drepturi la psihopata aceea de sotie(muncitor cu inalta calificare) mai mari decat are un preot cinstit, tu, care-ti bati joc de mama episcopului Lucian, Tu perversule care ironizezi slujitorii altarelor si mimicesti comunitati, tu, care tradezi episcopi si vinzi si cumperi vietile oameni, tu, Vei plati! va veni vremea! Sa-ti para bine ca unii au mai ramas in preotie dupa atatea necazuri facute lor, pentru ca ar fi posibil sa platesti candva, domnule vicar ionel popescu cu o CONFRUNTARE(fizica, morala, etc)!. Cand omul nu mai are nimic de pierdut in viata sa te feresti de el! nu se manjeste nimeni cu un suflet ordinar ca al tau desi nu ar fi pacat sa fi trimis direct in INFERN! Memento mori, derbedeule!
    Ce ai realizat tu la Caransebes? Ai vandut olegii laIPS Nicolae prin dezinformari si la Securitate la capitanul Popa...Dosarele...lustratia...aminteste-ti... vrei nume? gandeste bine porcule ce profesori au trebuit sa plece de la seminar de cand tu ai fost pe acolo? Gandeste cum vorbeai la scena deschis a pe Laurentiu streza de rau! Mitropolitul ardealului te-a iertat! acum iti dai seama ca ai facut rau si te ascunzi lingand mana Par. Mircea Pacurariu! Dar pe Lucian cum mai poti sa-l impaci! Lucian are 40 de ani nu 88 de ani ca IPS NIcOLAE. Nu ai sansa sa mai inseli pe altii prin INVIDIE, BARFA, NIMICNICIE SUFLETEASCA! ai promovat prin minciuna , dihor imputit! Parintele Petru Pantis spunea despre tine cam asa, IMBECILULE: ,,Popescu tot timpul a fost un pervers, dar nu ne-am dat noi seama pana acum"...Va da preotul Pantis dezmintie, ca nu este asa! Te imbeti cu apa rece! Om de ceara, vorba protopopului Petru Nicola pe care l-ai ucis prin intrigi tesute de tine ca panza uni paianjen, DIABOLICULE!

    ReplyDelete
  9. sa-l iertam pe Parintele popescu! A facut hernie de disc cat a ridicat p[robleme false si cati bani a bagat in buzunare din examene si numiri pe la parohii...de aceea, postul de consilier bisericesc trebuie tinut vacant. Din dragoste crestineasca, sa nu mai faca nimeni hernie de disc

    ReplyDelete
    Replies
    1. oficial, ca sa se faca economii in arhiepiscopie, ca este criza de banCHES!

      Delete
  10. http://mitropolia-banatului.ro/sedinta-de-constituire-a-consiliului-judetean-timis/
    ...se lauda dl paiesie ca a "aghesmuit" constituirea CJT Timis!
    azi!
    vezi poze cu tziganu la masa...

    ReplyDelete
  11. Iti dai seama ce stingheri s-au simtit comesenii...

    ReplyDelete
  12. Cri... tot mai gri... Veşnicia, cum va fi?
    Scrii, mimând. Gândeşti, rumegând. Trăieşti, încercând – scheme, combinaţii... de succes!
    Recurgi – ca orice brută – la forţă.
    Mintea (dacă ar fi...), cu soluţiile!
    Logica doctoratului? Nu cu „plicul”, nu cu „plasele”!
    Preafericite, realitatea încercuieşte „evocări” nefericite!
    Contrastul? Biserica e reală, e... o realitate apostolică!
    Îngăduinţele, există! Dar şi sancţiunile. Severe, în cazuri... severe!

    ReplyDelete
  13. neagra...alba...

    ReplyDelete
  14. Mai tine cineva minte forumul din Curentul, de acum cativa ani? Si ala a fost de intindere si parca avea ca subiect aceeasi mirobolanti.

    ReplyDelete
  15. acel forum de discutii, a fost un preambul la acest blog de atitudine,care are toate sansele sa reuseasca DEBARCAREA lui iongheorghe.
    mai avem de asteptat putina vreme si cu Voia Domnului vom reusi sa ne izbavim- de cel-negru si rau!

    ReplyDelete