Tuesday, June 5, 2012

Incident de Rusalii la Catedrală

Duminică, la Catedrala Mitropolitană, a slujit PS Paisie, înconjurat de un sobor impresionant! Când i-a fost însă lumea mai dragă, s-a întâmplat o nenorocire!
O femeie din mulțime a început să-l certe și să-i ceară socoteală. Repede, repede a sosit și Poliția și a scos-o pe afară, nu înainte ca aceasta din urmă să-l scuipe pe preasfințit pe singurul loc necurat al său, obrazul! Așa ca să se mai spele și el!
Asta și pentru faptul că PS Paisie confundă anvonul Bisericii cu sediul PSD sau PNL, pentru care s-a hotărât cam brusc să producă plus la sondaj.
Rușine PS Paisie! Rușine!
Ne întrebăm dacă nu cumva PS Paisie pleacă peste tot cu escortă de la Poliție, pentru că cam repede s-au prezentat agenții la datorie! (cacofonia a fost intenționată, ca și altădată)

9 comments:

  1. asa grait-a d-ul paisie,la cele ce graia o femeie din incinta catedralei mitropolitane:
    cu un glas mieros si libidinos!
    o cunoastem cu totii pe aceasta femeie cu neputinte...sa ne rugam si pentru ea!
    femeia aceia, are intotdeauna la ea sf scriptura cu cruce pe ea si graieste CUVINTE GRELE !
    ps. aparatura high tech de sonorizare de ultima generatie achizitionata recent, a acoperit cu sonorul la maxim cuvantul acelei femei...
    iar urechile sensibile ale dlui paisie nu le pot asculta fara a certa, este drept foarte persuasiv, cu trimitere la neputinte grave mintale...

    ReplyDelete
  2. dragilor,
    in legatura cu mai relatarea de mai sus avem cateva nelamuriri, respectiv precizari:
    1. ce inseamna "a-ti fi lumea mai draga" atunci camd slujesti sau participi la o slujba?
    2. femeia, era de fapt o fata bolnava, cine vine des la catedrala o stie, o cheama magdalena si are doar 15 ani. nu stiu cum l-a scuipat pe episcop daca ea se afla la balbonul din stanga.
    3. nu cred ca a venit politia intrucat matusa fetii, viorica, prof de religie, a reusit sa o scoata din biserica pt a nu deranja.

    ReplyDelete
  3. (Incep cum se incepeau scrisorile pe vremuri)...Inca din primele mele randuri vreau sa va spun ca nu sunt nici cu mirtopolitul si nici cu episcopul...asta ca sa va usurez comentariile bolnave de dupa...
    Incredibil de paranoici sunteti!!! Zilnic inventati "povesti". Pentru ce mergeti, pentru ce fugiti de la biserica sa relatati mizerii, minciuni? Nu mergeti oare sa va rugati? Asa este. Femeia de care vorbiti aici e o fata bolnava (bucurati-va si multumiti lui Dumnezeu daca aveti copii sanatosi). Si fata aia nu l-a certat pe Preasfintitul Paisie, ci era saraca in delir. Mitropolitul si respectiv episcopul nu umbla cu politia dupa ei, ci orice obiectiv public ( unde se afla multa lume adunata...si multi psihopati care merg la biserica sa vina sa dea din butoane si sa incrimineze) e "pazit" pt a preintampina evenimente. Unii de aici sunteti preoti si cu smerenie va intreb: "Minciuna e pacat?" " Nu va e frica de D-zeu? Sper ca si mitropolitul si episcopul va pomenesc in rugaciunile lor, ca eu ca mirean stiu ca exista rugaciuni si pentru dusmani... Doamne ajuta!

    ReplyDelete
  4. Cel mai rusinos gest a fost atunci cand Preaspurcatul mostru Stapan Paisie, dupa ce a tinut in genunci intreaga audienta de ne-au durut genunchii pana marti seara(de duminica incepand) a facut nominalizari de genu: multumim d-lui Titu Bojin...ptr iarba si ghirlande si altora...ceea ce IPSS Niolae n-0a facut niciodata...Ca cearta oamenii la predica nu-l mai baga nimeni in seama...stim in numele cui predica CEL DINTAI FIU AL SATANEI

    ReplyDelete
  5. sa luam aminte, cuvinte scris de IPS Nicolae:
    din foaia Invierea, ultimul numar(vineri 1 iunie d Hr).
    "Orice arhiereu trebuie sa fie o raza venita din cer pentru a lumina sufletul credinciosilor,pentrua le aprinde in inimi dragostea de imparatia cereasca".
    "Amintirea primului nostru patriarh"
    articol de prima pagina.
    ceia ce-i dorim si arhieraului paisie-cameleonul!

    ReplyDelete
  6. Nu fiti absurzi de ce sa nu se apare bietul Episcop de fata aceea ? e bine si ca are paza dupa el, de ce politicieni sa aiba paza dupa ei 24 din 24 de ore si bietul Episcop nu? era mai bine daca merega si il lovea? de ce sunetti asa rai??????

    ReplyDelete
  7. sunteti bolnavi cu capu jur, duminica rusalilor e asa se face vecerni si normal ca aceea slujba are randuieli speciale la cere trebuie stat in genunchi, si ce daca et dor, dar cand pacatuim nu ne doare nimic, de ce sa nu ne smerim si sa suferim putin, bine nu il suportati pe PS Paisie aduceti macar acuze fondate nu tampenii aberatiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va puteti exprima va rog in limba romana?

      Delete
  8. „Suntem nedumeriţi de această soluţie, având în vedere faptul că, totuşi, Parchetul nu este nici Ziua de Vest (vezi scrisorile deschise trimise de Arhiepiscopie ziarului) şi nici vreun consiliu parohial de la vreo biserică sufragană!!!”
    Mai, bidon turtit, parohiile sunt sufragane pentru ca asa a statuat Hristos (”Tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica mea!”), iar Apostolii l-au ascultat (”Pavel, apostol al lui Iisus Hristos, prin voia lui Dumnezeu!”). Vrei informatii post-hristice? „Unde e Episcopul, acolo este Biserica”. Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa te ierte! Lia Epure

    ReplyDelete