Friday, May 6, 2011

Zicere românească

Când toată lumea îți spune că ești beat, du-te și te culcă!

http://www.renasterea.ro/stiri-timisoara/actualitate/credinciosii-din-fabric-ar-putea-protesta-din-nou-la-mitropolie.html
Dacă nu faci ceea ce lumea te sfătuiește în starea respectivă, s-ar putea să te accidentezi.
Deci:
PAISIE! Du-te!

10 comments:

  1. Fara comentarii! PAISIE E BPOLNAV PSIHIC!

    ReplyDelete
  2. Persoanele cu caracter COLERIC, asa cum este si felul domnului paiSIE,nu renunta niciodata in a si atinge telul si macar de ar fi unul bun !
    NU UITA SI NU IARTA !
    ma intreb ce s ar fi intamplat daca ramanea la coada vacii, doctor de animale!
    IO SPUN CA LE NENOROCEA SI PE ELE...
    stiu ca nu iubeste nici macar animalele, daramite oamnenii.
    mai demult, un coleg i a raspus la un maslu domnului paisie, la intrebarea acestuia"de ce nu ma iubiti"?
    -preanesfintite, dati ne motive sa va iubim!
    motive nu i a dat, dar nici popa dudu nu s-a grabit sa l mai pupe!
    asa ca mai usurel cu sarut dreapta tziganului!
    un cuvant de indreptare, mai debraba!
    se spune ca "lupul schimba parul da naravul ba"
    luati mainile lacome de pe BIserica sf Ilie !
    ps: cred ca numai prin informarea corecta a opiniei publice si prin protest pasnic cu steagul Bisericii sf Ilie in frunte, se mai poate face ceva bun...
    va asigur ca tot banatul stie ce se intampla la sf ilie si asteapta solutia cea buna:
    PACEA !

    ReplyDelete
  3. Ileana - Gabriela POPESCUMay 8, 2011 at 3:46 PM

    Aţi ascultat măcar pentru câteva clipe cuvintele lui? Aţi fost cândva la vreo slujbă oficiată de Prea Sfinţitul Părinte Paisie? Să vedeţi cât de înălţător este, să simţiţi trăirea intensă şi de supremă solemnitate din momentul transformării pâinii şi a vinului în trup şi sânge ale Mânutitorului. Aruncaţi-vă pentru o clipă privirile în ochii credincioşilor şi o să vedeţi starea de plângere de bucurie în care sunt transpuşi cu fiinţa lor întreagă cu toţii cei aflaţi în biserică - puţini preoţi au dăruirea de a transmite emoţia celor sfinte în adâncul sufletului unui om. Lăsaţi-l deoparte pe omul Paisie şi vedeţi-l pe Paisie slujitorul ales să transmită Cuvântul către noi.

    ReplyDelete
  4. pt ILEANA COSANZEANA
    DACA NU AI SI JUISAT LA SLUJBA domnului paiSIE, TAT DEGEABA...
    PA, VERGINICA, TE ASTEPT PE INSERATE PA BIROUL 2
    de pe CD LOGA 7 1

    ReplyDelete
  5. pai e specific schizofreniei sa treaca asa repede de la o stare de transpunere - care fie vorba intre noi e teatru pur - la stari de ura profunda impotriva preotilor, barbatilor de obicei! asta, din pct de vedere pshihiatric se traduce printr-o trauma puternica din copilarie, care refuleaza in pedepsirea modelului masculin - tata - care probabil ori din cauza bauturii ori s-a sinucis ori l-a abuzat devine pentru subiect cel care paraseste sau cel care dezamageste profund - trauma psihica ce declanseaza la varste fragede schizofrenia!

    ReplyDelete
  6. Mergeti la gataia sa vedeti cti sfinti de genul asta sunt acolo! Din fericire nu sunt episcopi, poate doar in minte lor!

    ReplyDelete
  7. Anonymous cu A majusculă, întrebările aşteaptă răspunsuri, nu constatări sau concluzii... nu crezi? Iar părerile se cer respectate - între noi fie vorba, îţi ofer respectul cuvenit pentru opinia-ţi personală, fără să aştept aceeaşi trataţie de la "litere aruncate" fără responsabilitatea unui nume din spatele unui PC.

    ReplyDelete
  8. In plus, nu contestam lucrare sfintitoare in sens pelagian a episcopatului domnului paiSIE, deocamdata, ci omenia, bunatatea, dragostea frateasca, toate virtutile crestine care ar trebui sa le aibe si NU LE ARE.

    ReplyDelete
  9. IGP - Ion Gheorghe alias Paisie?
    Anonymos este multimea, pentru ca in acest moment chiar nu mai conteaza ipostazierea. Atitudinea e atat de groasa incat a devenit generica, deci anonima, adica nu mai poarta un nume, ci toate numele - apofatic, agnostic, anonim, etc

    ReplyDelete
  10. Aceeaşi, IGP ;)May 8, 2011 at 7:32 PM

    Ha-ha... m-ai făcut să râd cu asocierea iniţialelor.

    Deci, dragă mulţime (care aici văd că se descrie în Anonymous 2, 3, 4 şi evident 5... aceeaşi persoană) strângeţi pietrele (roşiile sau cartofii) şi când sunteţi curaţi, aruncaţi-le spre cel cu multe pete.

    Cunoştiinţele mele elementare, minime, chiar sub nivelul de plutire de teologie îmi indică faptul că religia e o cale pe care nu ne-o vom sfinţii, doar aşteptând să avem un Arhiereu prea-sfânt.

    Şi, apropo, încă mai râd ... şi râd în continuare!

    ReplyDelete