Saturday, May 28, 2011

UPDATE

Felicitări pentru o deosebită aplicare a principiilor creștine în comunitățile păstorite de către ierarhii BOR!

http://www.antena3.ro/romania/biserica-dintr-o-comuna-mureseana-motiv-de-bataie-intre-greco-catolici-si-ortodocsi-126475.html


În Banat așa ceva nu s-a întâmplat! Deocamdată!

5 comments:

  1. Daca paiveterinar va ramane aci atunci Timisoara va fi botezata irak

    ReplyDelete
  2. uite ce i-a invata nevrednicul de pomenire anania! Credeti ca andrei andreicut, care, inainte de a fi ales, se lamenta ca regreta distrugerea (demolarea) biresicii unite din Ungheni-mures, si-a schimbat naravurile talibanice? Nici pomeneala!

    ReplyDelete
  3. NU MAI JUDECATI !
    SPRE EXEMPLIFICARE, LA NOI IN BANAT, DACA NU SE CONSTRUIAU BISERICI ORTODOXE, DUPA CE GR. CAT.AU PRIMIT IN DAR"CU ACTE" BISERICILE VECHI STRAMOSESTI ROMANESTI, CAM CUM CREDETI CA ERA SITUATIA ACUM?
    O SINGURA BISERICA, CE S A CONSTRUIT PRIN JERTFA SI SUDOAREA INTREGULUI SAT, PE CARE SA O REVENDICE"PE BAZA DE ACTE"ALT CULT, IAR INTREGUL SAT ORTODOX SA STEA LA USA BISERICII!
    BINE CA STRAMOSII NOSTRI AU FOST INTELEPTI !
    PS: AR FI FOARTE BINE CA MAINE DUPA SF LITURGHIE DE LA CATEDRALA, SA FIE MAI MULTI CREDINCIOSI CU TABELE PENTRU A SUBSCRIE LA SUSTINEREA IPSS NICOLAE, DAT FIIND SI FAPTUL CA LA CATEEDRALA, VIN CREDINCIOSI DEVOTATI TRUP SI SUFLET.

    ReplyDelete
  4. mar interesa ce sa intimplat cu ICOANELE DE ARGINT ,poate cineva sa ne informeze daca ii mina tot a lui paisi ,popescu etc LUNI 30 05 2011 orele 17,30 in fata la catedrala sa ne vedem citi mai multi

    ReplyDelete
  5. ICOANELE disparute din catedrala

    ReplyDelete