Wednesday, May 4, 2011

Noaptea "cuțitelor lungi"

Fapt fără precedent la MBT.
IPS Nicolae Corneanu a convocat de URGENȚĂ, acum, la ora 22.00 Consiliul Eparhial, în urma faptului că presa a sesizat gravele nereguli de la nivelul acestui for de conducere al MBT.

24 comments:

  1. daca e asa...sper sa cada "capetele incoronate";dar mira-m-as...ar fi un adevarat "tzunami" o sedinta acuma,cu toti luati ca din oala!ar fi prea frumos...P.S.:Doamne fi cu noi si nu ne lasa pe mana inchizitorilor....Am incredere totala in IPS Nicolae ca va face curatenia de primavara in MBT!Sper sa nu ma insel...

    ReplyDelete
  2. Paisie cred k e cu pampersul pe el(un bax intreg),la fel si popescu,sfercoci,szilagy,cerbu etc!!!afara cu gunoaiele din biserica k au adus-o la rang de afacere pe P.F.(persoana fizica)!RUSINE SCURSURI ALE SOCIETATII!!!CAda cu smoala sa fie a voastra si sa va vad cum va tavaliti in chinuri si durere in gheena!!!!

    ReplyDelete
  3. acum ori niciodata !
    asteptam infrigurati vesti, maine cu noaptea in cap!
    sa mai poata IPS nicolae sa faca ordine?
    DOMNUL SA NE AJUTE !

    ReplyDelete
  4. Speram ca IPS Nicolae sa le bage pumnul in gura la gunoaiele ce conduc(cred ei!)Mitropolia!daca are caracter IPs sa faca curatenie pe ultima supa de metrii...asa ar fi corect si cinstit din partea lui:curatenie generala ,in frunte cu PS(persoana fizica)PAisie and company(popescu,sfercoci,szilagy,cerbu)

    ReplyDelete
  5. BOMBA BOMBELOR!!!P.S.:PAISIE...ITI PUNEM O INTREBARE... INTREBATOARE:CE MAI FACE MONICA GURGU DIN LUGOJ?!?!?DAR PLODUL?!?SURSA?!?!...POATE VA INTREBATI:DIN CASA DATE DE LA "EA"!!!HA-HA-HAAAA!!!P.S.:LASA EPISCOPATUL SI FA-TI FAMILIE PS-ULE CA NU ESI DEMN DE TITULATURA...DE "COCOSHELU LUGOJANUL!"

    ReplyDelete
  6. rugam TOATE sursele sait-ului sa verifice veridicitatea informatiei ca Paisiacul se "tavaleste" cu "distinsa" doamna gurgu!!!si Doamne Ajuta surse sunt...totul e sa se vrea!!!

    ReplyDelete
  7. NEWS ALERT!NEWS ALERT!NEWS ALERT!se confirma ca PAisiacul se "tavaleste" cu o "distinsa" doamna din lugoj: gURGU MONICA!!!!!exista si un "copil"!!!sotul ei tace din cauza de compromis;intrebare:a cui e "copchilu?!?!...asteptam, pe Paisiac la test ADN...SI TE-AM PRINS fRAIERE!!!!!

    ReplyDelete
  8. am auzit si eu faza aceasta!a doua zi de Pasti la Lugoj la pr.sidei la Catedrala la Impartaseanie:pr.sidei:"a mancat copilul?!!?la care d-ra gurgu":ps stie!!!";la care pr.sidei:"nu ma intereseaza de Ps,aici esi in Biserica mea!A mancat?!?la care "tanara" s-a uitat spre PS P..A Lg. si a zis din-ou"Ps stie!!!si pr.sidei la sfidat de Paisiac la care toti au mustacit,si mi se pare normal:cum sa impartasesti "plodul"unui EPISCOP?!?!?paradox...

    ReplyDelete
  9. SUPER TARE!BAG MANA IN FOC CA ASA ESTE CU P.S. "TERENTE"PAISIACUL !am auzit si eu aceste zvonuri,care acum par ca mi se confirma!!!TRIST...P.F. Daniel,interebare:cum e cu CREDINTA STRAMOSEASACA?!?!

    ReplyDelete
  10. ce poate sa faca IPS Nicolae!?!??NIMIC:paisie si popescu "taie si spanzura in MBT!"!sper ca IPS Nicolae sa i-a atitudinea corecta fata de Biserica Stamoseasca!CEREM DEBARCAREA LUI:PAISIE,POPESCU,SZILAGY,SFERCOCI,LUNGOCI,CERBU,PACURAR,si a si a acelor ce au PNGARIT MBT(macar demisia de onoare)...

    ReplyDelete
  11. INTTREBARE:CUM POT TRIMITE LA SURSA BLOG-ULUI DOCUMENTE COMPROMITZATOARE?!?

    ReplyDelete
  12. REFERITOARE LA MAFIA DIN MBT?!?ASTEPT RASPUNS INN MAXIMA URGENTA!

    ReplyDelete
  13. asteptam raspuns de la Sedinta Eparhiala!IPS Nicolae, i-ai decapitat?!?

    ReplyDelete
  14. Paisie Lugojanul se tavaleste cu o tanara din lugoj:cel putin un sfert din orasul lugoj stie aceasta problema!ce e de facut?!!?"SIGN OUT!"PF-ULE da-i reject

    ReplyDelete
  15. afara din Banat cu Paisie!Nu are ce caauta aici f...i muma lui de TZIGAN!Banatul e al nostru nu al lui de Tzigan Ordinar!Sa conduca satra lui de la masa acasa din VORETZ, nu la noi!ANATEMA SA FIE PE TINE SCHISMATICULE!

    ReplyDelete
  16. Doamne da-i intelepciunea cea de pe urma IPS-ului Nicolae sa-i curenteze pe schismaticii din Mitropolia Banatului ca asa nu se mai poate!!!Afara cu Paisie,Sfercoci,Popescu,cerbu si toate gunoaiele din structura MBT!

    ReplyDelete
  17. Fratilor chiar daca "pute" treaba nu se va face nimic,din pacate;totul va fi musamalizat de catre "johnny boy"popescu si Parizarul Paisiac(k la "mezeluri:termen de ganantie!"...P.S>:IPS ar fi cazul sa-i scoti din garantie pe "EI" ca deja s-au "IMPUTIT"

    ReplyDelete
  18. CINE A SCIS ARE DREPTATE:BRAVO LUI K LA ORA ASTA STA SI COMENTESAZA IMPREUNA CU NOI!

    ReplyDelete
  19. Noaptea "cutitelor lungi!"Ace,brice si carice...!!!ar fi prea de tot sa iasa ceva benefic ptr preotii din MBT...nu prea cred sa iasa ceva FRUMOS...Ptr PS Paisie:Multi Slobozi cu dedicatie ...GUNOOIULE ORDINAR CE ESTI:HAORGE?!?BESH KATKA?!?KATKAA BESH...BESH MOO..DAN TRUBULEANDO MUY...(PAISIE....STIE?!!?)

    ReplyDelete
  20. PS PAISIE :am ajuns la concluzia ca e de...PRASILA??!?!, spre "cinstea "noastra;ii propunem :"DA-TI GLONTUL IN FRUNTE GUNOI ORDINAR CE ESTI!"

    ReplyDelete
  21. paisie e cu DOUA facultati:Medicina Veterinara(deci,e BOU!)si teologhisme...concluzie:du-te la Protzap k acolo e de tineP.s.:P.F.Teoctist i-a spus cand a fost ales EP.WC."pseule am avut un loc de vacar ptr tine la manastire ...dar te-ai scos.,..!"trage-ti concluzia!

    ReplyDelete
  22. cummva la MANASTIREA "VACARESTI?!?

    ReplyDelete
  23. paisie"talpa iute" cum pe prinde cum te f..e!"te mai lasa cinci minute ...iar te prinde iar te f..e!;aviz preotilor:s-ar putea sa va "tavaleasca" preotesele si pe voi!propun sa-l dam pe mana bulangiilor de la "popa sheapka"..dk tot ii place la "basau"...

    ReplyDelete