Tuesday, May 3, 2011

Inochentie Micu Klein, Nr. 21

Căutând pe net am găsit următorul link:
http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii?idi=23282&idl=1

Se vede clar că Fabricul a primit banii în urma unei cereri mai vechi, așa încât presiunea făcută de Boancheș (ban cash) pentru semnarea unui alt deviz, chipurile: "lasă părinte, că noi facem raportările, și Lemeni e de-al nostru, că doar l-am băgat pe frate-su profesor la facultate deși e divorțat!", care să implice firma favorizată de Arhiepiscopie, zic acea presiune e suspicioasă de favoritism.
Ne întrebăm cine este constructorul vilei din Inochentie Micu Klein, nr. 21, vilă ce aparține consilierului economic, care printre altele e și administratorul firmei Arhiepiscopiei, SC Partoș SRL, ce are în activitate și un BIRT în Piața Unirii: "La Dom".
Sau poate firma respectivă construiește și vila cetățeanului Ion Gheorghe pentru mămica lui?
Ca să nu mai facem vorbire despre proprietățile cetățeanului Ionel Popescu, care în 10 ani, dintr-un venit familial asigurat de biserică a adunat o avere demnă de FORBES, sau TOP CAPITAL, iar progeniturile și le-a trimis la școlile din Graz. Oare ceilalți "goimi" au astfel de posibilități?

PS. de la post scriptum, nu de la preasfințit: Ironia sorții a făcut ca numărul mașinii Popescului să fie RMR, un adevărat Râmaru al BOR.

2 comments:

  1. Ionel popescu-CRIMINALU MORAL al ARHIEPISCOPIEI

    ReplyDelete
  2. ionelas popescu,partas la faradelegile paisiacului si acolitilor adusi de el.

    ReplyDelete