Friday, May 20, 2011

Doliu pentru Banat

MITROPOLITUL NICOLAE A FOST ÎNLĂTURAT!!!

5 comments:

  1. RUSINE UZURPATORILOR! RUSINE EPISCOPULUI_ VICAR PAISIE LUGOJANUL!

    ReplyDelete
  2. credincios al lui HristosMay 20, 2011 at 3:17 PM

    Jalea o sa cuprinda vestul Romaniei!!! Acum au ajuns jigodiile la putere si se pare ca au sustinatori la nivel foarte inalt. PRAFUL SI PULBEREA O SA SE ALEAGA DE BANAT!!! SE PARE CA MAFIA CONDUCE BISERICA AICI PE PAMANT!!! SA LE FIE DE BLESTEM TUTUROR CELOR CARE AU VOTAT IMPOTRIVA LUI IPS NICOLAE!!! PRIN GESTUL FACUT, S-A OMORAT AZI UN OM SI PATRIARHIA ROMANA S-A COMPROMIS LA NIVELUL CEL MAI ABJECT!!! TOATA DREPTATEA SI TAISUL SABIEI DOMNULUI SA CADA ASUPRA MAFIOTILOR CARE AU VOTAT AZI PT UCIDERA UNUI OM CARE NU SE POATE APARA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Cine sunteti voi, cei care vorbiti astfel? Ca numai oameni ai bisericii nu puteti fi. Habar nu aveti, dar aveti motiv de palavre pentru stigmatizarea BOR. IPS Nicolae e bolnav grav, nu a mai participat la liturghii de luni de zile. Iar Paisie, chiar vrea sa faca ordine in randul clerului. Probabil de aceea deranjeaza atat de mult, mai ales preotii curvari, care nu mai au ce cauta in altrar, dar pe care Nicolae i-a acoperit, pana li s-au inmultit pacatele si copiii nelegitimi. In 1995, cand satanistii au dansat in Catedrală, de s-au crucit toti credinciosii care erau pe-acolo, aveau unda verde de la Nicolae. Sa zica mersi IPS ca nu l-a afurisit Sinodul cand s-a impartasit aiurea.

    ReplyDelete
  4. Frate anonimus, esti idiot! N-ai inteles nimic! Nicolae are o problema de sanatate fizica, si anume coxartroza, cu greu se poate deplasa. N-are nimic la cap!!! Daca paisie vrea sa faca ordine in cler, dupa cum spui, sa inceapa atunci prin a-si recunoaste public si cu acte propriul copil de care un sfert de Lugoj stie. Dupa asta mai vedem cine poate da lectii de morala! Mai mergi si tu pe la biserici pe unde-a trecut Intunecimea sa Pai si stai de vorba cu preotii de-acolo sa vezi ce "randuieli" instituie nelegiuitu' asta de popa care-si zice episcop! O sa fii surprins, asa cum au fost si altii!!!

    ReplyDelete
  5. Aşa este, IPS este bolnav fizic,dar spiritul şi intelingenţa dânsului este mai sănătoasă decât a tuturor la un loc a celor din MBT,să nu mai zicem de sănătatea sufletească care nu este alterată de fel.Cei ca Paisie, Popescu, Sfercoci cel viteaz (cel ce este mâna cu care se şterg la dos )Boancheş, Lungoci, Pereş,gaşca hoţilor împreună cu protopopii Cerbu(şi fiul) Păcurar , Szilagi care au strâns cotizaţii pentru Paisie din parohii, lucru cert, fără putinţă de tăgabă, pot spune credincioşii care au cotizat pt."masa arhierească".Farisei, bişniţari, nu plătesşti, nu rezisşti, intri pe ţeava de tun a lui Popescu şi prin tânărul şi viteazul Sfercoci se rezolvă totul. LOCUL LOR ESTE ÎN PUŞCĂRIE, PENTRU DELAPIDARE ŞI EVAZIUNE FISCALĂ, DE UNDE AU ATÂTEA AVERI EI ŞI COPII LOR. NU MERITĂ IERTAŢI ACEŞTI DISTRUGĂTORI DE OAMENI, VOR PLĂTI PENTRU TOT RĂUL. DUMNEZEU NU POATE IERTA.

    ReplyDelete