Monday, May 16, 2011

30 de arginți pentru Timișoara

Avem informații sigure că Mafia paisiacă a reușit să introducă pe ordinea de zi a Sfântului Sinod un raport prin care se cere izolarea Vlădicului nostru și deturnarea puterii administrative de la Arhiepiscopia Timișoarei în mâinile tâlharilor.
Generatorii acestui act fără precedent sunt următorii trădători:
PaiSIE Lugojanu, Ionel Popescu, Sebastian Ardeleanu!
Se va invoca blocajul administrativ, pe care chipurile l-a determinat IPS Nicolae din cauza bolii sale!

Să nu uităm totuși că începând cu primul site "Curentul" și continuând cu celelalte luări de poziție, atât în mass media cât și pe internet, Opinia Publică a arătat cine sunt autorii acestui blocaj. Nimeni alții decât cei care se întorc astăzi cu mare hulă împotriva venerabilului nostru Vlădică, IPS Nicolae Corneanu!
Ce ne va rezerva, oare, ordinea de zi a Sfântului Sinod și nouă bănățenilor, îndeajuns urgisiți de un nevrednic episcop-vicar dimpreună cu șleahta lui?
Va fi oare posibil ca un venerabil mitropolit să fie batjocorit în felul acesta de niște tâlhari nerecunoscători?
Va trece oare cu vederea Patriarhul dorința bănățenilor de a-și petrece pe Vlădica lor până la sfârșit ca pe un părinte ce le-a fost?
Se vor spăla pe mâini sinodalii în fața unei astfel de trădări?
Dacă da, ATUNCI SĂ LE FIE DE BLESTEM!

9 comments:

  1. NENOROCIRE MARE! SEAMANA CU O LOVITURA DE STAT!

    ReplyDelete
  2. pai atunci mai bine s ar retrage ips nicolae din scaun si lasa alt mitropolit ca daca va conduce ionel cu paisie mitropolia praful se alege de tot

    ReplyDelete
  3. Mitropolitul retras sau daca moare nu mai are nicio valoare pt ionel Popescu si Paisie. De ce? ptr ca in momentul acela, in scurt timp sinodul ar alege un alt mitropolit. Sigur acela nu va fi Paisie! asa ca le convine mai mult sa retraga mitropolitului dreptul de a lua decizii, sa suplineasca un alt mitropolit de oltenia sau Ardeal treburile mitropoliei si gasca lui Paisie sa faca prapad in Banat. Nu ar mai avea atunci nimeni niciun prilej sa mai faca apel la o instanta morala si superioara consiliului Eparhial manevrat de Paisie si Ionel Popescu. Se va crea un vid de putere extrem de periculos pentru Biserica. Ceea ce se aude ca pe ordinea de zi a Sinodului este un BLOCAJ ADMINISTRATIV DIN CAUZA SANATATII RPRECARE A IPS NICOLAE CORNEANU, miroase a lovitura de stat in toata regula!

    ReplyDelete
  4. Si daca vine alt mitropolit, Pai si ai lui vor face acelasi lucru pe care il fac si acum, il vor marginaliza total. Deci, TREBUIE SCHIMBATI PAISIE SI SLUJITORII LUI!!!, nu mitropolitul! Camarila episcopului si el insusi sunt virusul care roade pe dinauntru Biserica Banatului!!! E nevoie urgenta de alt episcop si alta echipa, nu de un nou mitropolit!!!

    ReplyDelete
  5. Hai sa fim seriosi! IPS Nicolae, cusanatatea-i subreda, bloceaza MBT! pai, ca sa nu dau nume, intr-o episcopie din Moldova ce e? Ca episcopul eparhiot e batran, bolnav si, pare-mi-se, paralizat la pat de ani buni.

    Chiar asa sa-l tradeze Daniel pe Mitropolitul Banatului?!

    ReplyDelete
  6. mere ca uns blogul!
    asteptam reactii de la fabric/sf ilie si de la sf sinod , cat de curand ...

    ReplyDelete
  7. Doamne ajuta sant un Preot de la sat si il rog pe bunul dumnezeu si pe preafericitul daniel sa ne scape de de preasfintitul paisie este un om care face numai rau preotilor si biserici numai bani ii trebuie dul doamne si nul mai adu pe acici pe iuda

    ReplyDelete
  8. JOS PAISIE SI AI LUI UZURPATORII{POPESCU <LUNGOCI<BONCHIS<SZILAGHY<savu,etc]

    ReplyDelete
  9. HAI LA LUPTA CEA MARE CONTRA UZURPATORILOR PREOTI<CREDINCIOSI de toate confesiunile .Sa esim sa-l sustinem si sa-l aparam pe ipss NICOLAE CORNEANU. imi pun intrebarea unde sunt preotii de alta data care au luptat ptr credinta lor ,au facut puscarie,alti sau jerfit ptr credinta parca nu mai seamana preoti nostri cu acei martiri ai neamului rominesc printre carei si IPSS CORNEANU care a luptat in felu llllui ptr biserica

    ReplyDelete