Sunday, May 15, 2011

Blat la Fabric?

În Duminica Slăbănogului, părintele Iulian Cosma de la Fabric a ratat îngerul care a tulburat apa! Dar, din nefericire pentru el a ratat și vizita Lui!
Pentru că tatăl minciunii nu este Dumnezeu, ci celălalt.
Domnul de părinte a avut ocazia astăzi să regenereze cuibul Fabricanților răscolit de demonii de la Arhiepiscopie, însă, datorită infatuării sale de om smerit a făcut căcatul praf! Scuzați pentru praf (sic!)!
În loc să clarifice prostiile făcute (semnarea unui deviz de lucrări, fără acordul parohiei, jocul la două capete, dorința nepământeană de a rămâne cu orice preț paroh, toate minciunile purtate în stânga și în dreapta pentru a ieși basma curată fără a-și asuma vreo responsabilitate), nu a făcut altceva decât să confirme faptul că este un escroc!
S-a purtat cu cei care i-au pus astăzi întrebări legitime aproape ca și Paisie! Mai puțin cu faptul că nu i-a dat afară din biserică! Oricum ce nu a făcut cetățeanul Iulian Cosma a făcut așa zisa doamnă a lui! Mai, mai să sară la amvon ca să-i ia locul de paroh și să pună!!! dânsa la punct pe toți cei care ar îndrăzni să se lege de puișorul său pufos!
Cu Iulian Cosma la cârmă, dar ce zic Iulian, fals, cu doamna preoteasă Cosma la cârma Fabricului, Prințul Turcesc s-a dus dracului!
Nu mare ar fi mirarea ca cei de la Arhiepiscopie să-i fi cunoscut fețele și să fi premeditat o astfel de desfășurare a evenimentelor! Cu astfel de comportament, chiar sunt îndreptățiți să-l transfere, spre binele Fabricanților!
Vom reveni și cu alte condimente!
Poftă bună!
Bleah!

8 comments:

  1. super! ce fel de om e cosma asta?

    ReplyDelete
  2. DIVIDE ET IMPERA !
    SANSA FABRICULUI DE A IESI CU FATA CURATA( ORI MACAR PRE-SPALATA) ERA IN UNITATEA SA!
    PAISIACUL SI CAMARILLA SA ATAT ASTEAPTA: SA SE DEZBINE SI SA SI IMPUNA PE NOUL PAROH SI ODATA CU EL SA INSTAUREZE PROTOPOPIATUL II IN CASA PAROHIALA.
    PLUS ALTE ARANJAMENTE IN VIITOR...
    PS: NU AM INTELES, CARE ESTE ROLUL COANEI PREOTESE COSMA?!
    UN SFAT FABRICANTILOR:FITZI VIGILENTZI, DUSMANII VOSTRI LUCREAZA INTR ASCUNS !

    ReplyDelete
  3. la 1.000.000 de vizite pe blog!
    avem nadejde ca intr o zi sa scriem numai si numai lucruri bune!
    poate, doar sa mai corectam pe ici pe colo cate o disfunctie...
    o nota de 10,00 pentru TINUTA BLOGULUI !
    io sono un vizitatore 9000 !

    ReplyDelete
  4. http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/argintii-din-cartea-sfanta-povestea-preotilor-care-ghicesc-pe-bani.html

    ReplyDelete
  5. http://www.ziuadevest.ro/eveniment/19842-scandal-la-finalul-slujbei-de-la-biserica-sf-ilie-din-timioara.html

    ReplyDelete
  6. http://www.debanat.ro/2011/05/scandal-la-finalul-slujbei-de-la-biserica-%E2%80%9Esf-ilie%E2%80%9D/

    ReplyDelete
  7. preoteasa lui iulian stie oare despre cei vorba .De ce sare si se isterizeaza in halu in care cind sotului i sa pus o intrebare ,ea din spate cauta sa manipuleze reusid cu o femeie si un domn inginer care strigau ca arsi ,iar la adunarea enoriasilor prezidata de cosma ghici cine au fost propus ca barbat de seama de cosma surpriza ingineru trageti singuri concluzile ce se pot trage

    ReplyDelete
  8. Cosma a fost schimbat astazi din functie. Preotul A. Floca este noul paroh la Fabric.
    Biroul de presa MBT

    ReplyDelete