Friday, July 6, 2012

Ecouri sinodale




post scriptum
Pentru că astăzi o serbăm pe Sfânta Lucia, pe această cale,
îi transmitem doamnei Lia LUCIA Epure, de ziua numelui: 
LA MULȚI ANI!
Și mulțumiri pentru curajul demonstrat și munca depusă în lupta împotriva imposturii din MBT!

25 comments:

  1. subscriem la cuvintele calde adresate LUCIEI,Liei-"oriana".
    LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!
    PS:poate ca azi am pierdut o lupta,insa razboiul este nu foarte departe de a fi castigat !
    prietenii stiu de ce!

    ReplyDelete
  2. Doamna Lucia, un falus „viu” ar fi bine venit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zise unul, greu incercat de concupiscenta patologica.

      Delete
  3. Mesaj pentru porcul de Lungoci:
    http://www.gandul.info/international/onu-a-adoptat-o-rezolutie-privind-libertatea-de-exprimare-pe-internet-9821740

    Oricat te-ai zbate si oricat ai ameninta ca vor avea probleme cei care se exprima pe net, ONU s-a exprimat clar: exprimarea libera pe net!

    ReplyDelete
  4. PS Paisie Logofeteanul, a primit o mustrare in fata tuturor ierarhilor BOR.
    UN VOT DE BLAM!
    CARTONAS PORTOCALIU...
    data viitoare, zboara, zboara spre alte zari.
    mai calde!
    cat priveste "soarta" vladicului nicolae,"nimic nou pe frontul de vest"cum titreaza arhiziaristul pe blog!
    poate ca se gandeste serios sa urmeze exemplul inaintasului sau ierarh iosif cel nou de la Partos si se va retrage la...romanesti,balta calda!
    prietenii nostrii stiu si de ce.

    ReplyDelete
  5. visati,visati...

    ReplyDelete
  6. oare de ce lia lucia epure,nu a scris un articol si despre preasfintitul lucian mic,care ca sa faca luxuri in catedrala a oprit ilegal salariile preotilor din Caras-Severin,iar atunci cand a inaugurat-o tot pentru lux si fala a pretins sume uriase chiar si de la bietii preoti de la tara,lasandu-i pe acestia fara bani pentru a-si intretine familia.De ce nu scrieti doamna si despre aceste opriri ilegale de salar,dvs. stiti ca eu am semnat de frica statul de plata si nu am ridicat nici un ban.Dar nimeni nu are curaj sa vocifereze,lucian stie sa puna pumnul in gura mult mai brutal dacat paisie,al nostru lucian e mai perfid decat credeti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bati campii amice!
      numai nazistii foloseau un adevar pe care il distorsionau in asa fel incat sa creada si ei minciunile sfruntate care ieseau din propaganda lor...
      asa si tu,in mod voit MINTI !

      Delete
    2. nu mint intreaba orice preot din caras-severin,eu am copii si nu mint ca poate mi bate Dumnezeu.

      Delete
  7. Asa e. Lucian e muuult mai perfid. Pai, nu scrie pt ca aici scrie ce-i spune el sa scrie. El e " sursa " de la Sinod. El is doreste sa ajunga mitropolit si o tot da cu "mitropolit banatean". El il uraste pe Nicolae mai mult decat isi pot imagina cei de la Timisoara. Lucian nu a uitat si nu o sa uite ca Nicolae l-a "exilat" la Balta calda si apoi l-a mutat la Caransebes. "Apropiatii " lui stiu cel mai bine ca viseaza cu ochii deschisi la mitropolia banatului...dar ilegalitatile pe care le face sfideaza si dreptul penal...insa nu are o iepuroaica care sa-i strice imaginea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. esti acelasi idiot de mai sus.
      asa zisul varza-viorel-pavel-lungoci!
      mizerii umane...
      rebuturi!

      Delete
  8. Sunteti naspeti, ca sa zic asa... Blogul asta nu are ca scop sa evidentieze vreun candidat ca mitropolit! Aruncarea ciorii in curtea vecinului nu-si are rostul! Ce-ar fi un mitropolit ardelean, care sa stie sa se comporte ca un banatean?! Sau un ragatean, care sa stie sa se faca ardelean precum raposatul Bartolomeu?! Contra-speculatii de genul asta sunt de prisos, chiar de prost-gust. Paisie nu stie, pur si simplu, sa se adapteze la mediul in care are ascultare din partea Bisericii! Nu exista Mitropolia (Episcopia, Vicariatul) lui Paisie ci un segment dintr-un intreg, o ratiune, o Dreapta Invatatura. Nu poate exista, nu este permis a vorbi de " experimentul Timisora,,, cata vreme Orodoxia este Sf. Traditie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esti asa sigur ca nu asta-i scopul blogului? Posibil. Atunci sa fie locul varsarii de venin al preotilor frustrati ca nu mai pot fura? Sau sa fie locul iepurilor fugariti de boli psihice?

      Delete
    2. vorbe aruncate aiurea, ca sa justifici purtarea paisiacilor:paiesie,ionela,si alti streptococi !
      viata este mult mai tare ca orice...
      NIHIL SINE DEO.

      Delete
  9. Pentru cei ce nu au citit titlul blogului!!!

    Opinia publica vs. (= contra) Paisie Lugojanu!!!

    Pentru cei de la Caransebes: daca nu va convine ceva faceti-va si voi blog si discutati acolo ce va doare si lasati -ne aici cu durerile noastre!

    Clar?

    ReplyDelete
  10. Nu prea cred ca, daca intr-adevar IPS Laurentiu nu-l prea agreaza pe PS Mic, sa ajunga PS-ul de la Caransebes mitropolit. Cred ma, mai degraba, IPS Ioan de Covasna (nascut in 1951), iar PS Sofronie (cam 44-45 ani) ar mai putea astepta pana sa ajunga la un tron mitropolitan. Poate chiar la Sibiu, de ce nu?

    ReplyDelete
  11. Pana una alta, azi, Paisie l-a cununat pe baiatul lui Goia, director RATT. Unde? Normal, in ograda oferita ca ofranda mitropoliei si pusa la dispozitia lui Ion Dumitriu. Cata "traditie" si "viata duhivniceasca". Ma lasi?! Asteptam parchetul in cazul Goia si Paisie sa se pronunte asupra cuvintelor dintre ghilimele. Pana atunci "sporuri" la acte duhovnicesti!
    Nu stiu dar parca astia sunt nebuni de-a binelea. Stai in fata ca mare bisericant si apoi tot media care te promoveaza ca mare duhovnic iti arunca in fata latura murdara. Sminteli, sminteli si iar sminteli pt enoriasi. De ce nu vreti sa va vedeti de treaba domnule Goia? Chiar credeti ca toti suntem tampiti? Preasfintite incearca sa nu promovezi idiotenii! Puteai sa-i cununi cum ai cununat pe toti pana acum. Goia e patat si poti sa faci flotari in limba prin altar ca tot nu poti sa-l absolvi de mizerii.
    http://mitropolia-banatului.ro/zi-cu-dubla-semnificatie-pentru-parohia-zona-tipografilor-din-timisoara/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iata de ce Paisie joaca prost! Pt ca el cununa infractorii si copiii lor.
      "Poliţia Timiş a anunţat că în urma activităţilor de cercetare penală, desfăşurate de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au fost finalizate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, fals în declaraţii şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor faţă de directorul general al Regiei Autonome de Transport Timişoara, Ioan Goia şi încă două angajate.

      Şeful RATT este acuzat că a concediat abuziv mai mulţi angajaţi, care au dat în judecată instituţia şi au câştigat în instanţă. Goia, sprijinit de C.L. Vasilica, consilier juridic, şi S. L. Cristina, sef serviciu resurse umane, care au vizat şi au semnat documentele, au concediat abuziv 14 persoane, pe diferite motive neîntemeiate. Cei concediaţi i-au acţionat în judecată pe suspecţi, instanţa de judecată obligându-i pe învinuiţi să-i reîncadreze, plătindu-le sume de bani ce au totalizat un cuantum de 625.610 lei - suma cu care a fost prejudiciată instituţia sus-menţionată. Cercetările au fost finalizate, iar dosarul a fost înaintat parchetului, cu propunerea de trimitere în judecată a directorului RATT şi a celorlalte două angajate. „Domnul Goia, ca orice cetăţean, trebuie să dea socoteală pentru ceea ce a făcut. Eu mi-am exprimat nemulţumirea şi i-am transmis şi direct acest lucru domnului Goia, vizavi de cum merge RATT-ul. Acolo se impun măsuri radicale. RATT va fi în atenţia mea şi acolo vom lua, cât de curând, probabil că în luna septembrie, măsuri radicale. Nu am intenţia să-l demit, în momentul de faţă, pe domnul Goia”, a spus primarul Timişoarei, Nicolae Robu."
      http://www.ziuadevest.ro/eveniment/31568-nicolae-robu-domnul-goia-ca-orice-cetean-trebuie-s-dea-socoteal-pentru-ceea-ce-a-fcut-foto-ioan-goia.html
      P.S. Nu te mai intreba preasfintite de ce mereu esti in fata cu exemple negative! Cine iti ia mintile?

      Delete
    2. Paiu plateste niste polite, da ai dreptate trebuia sa stea pe curu lui mai ales acum dupa ce a fost mustrat la sinod

      Delete
  12. LA MULȚI ANI!
    Și mulțumiri pentru curajul demonstrat și munca depusă în lupta împotriva imposturii din MBT!
    Cum e cu „falusul” vioi? Nu te isteriza, distinsă doamnă... Vreau discreție și decență. Fidelul Mărăscu

    ReplyDelete
  13. PTR PAISIE SI SLAHTA LUI se potriveste de minune""Undeva, Lord Acton scrie că o putere iresponsabilă nu este şi implacabilă. Puterea iresponsabilă, sperie. Se comportă haotic, agresiv, nu există reguli, nu există predictibilitate, adică produce teamă. Nu ştii niciodată ce (îţi) vor face din momentul în care ţi-au demonstrat că pot face orice, abslout orice, oricînd şi oricui. De fapt, pe asta şi mizează o putere care se organizează anume pentru a fi iresponsabilă. O putere care vrea să fie iresponsabilă vrea, de fapt, să fie înfricoşătoare"".(sursa ziare)

    ReplyDelete
  14. asta e primul pas pentru declinul lui Paisie.. urmatorul va fi caterisirea

    ReplyDelete