Friday, May 4, 2012

SC Partos SRL

Armistiţiu la nivel înalt! PS Paisie a făcut pace cu Boancheş, cu preţul capului administratorului de la SC Partos SRL. În rest, linişte.

PS: S-a lansat un zvon, prin care se aruncă pe piaţă următorul scenariu: se va înfiinţa episcopie la Mureş, unde va merge PS Paisie, pentru consolidarea poziţiei Mitropoliei Ardealului. Să fie oare intoxicare?


8 comments:

 1. Daca s-ar infiinta o episcopie la Mures, ar avea sanse mari sa fie ales PS Andrei Fagarasanul, episcopul-vicar al Sibiului, care a fost contracandidatul IPS Irineu la Alba Iulia. In plus, PS Paisie nu poate fi transeferat in alta eparhie pana la moartea mitropolitului, fiindca altfel, conducerea eparhiei ar ramane in aer, neavand un arhiereu de facto, care sa slujeasca, sa hirotoneasca preotii, sa sfinteasca biserici, sa se ocupe de treburile administrative ale eparhiei si chiar sa reprezinte eparhia la nivelul Sfantului Sinod.

  ReplyDelete
 2. ...in conluzie:MAI AVEM DE RABDAT !

  ReplyDelete
 3. iti multumim arhiziaristule, ca azi de ziua LIBERTATII PRESEI,ai dat liber la comentarii, bune rele ca si noi toti...

  ReplyDelete
 4. am o banuiala, ca saitul a fost "amanetat"!
  faptul ca se scrie cu PS PAISIE...MA PUNE SERIOS PE GANDURI!
  SI TACEREA MORMANTALA DE ZILE INTREGI?!
  PE CAT SA FI FOST VANDUT?!
  ASTEPTAM STIRI DE LA RADIO EREVAN

  ReplyDelete
 5. domnu paisie logofeteanul va sluji pentru a doua oara in decurs de 2 luni la capela militienilor...
  pe care i-a lasat fara slujitori platiti !
  mai intelege cineva ceva?
  http://www.basilica.ro/ro/stiri/liturghie_arhiereasca_la_capela_buna_vestire_din_timisoara_6388.html

  ReplyDelete
 6. Concluzie trista: tot acest latrat public la adresa nulitatilor elecleziali (gen Paiu, Popescu-Javra, Sfarcoci & Lungoci etc.) se pare ca n-a dat nici un rezultat pozitiv .... inca...

  ReplyDelete
 7. Doi tineri, în drumul lor spre biserica, unde mergeau sa îsi oficieze casatoria, au murit într-un accident de masina. Ajunsi la poarta raiului, l-au întrebat pe Sfântul Petru daca se pot oficia casatorii si în rai. Sfântul Petru i-a rugat sa astepte un pic pâna vine cu raspunsul. Au asteptat ei o luna, au asteptat doua, pe urma au început sa se întrebe ce s-ar întâmpla daca odata casatoriti nu se vor mai întelege. Dupa înca o luna, Sfântul Petru se întoarce si le spune:
  - Am vesti bune, copii. Puteti sa va casatoriti în rai.
  - Bine, dar exista si posibilitatea divortului?
  La care Sfântul Petru spune iritat:
  - Mai, lasati-ma în pace. Trei luni am cautat un preot în rai si acum voi îmi cereti sa caut si un avocat?

  ReplyDelete
 8. veste de ultima ora balangean numit consilier la mitropolie,oare de ce ce mai urmeaza.

  ReplyDelete