Wednesday, July 18, 2012

Abuzurile continuă


"Popescu Ionel l-a umilit definitiv pe bietul Nicolae. În permanenţă au propus să desfiinţeze cutia poştală a mitropolitului! Să fie doar o armă in mâna lui Paisie şi a Spânului Ionel Popescu. Asta a mai rămas din bietul vladică Nicolae."
 
Şi în plus, oamenii lui Boancheş de la SC Partos SRL au fost daţi afară! La fel ca şi cel de la lumânări! S-ar putea să mai auzim de câteva plângeri penale de abuz în serviciu.

5 comments:

  1. este un atac grav indreptat impotriva prestigiului Bisericii. Stau si ma gandesc daca nu cumva ceea ce se intampla acum, Paisie si Popescu daca n-ar avea incredintare de,, mai sus"" ar face aceste lucruri josnice? Ce au in mintea si sufletul lor, acesti perversi?

    ReplyDelete
  2. Paisie si Popescu au declansat un razboi psihologic impotriva Mitropolitului. Nicolae este lipsit de puterea de a se apara. Este o crima morala ce se intampla! sfantul Sinod tace. De ce?

    ReplyDelete
  3. Folosesc semnatura lui Nicolae pe diferite acte. mai nou, pe niste INVITATII IERARHICESTi cu tinte precise si absolut vadite....

    ReplyDelete
  4. Rautatea monstrilor de la mitropolie rezida in lipsa lor de omenie si de cavalerism

    ReplyDelete
  5. un nenorocit paisie lugojanul, este frustrat ca nu il baga nimeni in seama si atunci da in angajati si salarii

    ReplyDelete