Friday, June 1, 2012

Scandal fara precedent la MBT

Suntem profund șocați de scandalurile care se țin lanț de PS Paisie!
Până la urmă și-a dat arama pe față!


În urma acestei investigații jurnalistice, IPS Nicolae a convocat de urgență Consiliul Eparhial și urmare a anchetei interne a descoperit că există o gaură de aproximativ 50.000 euro. Banii datorați celor care sunt implicați în proiectele descrise de Ziua de Vest nu există în casieria Arhiepiscopiei și nici în conturile acesteia.
Prins cu CIOARA vopsită, PS Paisie a fugit de Consiliu, și nu a fost de găsit ca să ofere explicații.
Preotul Vicar Administrativ Ionel Popescu a rămas consternat de cele întâmplate și s-a dezis total de PS Paisie!
Toți foștii colaboratori ai PS Paisie încearcă în ultima clipă să părăsească barca acestuia, pentru că se scufundă cu repeziciune.
Din nefericire pentru ei, dacă DNA își va face datoria, nu vor scăpa de rigorile legii, cel puțin pentru complicitate la o serie bogată de infracțiuni!
Ce putem să spunem la această oră?
Doar: NU S-A TERMINAT! VA URMA!

12 comments:

  1. fiind si bani publici europeni,ar trebui sesizata si Curtea de Conturi timis si OLAF-organism de lupta anti frauda,infiintat de UE !
    PS:lacomul paisie si acolitii lui cu care a deturnat aceste fonduri trebuie neaparat indepartati din functii!

    ReplyDelete
  2. ce sa zic mare branza a-ti descoperit,am vazut filmarea si e ok,au convenit oamenii sa doneze o parte din bani pentru alte binefaceri,si care-i frauda,daca banii donati au fost folositi in scopuri bune si sunt contabilizati corect care-i marele furt?Salariile angajatilor in asemenea proiecte sunt considerabile,daca nu era chestia cu donatia ar fi aparut un articol despre pilele sau amantele sau sotiile preotilor care o duc regeste platite din bani europeni.La voi nu-i bun nicicum,ma repet,daca banii sunt contabilizati la donatii si folositi corect a-ti descoperit un mare rahat.A-ti facut din tantar ,armasar si de data asta.

    ReplyDelete
  3. chitante pentru donatie?
    IOC!
    simple tabele cu care se incasa "donatia"!
    am inteles ca banii "donati" nu sunt de gasit...
    se fac demersuri sa fie recuparati din contul arhigras al dlui paisie-iubitorul-de-arginti...

    ReplyDelete
  4. scandal fara precedent la MBT. IOC.

    ReplyDelete
  5. Stiti cine scrie pe forum? ”parintele nostru Mircea om cu pregatire”, care ”moare pe drumul exilului” si ”duce greutatea strainatatii” Asa e Dorele? Dorel, Dorel…

    ReplyDelete
  6. Ce se mai stie despre starea de sanatate a IPSS? Chiar nimic, nimic, asa, nici macar pe surse?

    ReplyDelete
  7. IPSS inseamna cumva, INALT PREA SFINTITUL SENILUL sau de ce spui IPSS?

    ReplyDelete
  8. Nu! IPSS inseamna: „Pe Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Nicolae pomeneste-l,Doamne,intru imparătia Ta...@ - Vioreal-Dorel,Ioan, Mircea, Mircea etc., mediocritati, mai mult sau mai putin sanatoase...

    ReplyDelete
  9. INALT PREA SFINTIA SA

    ReplyDelete
  10. Nu! IPSS inseamna: „Pe Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Nicolae pomeneste-L,Doamne,intru imparătia Ta...” - Vioreal, Dorel,Ioan, Mircea, Mircea etc., mediocritati, mai mult sau mai putin sanatoase...

    ReplyDelete
  11. In legatura cu "libera donatie a banilor" a se vedea obligativitatea ("libera" de altfel...) de a semna cedarea celor 2% catre Asociatia Filantropia de catre toti angajatii sistemului. Daca vrei sa-i dai altundeva ti se zice ca nu esti solidar...dar de semnat tot tre sa semnezi.

    ReplyDelete
  12. da...si de asemenea "libera " alegere a firmei de asigurari pentru pensiile private...

    ReplyDelete