Monday, May 30, 2011

Micro vs. Mega

Fără a căuta motivații pentru micro mitingul (micro, mă refer la cantitativ) de astăzi, am ajuns la concluzia că astăzi s-a rupt ceva în MBT. Astăzi credincioșii au avut curajul să de-a pe față mizeriile paisiciace și să ceară public plecare lui paiSIE din MBT.
Și referatul! Și semnatarii!

http://www.ziuadevest.ro/eveniment/20304-enoriaii-au-ieit-in-strad-pentru-inalt-prea-sfinitul-nicolae-.html

Totuși, pentru toți burtoșii românași, obișnuiți doar cu friptane în sânge, și care nu au nicio fărâmă de simț civic, remarcăm că mitingul a fost MEGA prin înalta ținuta a participanților! (calitativ vorbind ca să fim clari)
Dar, din nefericire, România este încă departe, departe de lumea civilizată!
La românași se poartă în continuare BURTA!

10 comments:

  1. Unde e aia multi,care ziceai cu surle si trambite ca vin peste 1000.Probabil la gratar la mitropolie.A primit Paisie niste baxuri de vin si carnea a luat-o de la Billa.Deci a fost bairam la Mitropolie,Inaltu' a tinut toastul.

    ReplyDelete
  2. eh, burta bat-o vina...in loc de creier....

    ReplyDelete
  3. Am semnat această hârtie, este adevărat, nimeni nu poate însă să le interzică enoriaşilor să iasă în stradă. Le mulţumesc pentru tot ce au făcut şi fac pentru mine”, spune mitropolitul Corneanu.ebanat.ro/2011/05/mitingul-pentru-ips-corneanu-boicotat-de-mitopolia-banatului/

    ReplyDelete
  4. Primul miting oficial pentru susţinerea Înalt Prea Sfinţitului Nicolae, mitropolitul Banatului, are loc luni, de la ora 17.30, în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Enoriaşii au cerut şi au obţinut, vineri, de la Primăria Timişoara, aprobarea pentru un miting de 90 de minute. Organizatorii se aşteaptă ca cel puţin o mie de oameni să iasă în stradă pentru mitropolitul Corneanu. Credincioşii sunt la a treia întâlnire în faţa Catedralei din Timişoara, dar pentru prima oară vor fi supravegheaţi oficial de Poliţia Locală şi Jandarmerie. Grupul de iniţiativă care îl susţine pe mitropolitul Banatului, după ce acestuia i s-a retras dreptul de semnătură de către Sfântul Sinod, a adunat deja câteva mii de semnături. Acestea vor fi transmise, cu o scrisoare oficială, către Patriarhia Română, luni, imediat după protestul de la Timişoara.

    ReplyDelete
  5. Ziua de vest,sau nush ce ziar e,d-ta l-ai postat.Oricum,lasand gluma ce am scris in primul comment,a fost mai mult un comment satiric,sustin intru totul cauza efortului vostru,si stiu ca Paisie e Belzebul in Mitropolie.Sper sa va continuati neosteniti efortul si sa va reuseasca.

    ReplyDelete
  6. Ce mai faci parinte?

    ReplyDelete
  7. Paisie nu te vrem, iesi afara din sistem.

    ReplyDelete
  8. Doamne ai mila de cei care nu pot trai fara sa bage bete in roate!
    V-ati gadit careva care-i Voia Lui Dumnezeu?
    Nu mai e timp pentru astfel de intrebari, asa-i? E mai comod sa provocati scandal decat sa va rugati. Chair nu mai credeti in puterea rugaciunii? De ce nu lasati arhiereii sa decida ce considera ca-i mai bine? Crezi tu omule care ai fost la miting (manipulat sau din convingeri proprii) si care probabil nici n-ai intrat in Catedrala sa spui o mica rugaciune cand ai venit sa protestezi, ca trebuie sa schimbi hotararile luate de conducatorii bisericii?

    ReplyDelete
  9. Ia uite la infantilu asta!
    Nu o inteles nimic din crestinism!
    Creier spalat de clericalism!
    Catolicule!

    ReplyDelete