Tuesday, April 5, 2011

Cum se tranșează notele la purtare!

În România, în ultima vreme se bate monedă tare pe calificativele acordate în instituțiile care au ceva legătură cu statul. Nici biserica nu face excepție, însă spre deosebire de instituțiile serioase, cum ar fi cele din învățământ, sănătate, administrație publică, unde există norme clare în ceea ce privește acordarea unor astfel de calificative, aceste norme fiind comunicate și angajaților, care știu ce au de făcut și la ce să se aștepte atunci când sunt evaluați, în biserica ortodoxă din județul Timiș, aceste norme lipsesc cu desăvârșire, iar evaluarea performanțelor preoțimii sau studențimii ortodoxe se face după bunul plac al șefilor.
Dacă STĂPÂNUL INELELOR rectul Paisie Ion Lugojanu are vreun colț personal împotriva ta, poți să fi și sfântu' de pe lume că tot nu poți lua calificativ maxim. Mai mult, dacă ai proasta inspirație să faci contestație la nota acordată te trezești într-un circ pe care nu ți l-ai fi dorit.
Oricum tu ești de vină, după dictonul: șeful are întotdeuna dreptate.
Cu toate astea există și oameni "fericiți" dacă au norocul să ajungă la STĂPÂNUL STĂPÂNULUI INELELOR, care printr-o intervenție miraculoasă schimbă rezultatul cercetării și îi albește precum persilul albește cuvertura.
Nu problematizăm astfel de cazuri pentru a instiga împotriva nemulțumiților care și-au găsit liniștea și dreptatea la "Prea Înaltu", ci atragem atenția asupra abuzurilor care se comit prin relativizarea unui astfel de demers al controlului calității muncii prestate în ogorul bisericii.
Încă așteptăm cu interes metodologia de acordare a calificativelor, luată la cunoștință de vrednicii lucrători ai bisericii sub semnătură și înregistrare. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a considera drept amatoristică echipa managerială a Arhiepiscopiei Timișoarei, în frunte cu autoproclamații întâistătători trioul celebru și arhicunoscut Paisie - Ionel - Silagi (PIS - sic!),
și de a-i acuza PUBLIC de "management defectuos".

Ca probă în cele afirmate anexăm o poză după ziarul Ziua de Vest:

Menționăm că acest exemplu, prezentat mai sus, nu e singular sau excepție, ci se regasește aproape în fiecare sesiune de notare a purtării.

Până la apariția metodologiei de acordare a notelor administrative, sfătuim slujitorii altarului să se poarte cu deosebită atenție către mai marii lor atenționându-i din când în când pentru a fi pe placul stăpânirii și a avea notă maximă la purtare.
La fel și studenții, să ia aminte!

3 comments:

  1. Sunt ticalosi! Asta e nota caracteristica a camarilei din Mitropolia Banatului. Ce este mai important: NOTA NU REFLECTA REALITATEA! Cand au fost sinceri? Cand au pus 7 sau cand?

    ReplyDelete
  2. PAI DACA SZILAGHI IA DAT 7 IAR IPS NICOLAE A DAT 10 ,IN CONSECINTA CEL CARE NU STIE SA DEA NOTE MERGE ACASA SA MAI INVETE,DEMITETI L PE UN INCOMPETENT DE TALIA PROTOPOPUL;UI SZILAGHI

    ReplyDelete
  3. Ce note ar trebui să primească cei ce conduc Mitropolia, aceşti impostori, infractori, afemeiaţi,( că doar nu le-ar fi ruşine în frunte cu PS Paisie, mai mult iubitor de cele lumeşti)? sunt multe întrebări, dar fără răspuns, fiindcă sunt ei de ei, iar noi nu existăm, nu suntem oameni, nu avem familie, copii, nu am făcut o facultate pe merit, nu ca ei pe bani, şi ajunşi în Mitropolie pe bani grei daţi lui Popescu ŞI Paisie,care nu limită.Cum credeţi că a ajuns Sfercoci mare revizor , cu bani grei daţi lui Popescu, binenţeles prin relaţiile de prietenie cu Cerbu etc.Presa şi cei în drept ar trebui să se sesizeze cu privire la banii negri ce circulă prim Mitropolie, de care IPS nu ştie, ce afaceri fac, ce presiuni face pe unii preoţi pentru a nu fii daţi afară, ca să cotizeze.<<<cum se vând parohiile, cum se fac contracte de închiriere, un preţ în contract unul în buzunarul Protopopilor(a se vedea contractul de la Lugoj pentru care s-a făcut doar praf şi a ieşit cum a vrut Cerbu).Sunt triade la fel ca la mafioţi, nu dai taxă de protecţie, zbori.Nu sunt minciuni sunt realităţi.Verificaţi câte salarii iau aceştia în fiecare lună, unde usnt angajate soţiile protopopilor, cum merg cantinele săracilor, dacă se chitanţează toţi banii primiţi din donaţii. A se vedea cantina săracilor din Parohia lui Ionel Popescu, unde se fură din plin.Nu se mai satură.Ce păzeşte Patriahia?

    ReplyDelete