Friday, April 8, 2011

În afara legii!

Abuzul în serviciu:
Infractiune care face parte din grupul infractiunilor care aduc atingere unor activitati de interes public sau altor activitati reglementate de lege, prevazute in cap. I, t. VI, art. 246, C. pen., partea speciala si consta in fapta functionarului public, care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o vatamare a intereselor legale ale unei persoane.
sursa: http://www.euroavocatura.ro/dictionar/1437/Abuzul_in_serviciu_contra_intereselor_persoanelor

Aducându-ne aminte de timpurile în care am făcut școală, cei care am făcut-o - exludem aici pe știți voi cine, pe care îl bănuim a fi trecut prin școală ca gâsca prin apă - ne este greu să uităm că dascălii noștri plecau de fiecare dată de la definiții pentru a putea să fundamenteze orice învățătură. De aceea am arătat mai sus definiția de la care vrem să plecăm în prezentarea ce urmează.
Zilele trecute ne-a sosit la redacție un act curios, emis de administrația Arhiepiscopiei Timișoarei din care am vrea să vă prezentăm baza pe care se va face o plângere penală împotriva autoproclamaților.
Actul este înregistrat cu nr.180-A/4.04.2011, iar paragraful referit este al șase-lea din poza de mai jos:

Iată o mostră clară de abuz, care de altfel este generalizat în Arhiepiscopia Timișoarei, la care trebuie să facă față toți cei care au de a face în vreun fel cu administrația arhiepiscopiei.
Din nefericire în următoarele articole vom mai semnala și alte fapte penale comise de autoproclamați.

4 comments:

  1. Legea lor este FARA DE LEGE!

    ReplyDelete
  2. Ma doare sufletul ca exista un site care sa denigreze un ierarh. Este un pacat mare.
    Trebuie sa ne gandim ca PS Paisie are sanse foarte mare sa urmeze la Timisoara ca mitropolit.
    Credeti ca ar fi altcineva mai bun ?
    Sa vina vreun interpus de la Bucuresti ?
    Sau sa shimbe locurile cu PS Lucian de la Caransebes ? Nu ar fi stabilitate asa.
    PS Paisie ar trebui admirat si incurajat.
    Daca oamenii nu sunt multumiti acum, vor fi in viitor.

    ReplyDelete
  3. Paisie nu poate fi mitropolitul Banatului. Nimic nu justifica din caracterul lui nici macar rangul de arhimandrit

    ReplyDelete
  4. Aa fi un blestem pe capul credincioşilor ca unul ca PS Paisie că ajungă Mitropolit.Este chiar diavolul pe pământ, este negru în cerul gurii, la fel ca cei din clanul lui de pupăcioşi de dosuri, cum ar fi Ionel Popescu, Boancheş, SilaGHI, Lungoci şi mai ales intelingentul de Sferoci.Vă puneţi întrebarea cum au ajuns acestia să conducă Mitropolia, pe ce criterii de competenţă, ce realizări au avut în scurta lor activitate preoţească.Au salarii mari, chiar lunar au 2-3-4 salarii, cum de fac faţă să lucreze 24 din 24 de ore, sau au mărit chiar şi orele unei zile, atât sunt de competenţi, în schimb preoţii de la sate nu au nici din ce trăi, sunt înglopbaţi în taxe, în fiecare an mai mari şi mai greu de plătit, pentru ca ei să fie îmbuibaţi, să fure cât mai mult.Pe ce criterii a ajuns acest pămpălău de Sfercoci să lucreze în Mitropolie într-o funcţie care necesită inteligenţă, profesionalism, integritate nu infatuare, prostie şi multă mită. Noroc cu Pr.O.Cerbu de la Lugoj că este o verigă importantă în rezolvarea afacerilor, primeşte şi dă mai departe.Colectarea de face şi pe parohiile de la sate, chipurile liturgie arhierească, când se strâng bani de la credionşi pentru u bună rezistenţă a protopopilor şi a odraslelor lor. Ruşine hoţilor şi impostorilor, nu sunteţi nici măcar credincioşi întru Domnul.

    ReplyDelete