Wednesday, April 27, 2011

Waiting..., waiting..., waiting...

Titlul este inspirat din întâmplările pe care fiecare dintre noi le-am trăit în fața calculatorului, când am suprasolicitat bătrânul aparat cu sarcini prea numeroase pentru capacitatea lui: rezultatul, o lungă așteptare, încărcată de incertitudine și emoție... Dar,... într-un final, ... rezultatul așteptat!
Pentru noi, rezultatul așteptat este adeverirea năravului autoproclamaților - MINCIUNA!
Iată ziarul de astăzi Ziua de Vest,
FOTO PAPER
http://www.ziuadevest.ro/actualitate/19275-consiliul-parohial-din-fabric-chemat-la-judecat.html
și ediția online a portalului de atitudine civică deBANAT:
FOTO ON-LINE (frustrații)
http://www.debanat.ro/2011/04/preotii-din-fabric-chemati-la-raport-la-arhiepiscopia-timisoarei/
Și acum să ne explicăm!!!

De ce MINCIUNĂ?
Pentru că, cetățeanul Ionel Popescu, induce în eroare opinia publică, crezând că se află pe moșia lu' Tac'su, aruncând în presă dezinformări! Năravuri, de altfel reminiscente pe care le exersează de pe vremea când dădea cu subsemnatu' pe la băieții cu ochi albaștrii. (Vezi toate comentariile de pe Curentul - sic!). Pune în circulație frânturi de adevăr, iar la sfârșit oferă rezultatul: o informație manipulatoare, plauzibilă, însă totuși falsă.
E adevărat că în decembrie 2009 Adunarea Eparhială hotărăște înființarea Protopopiatului Timișoara II, dar nu desemnează componența lui, adică lista parohiilor aparținătoare, acest lucru intrând în competența Consiliului Eparhial.
Cum Fabricul, nu cere desființarea Protopopiatului Timișoara II, ci doar rearondarea la Protopopiatul Timișoara I, Adunarea Eparhială nu are nicio competență în această cauză, ci hotărârea poate fi luată fără încălcarea regulamentelor de către Consiliul Eparhial. Însă acesta nu vrea să ia această hotărâre din pricina intereselor imobiliare pe care nefasta treime autoproclamată PaiSIE - Popescu - Protopop II o are la Fabric.
Acest lucru se va vedea în continuare prin dezvăluirile care vor apărea în presă!
Scandalul continuă!
De acum, însă, având în vedere cele arătate pe PAPER și ONLINE putem să cerem public demisia cetățeanului Ionel Popescu!
Cetățene Ionel Popescu, poporul îți cere DEMISIA pentru incompatibilitate morală cu vocația pe care ți-o atribui! DEMISIA!

9 comments:

  1. DEMISIA DE ONOARE< DOMNULE VICAR!

    ReplyDelete
  2. DEMISIA DE RUȘINE! AICI NU MAI E VORBA DE ONOARE!

    ReplyDelete
  3. Ar fi timpul ca nefasta epoca inceputa cu venirea Papuselului Span la Timisoara sa inceteze!

    ReplyDelete
  4. din nefericire as cum se observa exista o singura solutie este clar ca prin mijloace legale nimic.
    Deci solutia are calibrul 7.62mm lung 9rotatii pe 1062m/s la gura tevi.
    Din nefericire alta solutie nu este.....
    Solutia costa cam 10000 de euro...deci ginditiva cine este pentru.....

    ReplyDelete
  5. PREA FERICITULE DANIEL

    Datorita lipsei totale de bun simt de care ati dat dovada prin afirmatia ca "Paisie Lugojanul este cel mai bun produs al BOR"
    Va informam ca produsul este stricat adica imputit, motiv pentru care este necesar a fi retras. Din acest motiv daca nu veti binevoi a lua masurile ce se impun veti avea pe constiinta primul EPISCOP impuscat la Timisoara

    ReplyDelete
  6. demisia ori schimbarea lor din timis ,aduceti alt episcop vicar .popescule, boanches si toti lingailor loati jos labele si nu mai incercati sal maziliti pe nicolae feritiva de furia timisenilor[vezi decembrie 89,tot de la un scandal visericesc a inceput la timisoara voi unde ati fost atunci ati inchis cumva usa

    ReplyDelete
  7. ar fi interesant de discutat si despre sirul neintrerupt de amante pe care l-a avut "preasfintitul" de cand s-a preasfintit

    ReplyDelete
  8. Exista cazuri si mai grave in romania, dar lumea de acolo nu isi ataca episcopul, care a fost homosexual in trecut si a avut o relatie 'completa' cu un fost mitropolit, decedat de mai mult timp.
    Decat o homosexualitate acceptata tacit, mai bine
    un sir neintrerupt de amante. Si nu va lasati afectati de cele lumesti. Multi ierarhi sunt si afaceristi, securisti, corupti, lacomi dupa bani si mertane, etc, etc. Dar e raspunderea lor. Poate ca lor li se iarta mai usor pacatele.
    E posibil si asta. Ierarhii de azi vor fi sfintii de maine.
    Noi trebuie sa ii respectam. Pe toti. Clar ?
    Cand auzim de episcopi, trebuie sa plecam privirea in jos, cu smerenie, si apoi in sus, cu evlavie, spre cele sfinte.

    ReplyDelete
  9. Da?! I-auzi! Si acele cazuri mai grave sunt din randul Marelui Sfand Sinod care l-a mazilit de Inaltu? Nu se poate... Oricum uita-le (cazurile)ce-a facu stapanul tau si slugile sale nu are rival in ticalosie!

    ReplyDelete