Tuesday, April 19, 2011

Miozita clostridiana

Sau Gangrena Gazoasă!
Spunem așa pentru că, din nefericire pentru autoproclamați, dar în sfârșit a erupt!

http://www.ziuadevest.ro/eveniment/19159-popii-se-toarn-pe-internet-in-apropierea-patelui-.html
Asta pe PAPER!
Și spre disperarea autoproclamaților, care sunt de părere că pe internet postează doar "frustrații", și on-line:
http://www.debanat.ro/2011/04/razboi-pe-internet-cu-arhiepiscopia-timisoarei/

Am dori să mai exemplificăm câțiva frustrați care bântuie blogosfera:
http://www.ciutacu.ro/
http://www.mircea-badea.ro/blog/
http://danvoiculescu.net/blog/
http://www.tariceanu.ro/Blog/CalinPopescuTariceanu.html
http://princeradublog.ro/
http://www.elenaudrea.ro/blog

Și am putea continua la infinit.

Lecturând comentariile făcute de autoproclamați nu ne-am putut ascunde zâmbetul. Suntem totuși onorați de așa zisa indiferență a personajelor, de asemenea suntem mulțumiți de etichetele puse la adresa noastră, pentru că ele nu fac decât să trădeze neputința lor în fața evidenței. Cu alte cuvinte, frații noștri autoproclamați au rămas fără argumente în cele ce privesc competențele lor! Și atunci ce fac? Improașcă cu invective, deprindere de altfel adânc înrădăcinată în ontosul lor. Este știut faptul că, din punctul lor de vedere, Ceaușescu nu a murit, de fapt nici măcar nu s-a născut, ci acum îl inventează ei!
Ce este totuși important?!
Este important că libertatea cuvântului nu mai poate fi așa ușor îngrădită, iar zilele când vom putea trăi liberi și în Arhiepiscopia Timișoarei sunt mai aproape decât credem!
VIVA LA REVOLUCION!

2 comments:

  1. ,,Limbajul folosit la postari nu e de mahala ci foarte ironic si condamnator, iar Popescu daca a afirmat ca acesta e de subcultura, inseamna ca ori nu s-a uitat pe blog ori nu stie ce inseamna limbaj de mahala. In ambele variante, Popescu ramane corigent dar mai ales la a doua acceptiune pt ca nu cunoaste stilurile lb romane, desi ar trebui, fiind absolvent de teologie, care inseamna expunere si dialog, ceea ce presupune cunoasterea serioasa a limbii in care incerci sa-i aduci la credinta si pe unii care (poate) n-au studii la Viena.
    Apoi, daca lbj era in stilul lui Plesu sau Liiceanu, lb romana ar fi fost limba straina pt de-alde Popescu" citat dintr-un suflet nobil pe care cineva il iubeste nepamantean.

    ReplyDelete
  2. asa i ca doare adevarul?
    se sparge buboiul cel urat mirositor din mbt?!

    ReplyDelete