Wednesday, May 4, 2011

Se anunță din nou represalii la Fabric!

Avertizăm pe această cale pe preoții și credincioșii de la Fabric, că Mafia Paisiaca de la MBT a pregătit în taină pentru mâine un control fulger de audit, în care se va încerca a li se pune în cârcă câte ceva sau chiar să li se însceneze vreun pocinog.
Informația provine de la surse din mitropolie nesupuse paisiacilor.
ATENȚIE! ATENȚIE! ATENȚIE!

4 comments:

  1. VOR o DECIZIE DE IMPUTARE?

    ReplyDelete
  2. Sunt dispera'i sa gaseasca ceva ca sa poata sa-si motoveze actiunile!

    ReplyDelete
  3. DOAM,NE DA CU CE SE OCUPA OAMENII DIN CONDUCEREA MITROPOLIEI CU MIZERII CU 2 3 NORME CU ''OMORAREA'' BIETILOR PREOTI DIN PAROHII CUM SA LE GASEASCA NEREGULI SAU CICA VICARUL IONEL POPESCU SI A PUS NEVASTA CONTABILA LA PROPRIA PAROHIE MIZERABIL MIZERABIL

    ReplyDelete
  4. Am inteles, fac controale si supercontroale sa-si acopere "actiunilii" lor. Mai, da' prosti mai pot fi paisiacii toti (paisie spagoveanu, popescu szilagi etc.). cand e lumea inflamata, mai stati han-tatarului la locurile voastre, iar daca vreti sa mai dati in cei de la fabric, asteptati sa se mai linsiteasca apele si atunci, pac, la razboiu. Ei, nu si nu, acu' au nervi, acu' vor s-a faca... poate o fac de oaie.
    ce stiti de rezultatele consilului eparhial din seara de 4 mai(daca nu ma insel), de la ora 22, convocat de IPS Corneanu? Nu rezultate astept - ar fi prematur - ce decizii s-au luat?

    ReplyDelete