Friday, May 20, 2011

Lașul Paisie

După ce a săvârșit patricidu' acum cetățeanul Ion Gheorghe, alias Paisie Lugojanu, nu are curajul să-și asume păcatul strigător la cer!
Va sluji la București!
http://www.basilica.ro/ro/stiri-patriarhie/programul_slujirii_ierarhilor_bisericii_ortodoxe_romane_la_sarbatoarea_isfintilor_imparati_constantin_si_elenai_5272.html

LAȘULE! Vino și uită-te în ochii binefăcătorului tău, trădător ce ești!
Să-ți fie rușine! Întinezi duhul Timișoarei, pui de năpârcă!
Biserica de aici îți cere să pleci!
Nu ești bineprimit în Banat pentru faptele tale!
Trădătorule!

7 comments:

  1. VINA IN PIZDA MATII LA TIMISOARA SI INFRUNTANE,TIGAN IMPUTIT CE ESTI!ESTI MAI LAS CA O CURVA DE PE CENTURA! ORICUM BANATUL NU TE VREA SI CAND TE VEI INTOARCE LA TIMISOARA ...VAI DE BARBA TA CEA DE CACAT,TIGAN IMPUTIT CE ESTI!AI BELIT-O LA PROPRIU CAND VII! DE DATA ACEASTA VA PORNI O NOUA "REVOLUTIE",DAR SPIRITUALA TIRANULE!AA TE BATA DUMNEZEU ORDINAR IMPUTIT CE ESTI,SI PE TINE SI PE POPESCU, SFERCOCI SI TOTI ACOLITII TAI!AHHH! SI PE PROTOPOPII: SZILAGHY,PACURAR,CERBU!!!SA ARDETI IN IAD GUNOIAIE ORDINARE!

    ReplyDelete
  2. CACATU DE PAISIE A CUMPARAT PE CACATII DIN SINOD CU BANI DI "VIZITELE ARHIERESTI" PE CARE LE FACE DE CATEVA LUNI, COLECTE DE BANI MAI PRECIS, DIN PROTOPOPIATELE SI PAROHIILE FIDELE.DE UNDE PLECAU CU PLASELE PLINE DE BANI, CARATE DE PREOTI FERICITI SA-L LINGA-N CURU ALA DE TIGAN PE PAISIE. SI SUSTINUT DE PORCU DE STREZA, ALT CACAT SI CAMATAR.

    ReplyDelete
  3. afara, afara, afara din BANAT, CU JIGODIA DE PAISIE !
    oare, DUMINICA la CATREDRALA MITROPOLITANA, va mai avea curaj sa se uite in ochii enoriasilor?
    si cum va da ochii cu Vladica Nicolae?
    sa musti mana care te a hirotesit impreuna cu inca 2 arhierei, aproape in mare graba, cred in 16 feb 2006, asta da RECUNOSTINTA!
    nu este vb numai de "despuierea" administrativa, pt ca cea de arhislujitor nu o mai savarseste de 1 an, preainaltu, tot din vina trepadusilor paisiaci, care l au sfatuit sa nu se mai expuna la CATEDRALA, ca este bolnav. AIUREA !
    preainaltul, este vioi la minte si lucid, doar ca are neputinte la mers, din cauza coxartrozei, ce raspunde totusi la tratament- a se reciti Pastorala de sf Pasti.
    acum sa i vedem pe toti preotzii din eparhie si chiar din mitropolie, hirotoniti de preainaltul, daca isi scot capul din nisip!
    este de vazut si reactia PS Lucian de la caransebes, care stim ca il pretuieste pe Vladica, si a altor oameni de cutura ce pot avea un cuvant greu de spus!
    nu putem fi de acord cu mazilirea inaltului NICOLAE, pt simplul motiv ca inca are capacitatea intelectuale si duhovniceasca sa tina piept urgiei paisiaco-ionelasilor si "streptococilor" din preajma...

    ReplyDelete
  4. Se aude ca cei care ar fi semnat a scrisoarea catre Sinod, in numele Cons. Eparhial ar fi fost Popovici sau Popescu si Savu. E adevarat?!?

    ReplyDelete
  5. Tradatorii au fost Paisie, popescu, savu, popovici si sebastian ardelean de la mehala! RUSINE

    ReplyDelete
  6. Nu ma-ti crezut cind vam spus ca glontul este unica solutie

    ReplyDelete
  7. popovici e mana dreapta a lui Robu. un individ aciuiat pe la pnl, sa obtina fonctii. acum vrea si primar. dar el si-a anuntat candidatura vineri 13. si se zvoneste ca e satanist din studentie. toate se leaga , frati intr-u credinta!

    ReplyDelete