Sunday, May 29, 2011

Ie nasoală treaba pentru paiSIE!

Am vrea să puteți să-l vedeți pe "săracu" de paisie zilele astea!
E stresat maxim! Ce bine! Se întoarce roata! ie bine, da? ie bine, ai, fă?
Din punct de vedere profesional domnul paisie s-a compromis definitiv, și asta nu numai în Banat, ci peste tot în țară, fie că a avut binecuvântare, fie că nu!
De ce spun asta, pentru că prin acestă acțiune împotriva mitropolitului Nicolae a reușit să genereze și un curent împotriva patriarhului. Cu greu s-a reușit stoparea unor cereri din partea cetățenilor Timișoarei de retragere a titlui de cetățean de onoare acordat patriarhului!!!
Oricum, scandalul este fără precedent, și pe departe de a fi terminat! În acest moment, toată opinia publică a Timișoarei s-a polarizat și a luat atitudine împotriva deciziei Sfântului Sinod, oficial, însă în supsidiar o atitudine de dispreț față de echipa paisiacă! În aceste condiții, cu siguranță "geniile" care au generat scandalul trebuie să plece!
Dacă nici în aceste condiții, clericii nu vor lua atitudine față de astfel de mârlănii, atunci je m'en fiche.

http://www.ziuadevest.ro/eveniment/20260-banatul-ii-vrea-mitropolitul-inapoi-.html


http://www.timisoara.ro/cultura/religie-a-etnie/2822-o-zi-trista

Vă invităm să aveți răbdare să citiți toate luările de poziție!

Ca un gând personal:
De ce oare paisiacii nu au avut răbdare ca mitropolitul să se petreacă? Eu asta nu înțeleg!
Nu îmi ajunge maxima populară: când Dumnezeu vrea să piardă un om, mai întâi îi ia mințile!
Oare poate cineva să răspundă?!

20 comments:

  1. Jos Mosul Securist.CAt dracu vreti sa stea sa va conduca din pat? Mai bine altul la putere ca a putrezit si scaunul arhieresc de besinile mosului. Numai scandaluri sunt din cauza lui. Securist, eretic, mincinos etc. De cate ori nu a promis preotilor una si cand a fost fapta s-a intamplat altfel. El l-a adus si l-a propus pe paisie. Jos cu el. La manastire sa se linisteasca si sa faca altul mai in putere ceea ce trebuie. Nu vedeti ca suntem morti. Ce mitropolie putea avea banatul, ce scoala teologica. nici macar cladire pt facultate nu avem. dar avem popi prosti, consilieri hoti si avizi dupa bani. La pensie cu toti bosorogii sinodului. Or fi fost ei ce or fost, dar acum sunt epave, mumii in devenire. Tot omul cu bun simt se retrage. Nu era mai onorabil sa se retarga singur? Asa piere datorita mandriei lui, se stinge umilit. Ce le pasa rectorilor si ateilor care nu calca in biserica. Exact ca si atunci cand s-a impartasit la catolici. Toata lumea ortodoxa incepand cu Athosul si pana in Rusia si chiar in tara noastra Arsenie Papacioc, IUstin Parvu, Adraian Fageteanu l-au acuzat si multi au cerut caterisirea. A facut gafe mari omul asta. De ce nu isi duce la capat gestul sau. A recunoscut colaborarea, trebuia sa se retraga.

    ReplyDelete
  2. Bă, n-ai înțeles nimic!

    ReplyDelete
  3. Taci ma ca sustii un securist si un criminal. La pensie cu mumiile din sinod. Mergi de cauta la CNSAS opera lui si comoara lui. Acolo e inima sa.
    Si voi nu stiti nimic si nu intelegeti nimic. Intrebati preotii batrani sa vedeti cum era nicusor, apropae ca si puiul de comuist paisie.

    ReplyDelete
  4. Au gasit si astia motiv sa-l dea jos pe mosulica fara frica. Asa cum l-a trimis el pe Lazarescu. Bine face sinodul . Curatenie generala vrem in tot Bor-ul. Mai asteptam si alte retrageri. Asa cum paisie l-a sapat asa a sapat si el pe altii. Roata se invarte.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. cred ca paisiacul are instinte animalice din cauza adevatatei sale profesii( desi nici de asta nu sunt sigur): medic veterinar! mai bine isi facea o grupare de zoofili ca poate asa era mai fericit! era"TATAL LOR!CUM SE ZICE PRE LA NOI PRAN ZONA!" Babardea la gaooz vaci, iepe, mai o scoafa etc! cred ca nimeni nu-l condamna(doar Justita!); lasa-ne paisie si pleaca! ar fi mai intelept!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. "vaci"in doua picioare?!? cred ca "fara numar k la manele"

    ReplyDelete
  9. Prostilor si ticalosilor. De ce il sustineti pe nicolae? Nu e produsl lui paisie? Sa se omaore intre ei de jigodii. Mai bine il retragea de tot si venea alt mitropolit si pleca si paisie. Dar voi sunteti cu capul gol, frustrati, triviali. Aveti vocabular de mahalagii, nu de banateni. ca nu sunteti, nu mai ziceti asa ceva ca ne faceti de ras. Haimanalele jegoase. Noi nu am iubit securistii si comustii si nici dictatorii. Asa ca nu mai tot acuzati ca paisie e pe forum ca are el lucruri mai importante.Nu va mai cacati pe voi aiurea ca sunteti penibili. Un sfat:Mergeti sa va controlati la un psihiatru sa vedeti daca u sunteti paranoici sau cretini, sau poate chiar schizofrenici. Mai sti...

    ReplyDelete
  10. Aici suntei adunati cei mai prosti dintre babanteni. Vezi Doamne au aere de revolutionari fara revolutie. Cacat in ploaie.

    ReplyDelete
  11. Cu un astfel de limbaj ar trebui sa fiti afurisiti toti la un loc cu paisie si cu Nicolae. Va meritati episcopii. Si orcine ar veni la cat de tampiti sunteti nu v-ar pune nimic si v-ar marginaliza. De bufoni nu mai e nevoie decat la circ. Asa ca mars acolo!

    ReplyDelete
  12. ce cacat e si cu scrisoarea aia? suneti ridcoli. Va faceti de ras. Am impresia ca nu mai aveti subiecte si acum dati pe din afara de prostie. Prostia face spume la voi.

    ReplyDelete
  13. Sinodul nu va baga in seama. Nici in ardeal nu s-a intamplat nimic, cu toate ca au mers in deal la patriarhie aia de la Sibiu. Va raciti gura degeaba. Clericii nu il vor pe Nicu, vor pe altul.

    ReplyDelete
  14. Vreau sa-mi exprim impartialitatea fata de cele doua tabere (sustinatorii IPS Nicolae si cei ai PS Paisie). Am dat intamplator de acest blog si vreau sa-mi exprim parerea ca si crestin ortodox.
    Cred ca gresiti denigrand de o parte sau alta doi oameni care din mila lui Dumnezeu au ajuns in fruntea Bisericii.
    Dumnezeu are un plan pentru fiecare! Poate Dumnezeu a vrut ca IPS Nicolae sa fie in acele vremuri tulburi in cadrul securitatii, pentru a ocroti pe cat posibil demolarea bisericilor s.a.m.d! Poate Dumnezeu i-a indreptat pasii IPS Nicolae sa se impartaseasca cu fratii nostrii militand astfel pentru ecumenism!
    Da, dar poate ca Dumnezeu ii indreapta pasii si PS Paisie spre cele ce noi oamenii, cu mintea noastra marginita si neputincioasa, credem ca nu e bine!
    Eu stiu un singur lucru…de la Dumnezeu sunt toate si fara Dumnezeu nimic nu este!
    Credeti ca Dumnezeu nu va indrepta lucrurile in aceasta minunata mitropolie?
    Aveti incredere si rabdare caci toare sunt de la El cu scop!
    Ceea ce NU am vazut la voi (scriitori ai acestui blog, sustinatori de o parte sau alta) este credinta si increderea, iar unii dintre voi, ati folosit un limbaj murdar care nici in mahala astazi nu se mai vorbeste!
    Pe mine ca om de rand si ortodox devotat nu ma clinteste…dar sa fereasca Dumnezeu sa citeasca ceea ce s-a scris aici de un om slab in credinta! Acela cu siguranta isi va pierde increderea in Biserica Ortodoxa si mai tarziu in Hristos!
    Si atunci, daca din turma pierdeti un miel, apoi o oaie…cine va raspunde la judecata lui Hristos pentru aceasta?
    Preotii si teologii care trebuie sa cladeasca suflete nu sa spulbere!
    Mila lui Dumnezeu sa va lumineze sufletele si sa va imblanzeasca inimile spre iubire si speranta!
    Nu mai deznadajduiti denigrand de o parte sau alta doi oameni care fac voia lui Dumnezeu! Rugati-va pentru pace si toate vor veni de la El!

    ReplyDelete
  15. fratilor,puneti-va intrebarea: daca majoritatea celor din Banat nu mai poate sa suporte marsaviile facute de ps paisie?!? nu v-ar sari "mustarul"?!? si aici ma refer la foarte multi clerici.cred ca daca ati avea copii si v-ar lasa paisie fara salar,casa,masa etc. ce ati face?!?puneti-va in pielea celor 75% dintre ei! cred ca v-ati da si voi frau "liber sentimentelor!" parerea mea...asa ca hai sa judecam la cald, nu la rece;asa ar fi corect

    ReplyDelete
  16. Inteleg sa-l vreti scos pe paisie, dar de ce nu si nicolae. Pana acum ati facut scadal pe curentul impotriva lui si dintr-o data a devenit victima,saracul comunist. A trait in vremuri tulburi. Mai degraba a fost el tulbur. Dumnezeu ingaduie si libertatea de a ne alege oamenii care sa ne conduca. Asa ca ecumenismul e o erezie, nu mai fiti naivi. E o prostie de adunatura in care nu se rezolva nimic, doar bani multi invartati.

    Cei doi oameni isi fac voia lor. daca eram in primele secole crestine Nicolae era caterist si excomunicat, la fel si paisie. Din pacate in bor au intrat multe lichele,iar noi ca si trup trebuie sa le indepartam. Si de asta nu putem fi de acord cu acesti impostori.

    ReplyDelete
  17. Un om care nu a iubit niciodata, nu poate primi iubire in schimb. Ii cinstim harul arhieresc, dar ii detestam persoana neomenoasa si ipocrita. De aceea il vrem retras sa intre in pocaita si iubire. Poate asa o sa il respectam mai mult, respctanu-ne si ei pe noi

    ReplyDelete
  18. ultrashii paisie nu se lasa!da' nici noi! faceti-va voi un blog sa-l preaslaviti, sa-l preacinstiti. de ce sunteti curiosi de acest blog daca sunt numai minciuni? sau aveti totusi indoieli? sau mai stiti si voi cate ceva.......ipocritilor!

    ReplyDelete
  19. CE CAUTA ACTIVISTI DIN OASTEA DOMNULUI PE BLOG?LOVESTE PAISIE CU MANTINELA?ASA E DE DISPERAT?

    ReplyDelete
  20. Ma prostilor, cine aii tine partea lui Paisie? Nu va duce capul ca nu suntem de acord nici cu Paisie, nici cu Nicolae. si mai lasati baliverenele cu oastea domnului si ca sunt oamenii lui paisie. Ce dracu nu luptati impotriva a tot sistemul. Mosul a facut sistemul.
    Imi vine scarba de voi cand vad ce batuti in cap sunteti. Ce o tot dati ca e paisie sau io stiu care pe aici, voi chiar nu intelegeti nimic? Pana acum cateva zile va tineam partea, dar cand vad ce fraieri sunteti, nu mai pot fi cu voi. Sunteti prea de tot. Exagerati in defavoarea voastra.

    ReplyDelete