Friday, May 27, 2011

Epurările au început!

Joi, 26.05.2011, a avut loc ședința consiliului eparhial tâlhăresc și ilegal - majoritatea membrilor clerici din consiliu au norme duble sau triple, cu contracte de muncă "legale", dar neînregistrate la ITM Timiș.
Consiliul tâlhăresc a hotărât începerea epurărilor.
Prima acțiune luată este execuția parohiei Fabric, considerată inamic horepiscopesc principal!
Preotul Iulian Cosma a fost demis din funcția de paroh și a fost numit preotul Adrian Floca, fost coleg de facultate al stăpânului paisie, cazat pe durata examenului chiar la Arhiepiscopia Timișoara, și "câștigător" al concursului ilegal desfășurat de ceva vreme, atunci când IPS Nicolae încă semna și nu a validat acest concurs! Oare Mitropolitul Irineu, doctor în drept civil, le va valida?
În plus, l-au amăgit pe preotul Cosma că îl vor pune protopop numai să-și țină gura!
Și...el și-a ținut-o, dar degeaba!
De asemenea, avem informații că, mai mult decât atât, vor urma la Fabric transferuri ale câtorva preoți, printre care și Cosma Iulian (prietenii știu de ce!!!).
Stăpânul paisie s-a exprimat cu martori, de altfel, că nu se va opri până nu pune mâna pe clădirile din Fabric!
Ne întrebăm ce parohie urmează la tocător?
Asta se numește deja dictatură!
Preoții au fost desființați, MBT se conduce prin frică și tiranie!
În contextul acesta, profețim o viață nasoală și pentru credincioși - taxe mai multe pentru susținerea darurilor către episcop, și de aici împuținarea credincioșilor din biserică!
Dacă nu vom face nimic, biserica bănățeană se va scufunda în negura ighemonului!

8 comments:

  1. Cosma va fi PROTOPOP! A fost felicitat deja de credinciosi!

    ReplyDelete
  2. Doamna preoteasa cosma a sunat si la o familie de aici de langa piata sa-l felicite pe Parintele! daca nu era scandal la fabric pe care la provocat oamenii ca pleaca la muma padurii Cricoveanu acum Parintele Cosma poate ca era deja potrupop de mult. Parintele szilagyi merge la Prea sfintitul Paisie consilier. e un inceput bun! Mai vine bine si pentru sfantu Ilie. De cand a venit Parinele Cosma la conducere a facut multe fapte demne de lauda si acum ca protopop va fi chiar mai bine. va avea influenta si asupra lui Floca. A fost profesorul de noul testament si lucrurile se vor aseza. Doamne ajuta

    ReplyDelete
  3. Cricoveanu era tare amarat cacosma este protopop. Are inflienta si Marius Mosarca pe langa paisie. Am auzit ca IPS CORNEANU CU IPS Paisie au cazut de acord asupra parintelui cosma. este omul de echilibru in fabric abia acum parintele cosma a facut gardu, face biserica, caldura pictura. fiul lu e arhitect si fetita meneger cricoveanu numa stramba din mustete ca are si ginerele cercetator. o familie deosebita doamna e intelectual de marca extraordinar ce de mult a facut si pentru universitate. cricoveanu avea un zambet la coltu gurii acum parintelecosma va rezolva problema cladirii deja domnu dinu face si scoala de ce nu a fost in stare sa faca si cricoveanu caco sma

    ReplyDelete
  4. Catre anonimii de mai sus: sunteti prosti gramada!!! Cosma e omul lui Paisie in parohia Fabric!!! E un ipocrit si un slugarnic de cea mai joasa speta! Ca si jupana-su, Paisie, ar trebui sa poarte catuse in loc de matanii. Nu mi-a fost niciodata scarba de un om, chiar si cersetor care miroase urat, cum mi-e scarba de Cosma si nevasta-sa!!! Astia put la suflet mai rau decat ar putea puti fizic un cersetor sau un om al strazii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stiu ce spun pt ca am avut ocazia sa ma conving cu ochii mei de mai multe ori!!! Banii ii atrag ca magnetul si au perversitatea de a poza in oameni evlaviosi. Sunt cei mai periculosi farisei din cati am vazut, tipul de farisei pe care si Hristos i-a apostrofat!!! Aviz celor care le tin partea! Sa nu ajungeti sa va convingeti pe propria piele, ca va fi tarziu!!!

    ReplyDelete
  5. ia intrebatil daca a inaintat catre Mitropolie procesul verbal intocmit la adunarea enoriasilor ce a avut loc in biserica .Ce a facut cu procesul verbal Parintele COSMA SA NE RASPUNDA

    ReplyDelete
  6. COSMA: ne-ai dezamagit pe noi cei din Fabric! mai bine ar fi sa ne lasi in pace si pleci cat vezi cu ochii! esti IUDA din acest moment ptr noi cei care am fost,suntem si o sa fim fideli parohiei noastre! PLEACA "VANZATORULE" CARE TE-AM HRANIT ATATIA ANI!

    ReplyDelete
  7. foarte bine spus: PLEACA COSMA ISCARIORITEANULE! NU TE MAI VREM AICI! TRADATORULEEE!!!

    ReplyDelete
  8. COSMA = popescu=bonchis= paisie=szilagy+etc = uzurpatori banatului . cosma siar vinde tot numa bani sa fie vezi ce zic cei din ROMANESTI bine faceau dacal linsau VINZATORUL FABRICULUI SI TRADATORUL LOR ESTE lea supt bani iar acum cind sau inputinat enoriasi ia tradat

    ReplyDelete