Wednesday, May 25, 2011

Crescendo

Cu toate că vremea a fost total potrivnică - a turnat cu găleata, semn că paisie și gașca lui au înălțat rugăciuni la Baʿal - timișorenii s-au hotărât să înfrunte nedreptatea.
La început mai timid, dar pe măsură ce Dumnezeu a îndepărtat negura idolatră și a dezvăluit lumina, cu ceva vigoare promițătoare!

http://www.tion.ro/nou-miting-de-sustinere-a-mitropolitului-banatului-nicolae-corneanu/925261
http://www.debanat.ro/2011/05/un-nou-miting-pentru-mitropolit/

Următoarea etapă a protestului se va desfășura Luni, 30.05.2011, ora 17,30 - 19, la Catedrală, oficial, cu aprobare!
Avem informații că s-a trimis o sesizare și către Casa Regală a României cu privire la acest eveniment!
De asemenea și către toate instituțiile locale, județene și centrale ale statului.
Evenimentul este unul istoric, iar cei ce l-au generat s-au compromis definitiv!

18 comments:

  1. Timisoreni, la lupta!

    ReplyDelete
  2. V-ati facut de cacat :))) O mana de oameni v-ati adunat sa il sustineti pe securist. Penibil.

    ReplyDelete
  3. Daca Mitropolitul este intr-o asa stare exceptionala de sanatate, de ce nu il mai vede nimeni? Nici macar la traditionala intalnire de Pasti nu a coborat. Ce sa mai spunem de oficiat slujbe.
    Bine ca are sustinerea ambasadorului din Maroc.
    Practic toti ii dorim sanatatea. Dar daca nu isi mai poate indeplini sarcinile, nu inteleg pentru ce tot protestati voi. Bine, protest e mult spus. S-au strans 30 de oameni la o sueta.

    ReplyDelete
  4. Paisie...ce m-ash sterge la cur cu barba ta...si cele 3 fire de par din "capastrul" tau(cap); ptr noi banatenii estI,dupa cum zic "americanii si englezii": BUTHEAD!ptr. romani:"CAP DE CUR"! Afara din Banat CURULE PUTUROS!

    ReplyDelete
  5. Sincer,as angaja vreo 10 poponari sa i-o traga la moloz la Paisie; sa simta si el cum e sa fi cu MORCOVUL IN POPONET!(la propriu, nu metaforic cum se simt preotii din Banat)

    ReplyDelete
  6. ALERTA! ALERTA! ALERTA!
    DIN PROTOPOPIATUL LUGOJ SE PRECONIZEAZA(PE SURSE) CA SE VOR STRANGE CEL PUTIN 3000 DE SEMNATURI IN FAVOAREA IPS NICOLAE CORNEANU PENTRU A RAMANE IN FUNCTIE CU TOATE ATRIBUTIILE, SI INLATURAREA PS-ULUI PAISIE! SA-I DEA DUMNEZEU PARINTELUI CE AVUT INITIATIVA SI TUPEUL MULTA SANATATE LUI SI LA FAMILIA LUI!SE STIE EL...DOMANE AJUTA PARINTE ASA TE VREM, CHIAR DACA ESTI TANAR SI OROPSIT DE MAFIA PAISIACA!

    ReplyDelete
  7. doamne ajuta! ar fi si cazul ca Paisie sa plece din Banat, si Inaltul sa-si preeia atributiile, asa cum se cuvine! asa ar trebui sa se intample in fiecare protopopiat! aviz "oropsitilor de mafia paisiaca"!

    ReplyDelete
  8. CUVANTUL DOMNULUI ISUS HRISITOS
    "IN LUME NECAZURI VETI AVEA.
    DAR INDRAZNITI, EU AM BIRUIT LUMEA"
    EVANGHELIA DUPA IOAN
    CREDEM CA DACA SE CONFIRMA INITIATIA LUGOJENILOR VA FI UN SEMNAL PUTERNIC PENTRU SUSTINEREA PARINTELUI MITROPOLIT NICOLAE SI UN IMBOLD PENTRU MITINGUL PASNIC OFICIAL DE LUNI SEARA!
    pentru mafia paisiaca uzurpatoare de mitropolit:DEABIA DE ACUM INAINTE VA INCEPE...LUPTA CU VOI!

    ReplyDelete
  9. Nici o sansa, romanul nu are "unitate" in vocabular, d-aia s-o ajuns aici in primul rand! Cand l-or facut pe paisie episcop ce nu ati zbierat "nu este vrednic!"? Nicolae si-o tras-o singur din moment ce l-o acceptat pe asta aici. E doar circ ieftin, paisie rade si voi faceti spume, popii care-l injura pe la spate n-au "sange in instalatie" sa iasa in fata, la fel si studentii.

    N-aveti sanse, nu castigati nimic, doar cate un blestem!

    ReplyDelete
  10. Sondaj - Spune realitatea!

    Sunteţi de acord cu decizia Sinodului BOR de suspendare a IPS Nicolae Corneanu?
    o Nu (99%, 1331 Votes)
    o Da (1%, 12 Votes)
    SURSA DE BANAT

    ReplyDelete
  11. multimiri distinsei doamnei prof.univ dr.viorica si distinsei doamne ileana si venerabililor domni si doamne participanti aseara, pentru ajutor!
    un amanunt:pe cand stateam noi la o "sueta" cum ar scrie un paisiac,in fapt schimbam opinii si strangeam semnaturi, peste 1oo,un porumbel a trecut in zbor si a aruncat "un margaritar" in capul doamnei viorica !
    asa cu delicatete, a grait catre noi:
    O SA IZBANDIM !
    asa sa ne ajute Dumnezeu!

    ReplyDelete
  12. EX PAROH preot MIHAI POP, IN FATA CATEDRALEI MITROPOLITANE,SUSTINE PE IPSS NICOLAE!
    LUATI EXEMPLU DE LA EL FRATIILE VOASTRE PREOTI HIROTONITI DE VLADICA!
    ALATURI DE EL EX SENATORUL TANASE TAVALA SI ALTI DREPT CREDINCIOSI.
    http://www.tion.ro/stiri/timis

    ReplyDelete
  13. Nu are nici un rost sa folosim limbaj vulgar, nu foloseste la nimic, din pacate realitatea e trista. Preotii nu vor face nici un demers, poate unii dintre cei pensionati, care nu mai au nimic de pierdut, dar si ei cred ca vor batranete linistite, frica de consecintele ce pot urma ii determina sa fie supusi si sa nu ia nici o masura. Pacat de tot ce se intampla, pacat ca nu se poate lua o masura, ca lumea se pare ca intelege, dar nu face nimic concret. Pana la urma ne va ramane doar speranta ca va fi bine cumva si pentru noi, dar cine stie, in lumea asta dominata de bani, coruptie, interese, cand si ticalosiile au ajuns si in randul bisericii, la ce te mai poti astepta? Sunt atatia preoti carora mitropolitul Nicolae l-a intins o mana de ajutor, nu i-a sanctionat cand au comis greseli si care acum tac si nu il apara. Generatia tanara de preoti sunt cu creierul spalat, fideli episcopului si ticalosi la fel ca si el. Iar preotii mai in varsta sunt deja terminati de acesti teroristi, care le-au secat puterile si toata nadejdea. E strigator la cer, in bisericile noastre e stapan Necuratul, cei care il slujesc cu adevarat pe Dumnezeu sunt redusi la tacere si inlaturati.
    Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa trecem cumva si peste asta.
    Sanatate si pace sufleteasca pentru mitropolitul Nicolae.

    ReplyDelete
  14. Si mie mi-ar place sa fiu episcop.
    Salariul este de 6000 lei.
    Plus alte beneficii.

    ReplyDelete
  15. Asa e... o mana de oameni care il sustin pe cel pe care l-au pus la zid cand s-a aflat ca a fost securist, sau cand s-a impartasit la catolici... RUSINE - doar pentru a scapa de paisie il sustineti pe cel pe care "ieri" l-ati blamat

    ReplyDelete
  16. esti baiat istetz!
    asa este RADACINA RAULUI ACUM IN MBT ESTE domnu paisie si clica promovata ilegal de el.
    parintele mitropolit nu ne mai da noua socolteala, va da ca si noi dealtfel, Domnului Hristos Judecatorul!
    asa ca sa avem grija ce lucram si cum judecam.

    ReplyDelete
  17. ori esti orb ori nu vezi cite semnaturi sau strins .IAR de prigoana si distrugerile prin bisericile si manastirile noastre din timis fratilor nu le vedeti ,ele se ihtimpla de cind uzurpatorul de paisie cu al lui cata locul mitropolitului ca sa aiba putere deplina vedeti averile acestora Popescu,bonchis, paisie si a tuturor din sleahta lor. UndeiDENEAori organele care ar trebui sa se sesizeze ca sa faca lumina

    ReplyDelete