Friday, May 20, 2011

Confirmare?

Preluare!

PRECIZARI DE LA PATRIARHIE
Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, preotul Constantin Stoica. „Ţinând cont de starea de sănătate a ÎPS Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu, atribuţiile administrative au fost încredinţate PS Paisie Lugojanu, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timişoara, sub îndrumarea şi supravegherea ÎPS Mitropolitul Irineu al Olteniei”, a declarat Stoica. Acesta a mai precizat că decizia a fost luată „vizând buna desfăşurare a vieţii bisericeşti în Mitropolia Banatului”. Sfântul Sinod nu este la prima decizie de acest fel, luând una similară în cazul episcopului din Roman.

Să ținem totuși seama de faptul că episcopul de Roman este paralizat!
Nu e cazul Mitropolitului Nicolae, care mai deunăzi, conform site-ului MBT și-a editat încă o carte!

3 comments:

  1. IONEL POPESCU CRIMINAL MORAL!

    ReplyDelete
  2. lui ionel popescu ar trebui sa-i fie frica de dumnezeu,dar nu-i e. nu sunt prea sigur ca ar crede ca exista dumnezeu.un om care are frica nu face atatea rautati si nu distruge oameni.dar el nua are frica de nimic pt ca nu crede in nimic, doar in BANI

    ReplyDelete
  3. Si da, Corneanu a fost depus din treapta!
    Insa, sinodul nu si-a asumat acest lucru din cauza Timisoarei si a lasitatii!
    Au gasit insa o forma miseleasca de a ajunge la acelasi rezultat!
    Vezi Doamne, sa nu se faca BOR de rusine!
    Oricum s-a facut de cacca mai rau!
    Pentru ca in spatele acestei depuneri din treapta, sta de fapt o mega teapa financiara cu Mitropolinia Olteniei, care are interes sa faca cateva ferme de zootehnie in Banat, iar Nicusor nu era de comitet!
    Rusine!
    Scris de spy

    ReplyDelete