Friday, May 27, 2011

BOR, numai pentru unii mumă!

Hilar! De-a dreptul hilar!
Ce să mai crezi?
Fir-ar să fie de treabă!

http://www.basilica.ro/ro/stiri/biinaltpreasfintitul_parinte_arhiepiscop_justinian_la_90_de_ani_de_frumoasa_si_rodnica_vietuireib_9964.html

3 comments:

  1. Se compara IPS CORNEANU cu mosulica asta?

    ReplyDelete
  2. Un om care vorbeste cu DumnezeuMay 28, 2011 at 10:47 AM

    Daca decizia Sf Sinod nu se schimba, inseamna ca toti sinodalii nu mai au demult de-a face cu ceea ce se numeste Biserica ci sunt simpli investitori de capital, afaceristi ai zilelor de pe urma - ca asta traim - si nu mai merita nici o ascultare din partea oamenilor!!! Sunt promotorii haosului pe care nu-l vor putea controla pt ca se joaca cu lucruri pe care nici macar ei nu le pot prevedea! Se compromit in ultimul hal cu colegi de speta lui paisie si banda mafiota pe care o conduce! Ma mir sa vad ca nici sinodalii nu mai au respect fata de ei insisi ca persoane. Daca au luat decizia pe care au luat-o in cunostinta de cauza, inseamna ca acei votanti s-au vandut mai rau ca o prostituata lui paisie, pe bani care oricat ar fi fost de multi sunt EXTREMISSIM DE PUTINI! INSEAMNA CA OAMENII ASTIA NU STIU CE ARE SAU NU ARE VALOARE PE LUMEA ASTA, SI DACA-I ASA, TREBUIE SA PLECE DIN FUNCTIA PE CARE O OCUPA!!! LA SUFLETELE OAMENILOR NU AI VOIE SA AI REBUTURI!!! Daca au votat in necunostinta de cauza, atunci decizia este nula si se vor amenda draconic uneltitorii care si-au batut joc de Patriarhul Romaniei, de oameni si de Hristos mai ales!!!
    PS Paisie cere 1000 RON pe un maslu facut acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hristos n-a cerut un ban celor pe care i-a VINDECAT COMPLET ATAT LA SUFLET CAT SI LA TRUP si nici celor pe care i-a ridicat din moarte!!!
    Cu alte cuvinte, dupa filosofia dupa care se ghideaza Paisie, nu ai bani, Tainele Bisericii lasate de Hristos nu sunt pentru tine! Paisie cuantifica si masoara lumeste ceea ce Dumnezeu a lasat de nemasurat si de necuprins in orice sistem s-ar putea gandi omul!
    R U S I N E! R U S I N E! R U S I N E!

    ReplyDelete
  3. Direnta dintre Iustinian Chira si IPS Sa Nicoe Corneanu, Mitropolitul Banatului si Arhiepiscopul Timisoarei e ca de la cer la pamant. Are si Justinain Chira o contributie: cu placere diabolica a stricat diata lu Andrei Baron de Saguna, Mitropolitul Ortodox al Ardealului, sfasiint Camasa lui Hristos in Transilvania.

    In alta ordine de idei, ceea ce a propus dom' paisie - ca de facut n-a facut-o singur - ma duce cu gandul la "Ciocoii vechi si noi", unde Dinu Paturica (un fel de paisie din vremea fanariotilor, da' "zivil")ajungand boier cus tare, ajungand parvenit de prima clasa, face un chel. In timpul chefului, cand toti ciocoii mancau beau si se lafaiau, vine sa-si vada feciorul tatal lui Dinu Paturica. Rusinat din ce neam necajit se traga, D. P. refiza sa recunoasca faptul ce acela e tatal lui si le cre slugilor sa-l dea pe poarta afara. Atunci, tatane-sau exclama: "fiule esti mai rau decat iuda. Acela si-a vandut Invatatorul, dar nu si-a vandut parintii"

    pe scurt, dom' paisie esti mai rau decat Iuda. Ti-ai vandud parintele care te-a facut om

    ReplyDelete