Thursday, April 28, 2011

Cu porcu' în cucuruz

Ce faci când mergi la furat?
Încerci cât mai mult să-ți ții gura - să nu fi auzit, să fie cât mai întuneric ca să nu fi văzut, și să-ți construiești un alibi poate păcălești naivii ca să fi credibil!
Lecția asta, sigur nu se învață la școală, ea trebuie să fie nativă!
Mai mult este magnetică, pentru că îi atrage pe toți cei de o seamă!
Din nefericire acest pol s-a poziționat în Arhiepiscopia Timișoarei, iar liantul este un impostor - Paisie Lugojanu!
În plus dacă ești descoperit obstrucționezi și nu recunoști nimic, nici chiar în fața Marii Adunări Naționale!
Vechii comuniști ar fi fost invidioși pe autoproclamați datorită râvnei cu care le aplică metodele.
Iată exemplul:

Staborul a hotărât LICHIDAREA!
Arhiereul Caiafa răstignește din nou!

5 comments:

  1. Inainte de a fi dati afara de la intalnirea care a avut loc, s-a stabilit ca ceea ce se va discuta si hotari, SA NU SE AFLE IN PRESA!!! Pe motiv ca presa denigreaza imaginea Mitropoliei. Ce spuneti, oameni buni?
    Episcopul si ai lui dezonoreaza mai mult decat oricine, prin comportament inuman si atitudine extrem de ostila, despotica si de batjocura, imaginea Bisericii. Azi am vazut, ca pt dumnealui, noi enoriasii suntem ca niste vite care suntem buni la a contribui cu donatii pt biserica; citat PS Paisie: ca ne facem datoria de crestini sustinand financiar biserica.
    Azi am vazut cum arata, in parte, raul cu fata umana!
    Iar parintele Cosma e o MARE DEZAMAGIRE!!!!!!!!!!!!!! A VANDUT PAROHIA SI
    ENORIASII!!! Nu s-a gandit decat la bani! Jena sa-i fie!!!

    ReplyDelete
  2. NU ESTE O MARE NOUTATE FAPTUL CA POPA COSMA S A LEPADAT DE CONSILIUL PAROHIAL SI DE ENORIASI IN FATA MAI MARILOR MITROPOLIEI BANATULUI, DIN FRICA, DIN INTERES, DIN LASITATE.
    DEMISIA POPEI COSMA SI RETRAGEREA SA LA GLADNA INTR O PESTERA ESTE SINGURA SOLUTIE ONORABILA...
    O VESTE BUNA DE LA IT MANAGER CURENTUL:"AM REMEDIAT PROBLEMA TEHNICA "!
    ASADAR SE POATE COMENTA SI PE SAITUL mitropolia banatului sfideaza legile romaniei..cat adevar avea dl roncea cand a pus titlul.
    la lupta voinici, in voi ne este nadejdea!

    ReplyDelete
  3. In imagini apare la un moment dat si masina ,,POLITIA''! e clar ca are rolul ei! Aici miroase zdranganit de CATUSE!

    ReplyDelete
  4. Primul procuror al Banatului a fost si el la sedinta! vasile Bac nu este in Consiliul Parohial de la Fabric si nici in consiliul parohial de la mitropolie!. Am inteles ca e doar in comitetul largit de la mitropolie in adunarea patriarhiei. n-o avut nimic de spus? Cine stie ce-o zis Bacu? se folosesc de bac sa ce?

    ReplyDelete
  5. Pr.Marius Sfercoci este în Incompatibilitate totală, nu poate fii şi paroh şi inspector eparhial făcând controale în parohii pe linie economică.Dar ce nu se poate în MBT, când vor ei. Toate procesele verbale de control sunt nule de drept.Nici o lege în ţară nu-i dă acest drept de cumul de funcţii, dar dacă vor ei, de ce nu.Bani să vină la buzunarul distinsului şi onorabilului preot, cu o "inteligenţă sclipitoare" aşa cum arată fruntea lui de om "inteligent" .Nu sunt oameni, sunt nimicuri de ultimă speţă, uită că au copii care vor plăti pentru ei,păcătoşii,.Pe acesta banii prin mită l-au propulsat în Mitropolie, nu realizările preoţeşti,competenţa sau calitatea umană.El şi Popescu, Boancheş, Lungoci, dar mai ale Paisie nu sunt decât bişniţari. hoţi şi farisei.De ce nu se sesizează Patriarhia cine ocupă posturi cheie în MBT.

    ReplyDelete