Wednesday, January 4, 2012

Abuzurile continuă

PS Paisie continuă abuzurile și anul acesta! Mai mult devine penal de-a dreptul.
Profitând de faptul că d-nul Bâc este prim procuror la Parchetul Timiș și membru în adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Timișoarei, PS Paisie face trafic de influență pe lângă acesta, pentru a-l determina să schimbe sentința dată de Parchet în cazul Mehala, și a-l arunca în închisoare pe preotul Munteanu!
Ura episcopului îndreptată împotriva celor care i s-au opus este comparabilă doar cu ura diavolului împotriva lui Dumnezeu.
Rușinică!!!

6 comments:

  1. D-nul Bac este Procurorul General, nu prim procuror!

    ReplyDelete
  2. a fost pus in adunarea eparhiala de Ionel Popescu! pentru a se folosi de NUMELE magistratului. Magistratul are capul pe umeri si dupa cate am auzit incearca sa se delimiteze de UZURPATOR@IONEL POPESCU!

    ReplyDelete
  3. triste vremuri traim!?
    PĂCAT,PĂCAT DE SÂNGELE VĂRSAT al MARTIRILOR TIMIŞOAREI!
    până când Doamne!
    un sfânt Părinte spunea undeva că Dumnezuu este IUBIRE DESĂVÂRŞITĂ ŞI NU POATE SĂ-L URASCĂ NICI MĂCAR PE SATAN,PE CÂND INVERSUL NU ESTE VALABIL.
    domnule paiSIE, de ce ne urăşti?
    ce ţi+am făcut?
    nu ţi-am luat : nici foncţia nici pe coana joiţica(ce- a plina de nuri!)nici arginţii câştigaţi atât de uşor...
    a se vedea şi cântarea fratelui iuliam matis:
    CE OR AVEA FRATII CU MINE !
    2012 ANUL LIBERTĂŢII NOASTRE DE CLICA PAISIACĂ?

    ReplyDelete
  4. erata rd 4,cuv. 7 a se citi:
    DUMNEZEU atotputernicul
    mea culpa din arhiviteză.

    ReplyDelete
  5. Apropo de justitie: http://razvan-codrescu.blogspot.com/2012/01/iulian-capsali-cazul-efrem.html

    ReplyDelete
  6. AQUATIM ORGANIZEAZA IN PREMIERA MONDIALA PENTRU AL SAPTELEA AN CONSECUTIV MARELE BAL AL BOBOTEZEI CU DISC JOKEI-ul ZAHARIA din PLOP!
    Vineri, 6 ianuarie, la ora 13.00, Aquatim organizează, la Staţia de tratare a apei Bega, de pe str. Miriştei nr. 1, slujba de sfinţire a apei, oficiată de preotul Zaharia Pereş, de la Parohia ortodoxă Timişoara-Plopi. Este vizată atât captarea apei din râul Bega, cât şi restul fluxului tehnologic: decantoare, staţii (IN)filtrare, rezervoare, staţii pompare.
    TOV.Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a precizat că ritualul creştin al sfinţirii apei în ziua de Bobotează este respectat an de an de Aquatim, având semnificaţia spirituală de purificare a apei, de curăţire şi de protecţie.SUMA DARUITA DE TOV VLAICUL ESTE IN ACEST AN DE CRIZA:1225 COCO...DIRECT IN BUZUNARUL dlui ZAHARIA DIN PLOP.
    OARE domnu paisie isi primeste cota din asa zisa donatie aquatim?

    ReplyDelete