Thursday, January 26, 2012

Dedicație

Pentru popa Dopulică, de la un comentator!
Dă Ziua Unirii frate!
Fără număr!

Își puse fesu în cap, doar, doar l-ar ajunge pe Trăilă, care și el e mic de statură.
Deh, măcar de-ar fi ca vameșul Zaheu! Dar nuuuu, nici vorbă, mai degrabă ca fariseul fără nume!

Și-nc-odată, fărăăă număăăr!

Sus părinte sutana că se udă poala și pe urmă faci cistită!!!

PS. Mai du-te la croitor să-ți taie din mâneci, că ești penibil! Sau nu furi destul de la Armata, Parohie, Universitate? Nu-ți ajunge de croitor? Jenant!

8 comments:

  1. Eu zic sa il numim mascota MBT.

    ReplyDelete
  2. MULTUMESC DOMNULE REDACTOR, pentru postare ,uitati va oameni buni la fenomenul asta: mic,capcaun,handi...,nici paisie nu l mai insoteste la evenimente ,se pare ca i e rusine cu el,nici pe site ul mbt nu apare poza, acum toti se fac ca nu l cunosc .asta e asuma ti va dopuletul si nu evitati pozele cu el ca macar atea ne mai distreaza in jegul asta din mitropolie

    ReplyDelete
  3. popa asta are deja trei posturi :preot militar,preda muzica (nu ca ar sti mare lucru, l a lins pe belean si acu ia dat un sut in fund)si slujeste si n parohia 700 ,minunat dopulet ,e o capacitate, sau mai bine vai de curu lui, un lingau si un prefacut din seminar pana la facultate si peste tot . CU asemenea scuursuri de oameni paisie si ionele va puteti spala pe cap.A PROPO NU POT UITA CAND VENE CU PLASELE PE LA SIBIU SA INTRE LA DOCTORAT ,LA PROFU CHIRA DE GREACA SI LA ALTII,JEG MIC SI NESIMTIT

    ReplyDelete
  4. rusine la el ca la c...u caztelii, cum ar grai bunica, proverbe din popor adunate!
    plina tzara de nesimtziti, nu i-ar mai rabda Dumnezeu!
    pana cand Doamne, pana cand!!!!

    ReplyDelete
  5. Mai ''frate'', pai tu demasti aici abuzurile lui paisie dar cand e vorba sa lasi un comment fara injurii dar care nu iti este totusi favorabil nu eziti sa faci tu un abuz si sa il stergi. Mi-ar place sa te intalnesc odata la o bere dar observ deja ca ai anumite complexe de inferioritate si presupun ca intalnirea nu e posibila.

    ReplyDelete
  6. Anonim de la 27 ianuarie 2:58 Iti dau eu sa bei daca iti e sete....nu trebuie sa te agiti la cel ce redacteaza....cred ca se cam rupe camasa pe tine...sau ti-e prea lunga????

    ReplyDelete
  7. Vezi ce bine e sa fi abuzat si sa nu fi lasat sa vorbesti?
    Si daca nu ai observat in titlu, blogul e anti paisie, deci, daca paisie abuzeaza, noi de ce sa nu-l abuzam, si pe el si pe mama lor!
    Asa-i ca nu-i fain sa nu te lase cineva sa-ti exprimi parerea liber, chiar daca faci parte dintre abuzatorii lui paisie?!

    ReplyDelete
  8. Asa-i ca nu-i fain cand te uiti in oglinda zi de zi?

    ReplyDelete