Saturday, January 7, 2012

Alba - Neagra

Și totuși...


http://www.opiniatimisoarei.ro/si-totusi-timisorenii-nu-beau-de-la-robinet-apa-sfintita
http://www.tion.ro/la-robinetele-timisorenilor-nu-curge-apa-sfintita/1036673

Problema ridicată de acest articol comandat de popa Zaharia este și mai "problematică", ca să-l parafrazăm pe celebrul de acum Gonzilier.
În afară de faptul, lăudabil de altfel, că unul dintre consilierii paisiaci vizionează blogul acesta pentru a pune în practică criticile în mod constructiv [:)))], rămâne totuși de amendat nesiguranța care rezultă din această abordare. Păi până acu' cum o fost? Dacă nu ar fi comentat nimeni ar fi rămas așa, dacă a comentat cineva o dăm la întors! Și uite așa, avem portretul meseriașilor de la Arhiepiscopia Timișoarei!

Suntem totuși măguliți de faptul că, deși numai noi am cârcotit cu privire la rostul Sfințirii Apei Mari de la Uzina de Apă, am fost cadorisiți cu o dezmințire, așa, preventivă, în caz că...

Concluzia: CEAȚĂ TOTALĂ LA MBT!!!

Auzi tu: Aghiasma mică în ziua de Bobotează!
Cu binecuvântarea IPS Nicolae? Nu prea cred!
Aici, cineva minte, la greu!
http://mitropolia-banatului.ro/?p=5185

4 comments:

 1. prin urmare, Zaharia Peres ramane clasicul exemplu de PROSTANAC...Ce a facut pana acum a fost o batjocura.

  ReplyDelete
 2. Rad cu lacrimi... Nu stiam ca felonul se ia peste palton! Hai patrafirul, dar si felonul... Na, ca a lansat "Armani" de Cimisoara un nou stil pt popani. Un dobitoc!

  ReplyDelete
 3. Pai o fost atat de frig ca a inghetat apa!!! Sau a inghetat numa nasul mincinosului!

  ReplyDelete
 4. extraordinar sa faci aghiasma mica in ziua de boboteaza, ineptii de genul asta numai peres putea ,saracii de ei da incompetenti mai sunt

  ReplyDelete