Thursday, January 26, 2012

Firma de casă a lui Paisie

Unul din consilierii pe domeniul construcțiilor din comisia de experți ai Arhiepiscopiei Timișoara, are o firmă în cele ce țin de masonery (trad. engl. și nu numai - rozacruce vă spune ceva?) și preia mai toate contractele din eparhie - bineînțeles conflict de interese, dar ce mai contează asta în biserică - însă mai ciudat este că firma este falimentară de-a dreptul. Are o grămadă de datorii la stat și o grămadă de procese, chiar penale.
Asta, în ciuda faptului că nenea Paisie insistă ca parohiile din cuprinsul eparhiei să lucreze cu firme cu recomandări solide, solide!
Vă prezentăm în continuare câteva date despre firma NGF Construct SRL, nu înainte de a ne întreba dacă nu cumva colaborarea cu această firmă nu este una dubioasă.





Asta cu privire la raportările din 2010; se observă aici o scădere abruptă în ceea ce privește sănătatea firmei.
În 2011 și 2012 situația scapă de sub control și singura salvare pentru domnul Nină este Paisie Lugojanu, cu ajutorul căruia poate desfășura activități departe de controalele indiscrete ale Instituțiilor statului. Cu toate astea, firma este implicată în câteva procese de FALIMENT, în executare silită pentru datorii la bugetul asigurărilor de stat, etc.
Menționăm că spre deosebire de mârșăviile economice făcute de Paisie la Arhiepiscopie, documentele celorlalte firme sunt publice.
 






4 comments:

  1. e belea !
    buna documentarea!
    dar cand eparhia timisoarei condusa de un procoror isi face de cap ce mai putem noi zice?
    poate ca departamentul de stat pentru culte are ceva de spus?
    ori inspectia patriarhala?
    ca asa nu se mai poate...

    ReplyDelete
  2. La incheierea predicii de pe munte, Isus a spus:

    “Nu oricine-Mi zice: “Doamne, Doamne!” va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea: “Doamne, Doamne! N-am proorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?” Atunci le voi spune curat: “Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege” (Mat. 7:21-23).

    TOATE SE VOR PLATI, LA VREMEA CUVENITA!

    ReplyDelete
  3. Incet-Incet, Patriarhul Daniel devine dator lui Paisie pentru bani care put! dar, banii nu au miros...

    ReplyDelete